35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W mojej przychodni jest pediatra która zawsze obrabia tyłki pacjentom przede mną i to jest nie etyczne. Poza tym wiele razy slyszałam jak lekarze wymieniają się anegdotami o pacjentach sypiąc nazwiskami. Kiedyś siedząc na ip po drugiej stronie byłam swiadkiem rozmowy dwoch lekarzy " widziałeś jak kowalski ma guz w głowie, ale jaja..."
Dorbie opisała kompletnie anonimową osobę w kontekście przykładu/porównania i dla mnie nie ma w tym nic złego. To tak jakby ktokolwiek opisał przypadkową osobę z ulicy. Nie wierzę po prostu że jest tu choć jedna osoba która w życiu kogoś nie obgadała.paszczakin, iwcia77, moremi, kkisia, megan8, Aasiula, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, caffe, Dziobak, gretka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bursztyn wrote:momentami niestety piszesz i mam wrazenie ze pewnych rzeczy nie zrozumialas
nie chce mi sie i nie mam sily tlumaczyc oczywistosci
skonczmy temat
to jest bez sensupaszczakin, Mimbla, moremi, kkisia, Mala79, Sabina, Aasiula, macduska, BISCA, efcia, caffe, Simba, Dziobak lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:W mojej przychodni jest pediatra która zawsze obrabia tyłki pacjentom przede mną i to jest nie etyczne. Poza tym wiele razy slyszałam jak lekarze wymieniają się anegdotami o pacjentach sypiąc nazwiskami. Kiedyś siedząc na ip po drugiej stronie byłam swiadkiem rozmowy dwoch lekarzy " widziałeś jak kowalski ma guz w głowie, ale jaja..."
Dorbie opisała kompletnie anonimową osobę w kontekście przykładu/porównania i dla mnie nie ma w tym nic złego. To tak jakby ktokolwiek opisał przypadkową osobę z ulicy. Nie wierzę po prostu że jest tu choć jedna osoba która w życiu kogoś nie obgadała.
nigdy nie obgadalam pacjenta, nigdy
jesli to jest dziwne, to zastanawiam sie co jest normalne
chyba nie ma sensu ciagnac dalej tego tematu
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ale nie krepuj sie, mozesz smialo rozlozyc moje posty na czesci pierwsze moze w koncu cos zrozumiem i czegos sie naucze
nie chce mi sie, stracilam motywacje
zostan sobie spokojnie przy swoim zdaniu a ja zostane przy swoimiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:chyba nie ma sensu ciagnac dalej tego tematu
iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega, ania.g, macduska, BISCA, caffe, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nigdy nie obgadalam pacjenta, nigdy
jesli to jest dziwne, to zastanawiam sie co jest normalne
chyba nie ma sensu ciagnac dalej tego tematu -
paszczakin wrote:Oj tam.. Zawsze możesz 17 raz napisać, że nie rozumiemy..
To dobranocpaszczakin, iwcia77, Sabina, Aasiula, Mega, BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Drogie Bravo! Kiedy Wojtkowi przejdzie etap wkładania do buzi wszystkiego co się nawinie pod rękę. Dziś wyjełam mu z buzi martwą ćmę, którą znalazł gdzieś pod kaloryferem. Obawiam się, że następnym razem nie zdążę.
paszczakin, kkisia, Mala79, Sabina, Aasiula, Mega, ania.g, macduska, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, caffe, Simba, anna maria, Dziobak, mama78 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:swoją drogą, jak sądzicie - czy jak mam żółtą wydzielinę z nosa to to może być bakteria?
Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mysza1975 wrote:Drogie Bravo! Kiedy Wojtkowi przejdzie etap wkładania do buzi wszystkiego co się nawinie pod rękę. Dziś wyjełam mu z buzi martwą ćmę, którą znalazł gdzieś pod kaloryferem. Obawiam się, że następnym razem nie zdążę.
iwcia77, mysza1975, moremi, Mega, ania.g, BISCA, efcia, caffe, Simba, Dziobak lubią tę wiadomość