35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:nikt cie nie lubi bo masz żółte gile i pracujesz w podejrzanym miejscu
Heretyczka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:tzn?mnie na wyspach nigdy nie trzepało....
mam wrazenie, ze B'ham lezy w jakism dziwnie dupnym miejscu, tak jakby cala brzydota i archtektoniczna i meteo kumulowala sie wlasnie tam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wiem,pewnie w Szkocji jest ladniej, chociaz pada i pzidzi
mam wrazenie, ze B'ham lezy w jakism dziwnie dupnym miejscu, tak jakby cala brzydota i archtektoniczna i meteo kumulowala sie wlasnie tam -
Heretyczka wrote:eeeee....miasto jest całkiem ładne tylko strasznie duzo muzułów tam...
a wyznawcow islamu jest baaaardzo duzo, i przybywa
miedzy innymi pewnie stad piatkowe szkolenie z terroryzmu w poradni -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:moze tylko kilkadzielnic jest ladnych i dworzec
a wyznawcow islamu jest baaaardzo duzo, i przybywa
miedzy innymi pewnie stad piatkowe szkolenie z terroryzmu w poradni -
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:tylko nie mów że do Włoszech
ale to bedzie zalezalo od kilku spraw
trza' chyba isc spac
aa, napisz w mejlu co zalatwialas telefonem u deszczowcow
Kolorowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 01:07
Heretyczka lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Drogie Bravo! Kiedy Wojtkowi przejdzie etap wkładania do buzi wszystkiego co się nawinie pod rękę. Dziś wyjełam mu z buzi martwą ćmę, którą znalazł gdzieś pod kaloryferem. Obawiam się, że następnym razem nie zdążę.
Bryczwartek
sandra80, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja tylko na chwilę !
Bisca powodzenia dzisiaj !Kciuki mcno zaciśnięte !
Miłego dnia dla wszystkich !ania.g, moremi, Aasiula, Mala79, BISCA, sandra80, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, caffe, paszczakin, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Bisca >3
Ja niestety szykuje sie do wyjazdu, ktory mi kompletnie nie pasuje
Dawid mi sie pochorowal takze, ten Kapta dolaczamy do klubu przeziebionych
Mam nadzieje, ze u Twojego juz troche lepiej.
Milego dniaBISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a ja miałam dziś sen...chyba proroczy
nie miałam czasu opisać rano....
Otóż: śniło mi się, że byłyśmy na jakimś wyjeździe - ja, Burszta i Moremi z mężem (ale dopiero przyszłym...). Poprasowaliśmy ostro i zaczęło się namawianie chłopa moremi - żeby absolutnie się z nią nie żenił - bo to stara baba, a on młody i jeszcze sobie życie ułoży...Morka się oburzała, fukała..no ale jakoś to znosiła...tłumaczyła się, że przecież jest w ciąży już..i za późno....Na to wszystko Burszta powiedziała - że zobaczysz jeszcze, że Twój mąż młody i niedojrzały i wskoczyła mu na kolana i zaczęła całować....Morka powiedziała, że tego dłużej nie zniesie i wyszła z knajpy...ja się obudziłam normalnie mokra...serce mi waliło jak po najlepszym horrorze...
Sypialnię wczoraj montowaliśmyto nie będę się z nikim przerzucała hasłami z przedszkola "szkoda czasu", " nie będę ci tlumaczyc", "idę już stąd" itp.
Bry
Dobrze się spało w nowym łóżku
To teraz śniadanie i działam dalejBISCA, dorbie, Sabina, macduska, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Bozia3, paszczakin, Simba, kkisia, krycha.stara, Dziobak, beates, Magdala, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!