35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to pieprzenie czasami jest bez sensu
tyle seksu i na nic
moremi wrote:sugerowanie innym, ze pieprzą bez sensuBISCA, efcia, iwcia77, Mimbla, paszczakin, kkisia, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Dokładnie tak, Reni - ja też rozumiem obie strony.
Tyle, że z tymi adwokatkami diabła chyba nie bardzo, bo jak się wsadza kij w mrowisko to wiadomo, że się mrówki zbiegną. Te co chciały to zabrały głos.moremi, iwcia77, efcia, Sabina, paszczakin, kkisia, Bursztyn, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
z tym
nie dopieprzaj się teraz do nazewnictwa, pracuje z ludźmi, z chorymi i takie tam
lekarz od duszy
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 09:26 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 września 2015, 22:17
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Krycha mam bardzo podobne odczucia
Dzień Dobry
Bisca kciuki zaciśnięte, to od dziś będziecie we dwójkę, trójkę?
Biore tylko jeden zarodek, wiec we dwojkemoremi, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, efcia, dorbie, Aasiula, paszczakin, Sabina, macduska, Mimbla, caffe, Simba, kkisia, krycha.stara, Dziobak, beates, gosia7122, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Dziewczyny w 17dc dostałam @... coś się dzieje dziś zapisuje się do innego gina, który współpracuje z Artemidą... zobaczymy kiedy będzie miał termin...
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPamietacie o naszej rozmowie nt butów. To jest artykuł o sopockich bucikach
http://biznes.trojmiasto.pl/Pamietasz-dzieciece-buty-z-dzwoneczkiem-Powstaly-w-Sopocie-i-do-teraz-sa-tu-szyte-n94334.html
Ze skóry całe i super podeszwy miękkie, zapiętki wyższe. Ja jestem zaSimba, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie dopieprzaj się teraz do nazewnictwa, pracuje z ludźmi, z chorymi i takie tam
Będę doktorem, będę doktorem, będę cię badał z tylu i przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 09:27
iwcia77, BISCA, dorbie, efcia, paszczakin, Sabina, caffe, kkisia, krycha.stara, Dziobak, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
malgos741 wrote:Dziewczyny w 17dc dostałam @... coś się dzieje dziś zapisuje się do innego gina, który współpracuje z Artemidą... zobaczymy kiedy będzie miał termin...
czyli też sie zsynchronizowalas
Ja pier... połowa forum ma @ - trza uważać na słowa i "delikatne" tematyReni, malgos741, BISCA, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
malgos to daj znaka co i jak, to wpiszę Cię na listę
nareszcie coś się zaczyna dziać
za chwilę nie będzie o czym pisać, ciężarne się rozpakują i koniec
pozostaną nam kupy, gile, pielenie ogródka i co która jadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 09:32
malgos741, efcia, iwcia77, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny może jutro zrobić krew? prolaktynę, estradion,lh co jeszcze?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyReni wrote:malgos to daj znaka co i jak, to wpiszę Cię na listę
nareszcie coś się zaczyna dziać
za chwilę nie będzie o czym pisać, ciężarne się rozpakują i koniec
pozostaną nam kupy, gile, pielenie ogródka i co która jadłaiwcia77, efcia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Dorbie ale to tak szybko leci, a jeszcze jak macie spokojne ciąże (czego życzę) to już w ogóle nuda
jestem żądna/rządna* emocji
oczekiwanie na testy, badania, co lekarz powiedział itp
*niepotrzebne skreślićWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 09:54
dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzwonili z kliniki. Transfer o 13h 45. Dzieki za kciuki. Potrzymajcie jeszcze troche
iwcia77, malgos741, moremi, Heretyczka, ComeToMeBaby, dorbie, ania.g, Reni, macduska, Bozia3, efcia, Mimbla, caffe, Aasiula, Simba, paszczakin, kkisia, krycha.stara, Dziobak, beates, Magdala, gosia7122, gretka, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Zaraz, zaraz, do stycznia jeszcze długo tym bardziej, ze do konca stycznia, ja to zaczynam nowy rok, ale Ania ma koniec stycznia, to zobaczcie ile mcy jeszcze. Jeszcze nas trochę jest, Morka, Natka, Ola, ja, Ania i my tak prawie co miesiąc
iwcia77, Reni, BISCA, efcia, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:tylko jak ja mam czekać do stycznie na moje IVF, to tu znowu się dłuży
no nie dogodziszmalgos741, iwcia77, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Dzwonili z kliniki. Transfer o 13h 45. Dzieki za kciuki. Potrzymajcie jeszcze troche
iwcia77, malgos741, BISCA, efcia, Mimbla, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość