35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Jak was czytam, to mam ochotę się napić. I to nie wody.
Zwrócenie uwagi to jedno, a dopierdolenie drugiej osobie...
Poza tym mam wrazenie, że Burszta ominęłaś jeden post Mimbli.
Idę stąd. Może mąż pozwoli mi chociaż wiertarką udarową się pobawić.
a jesli jakiegos nie zauwazylam to napisz ktorego
chodzi Ci o ten pod koniec w ktorym napisala ze NIE ZROZUMIALA ZE CHODZI O PACJENTKE?
gdzie w kazdej linijce slowo pacjenta powtarzalo sie po pare razy? i doszla do tego wnisku kiedy kilka osob zwrocilo na to uwage
wiec jednak brak czytania ze zrozumieniem
to moze jednak ja wyjde
bo tlumaczenie oczywistosci stalo sie meczacekapturnica, Natka_79, Karen_1980, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWg mnie demonizujecie. Ja nie odebralam Dorbie jako próby obrażenia pacjenta, tylko zwykłe babskie - wyglądam lepiej
Może się mylę, ale doszukujecie się w tych kilku słowach niewiadomo czego.
Możecie się teraz na mnie wywnetrzac
Dodam, że sama mam nadwage i nie poczułam się jakoś dotknieta słowami Dorbiemacduska, Aasiula, malgos741, dorbie, gretka, moremi, paszczakin, Mega, efcia, BISCA, iwcia77, kkisia, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Z mamoną u mnie kiepsko, ale może przyjdę parę razy podzwonić w dzwony, żeby się ksionc nie musiał na dzwonnicę fatygować.
w tami razie jakis likierek dla siostry Czesławy bo jest pszemenczona nadmiarem obowionzków parafjalnych
A.ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa odebrałam porównanie Dorbie jako żart.
W końcu nie wyjawiła danych osobowych pacjentki, ot taka luźna uwaga na babskim forum. Tym bardziej, że tuż przed tym nieszczęsym postem była dyskusja o wielkości brzucha.
Aasiula, malgos741, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, iwcia77, Mega, efcia, BISCA, megan8, kkisia, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wg mnie demonizujecie. Ja nie odebralam Dorbie jako próby obrażenia pacjenta, tylko zwykłe babskie - wyglądam lepiej
Sabina wrote:Może się mylę, ale doszukujecie się w tych kilku słowach niewiadomo czego.
Możecie się teraz na mnie wywnetrzac
Dodam, że sama mam nadwage i nie poczułam się jakoś dotknieta słowami Dorbie
Nie wyobrazam sobie, ze mozna tak sie zachowac wobec pacjenta, ale widocznie mam mala wyobraznie i uczyli mnie zupelnie zbednych rzeczy, przepraszam ze poruszylam ten problem na forum, w takim razie pozzostaje zyczyc byscie byli traktowani jak ta pacjentka a kodeks etyczny ewidentnie mozna sobie wsadzic w dupe
DziekujeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 19:40
Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
No a ja rozumiem Bursztę. Tak branżowo. Ale Dorbie traktuję jak koleżankę forumową i też odebrałam jej wypowiedź, tak po babsku. Tyle, że wyszło dość niefortunnie. Wyszło by całkiem inaczej, gdyby napisała że spotkała we warzywniaku swoją koleżankę z podstawówki. Ale że niefortunnie była to pacjentka, no to klops.
Bursztyn, Bozia3, kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
a ja miałam dziś sen...chyba proroczy
nie miałam czasu opisać rano....
Otóż: śniło mi się, że byłyśmy na jakimś wyjeździe - ja, Burszta i Moremi z mężem (ale dopiero przyszłym...). Poprasowaliśmy ostro i zaczęło się namawianie chłopa moremi - żeby absolutnie się z nią nie żenił - bo to stara baba, a on młody i jeszcze sobie życie ułoży...Morka się oburzała, fukała..no ale jakoś to znosiła...tłumaczyła się, że przecież jest w ciąży już..i za późno....Na to wszystko Burszta powiedziała - że zobaczysz jeszcze, że Twój mąż młody i niedojrzały i wskoczyła mu na kolana i zaczęła całować....Morka powiedziała, że tego dłużej nie zniesie i wyszła z knajpy...ja się obudziłam normalnie mokra...serce mi waliło jak po najlepszym horrorze...
iwcia77, Reni, Mega, efcia, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
No dobra. Byłam zajrzeć. I nic. Mam jeszcze chwilę. Można by to było jakoś wykorzystać. Ale tak mi się nie chce... W zamian wyjadłam resztę mleka w tubce. Tego złego mleka. Oj ale mi dobrze
malgos741 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Jak was czytam, to mam ochotę się napić. I to nie wody.
Zwrócenie uwagi to jedno, a dopierdolenie drugiej osobie...
Poza tym mam wrazenie, że Burszta ominęłaś jeden post Mimbli.
Idę stąd. Może mąż pozwoli mi chociaż wiertarką udarową się pobawić.
Morek
Ja Ciebie bardzo czesto rozumiemmalgos741, macduska, Dziobak, iwcia77, Mega, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia... Ty to masz sny...
Ja to mam takie abstrakcje i fantasmagorie, że nadają się już do zakwalifikowania jako ciążoweczasem jak opowiadam m co mi się śniło to wyjść z podziwu nie może.
malgos741, Bozia3, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Morek
Ja Ciebie bardzo czesto rozumiem
Tak czy owak biore zabawki i ide do Morka i Paszczaka.malgos741, macduska, iwcia77, Mega, efcia, BISCA, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
I ja wam cos powiem. Mam zajebista corke.
Kiedy kapalam Adasia, ona posprzatala w salonie, w kuchni, gdzie ogolnie mowiac dziada z baba brakowalo. A teraz usypia Adasia.
Warto bylo wpasc te 14 lat temu, oj warto!malgos741, Bozia3, iwcia77, SolarPolar, anna maria, Mega, efcia, BISCA, megan8, kkisia, moremi, Simba lubią tę wiadomość