35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:No a mnie wczoraj zalała fala, tylko dlaczego qrwa czerwona? Mam już jej serdecznie dość przez te 2 lata, dziewczyny nie przyłączajcie się
Ustaliłam ju też termin laparo, bólu się nie boję, boję się narkozyWiem jednak, że bez tego nie ruszę nic do przodu.
Moja laparoskopia 23.09. -
moremi wrote:No i patrz jakim postem otworzyłaś stronę 11500
Nie ma bata. Teraz musi się udać
Z takim wsparciem trudno uwierzyc, ze sie nie uda.ComeToMeBaby, Reni, moremi, Mimbla, ania.g, dorbie, Aasiula, Simba, iwcia77, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:No a mnie wczoraj zalała fala, tylko dlaczego qrwa czerwona? Mam już jej serdecznie dość przez te 2 lata, dziewczyny nie przyłączajcie się
Ustaliłam ju też termin laparo, bólu się nie boję, boję się narkozyWiem jednak, że bez tego nie ruszę nic do przodu.
Moja laparoskopia 23.09.
Sandra - nie bój się. Narkoza to nic strasznego. Bólu nie będzie.
No może trochę. Mnie najbardziej bolały ramiona.moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:No a mnie wczoraj zalała fala, tylko dlaczego qrwa czerwona? Mam już jej serdecznie dość przez te 2 lata, dziewczyny nie przyłączajcie się
Moja laparoskopia 23.09.
Sandra, idziesz do przodu. To sie liczy. A narkoza to sama przyjemnosc. Reni, pokaz jeszcze raz jak prebiega operacja pod narkozamoremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wg mnie demonizujecie. Ja nie odebralam Dorbie jako próby obrażenia pacjenta, tylko zwykłe babskie - wyglądam lepiej
Może się mylę, ale doszukujecie się w tych kilku słowach niewiadomo czego.
Możecie się teraz na mnie wywnetrzac
Dodam, że sama mam nadwage i nie poczułam się jakoś dotknieta słowami Dorbie
Ja tez tego tak nie odebralam - ja sie tutaj czuje jak w kuchni wspolnego domu, gdzie mozna gadac o wszystkim. Dam sobie reke uciac, ze lekarze, ksieza, prawnicy etc gadaja miedzy soba lub z innymi o swoich "pacjentach" - wszyscy gadaja o wszystkich. Czy to jest etyczne? Dopoki nie mowi sie kims z imienia i nazwiska, nie rzuca sie w jej strone inwektyw...OK Dorbie jest lekarzem, ale jest tez kobieta i jest kobieta w ciazy. Kim jest przede wszystkim?
Eee tam, nie ma o co kruszyc kserokopiimoremi, Reni, ania.g, dorbie, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, Sabina, iwcia77, paszczakin, kkisia, efcia, BISCA, krycha.stara, Dziobak, anna maria, Magdala, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ania - jak dajesz sobie radę z noszeniem małego w ciąży? Tak się zastanawiam, gdybym zaciążyła...to jak to cholerstwo małe dźwigać? Waży juz prawie 12 kg....
Nosisz go normalnie?Bozia3, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
BISCA wrote:Bardzo niesmaczny ten mlyn o etyce i kodeksach ... Dorbie to Dorbie a nie doktor Dorbie
Podzielila sie babskim spostrzezeniem, ze jej otyla pacjentka byla ... Otyla. Pacjentka anonimowa nawet pewnie nie podejrzewa istnienia tego forum. Natomiast to wytykanie i pouczanie Dorbie moglo by ja datknac i zranic. To jest etyczne ?krycha.stara, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Santa Sabina
Ja tez tego tak nie odebralam - ja sie tutaj czuje jak w kuchni wspolnego domu, gdzie mozna gadac o wszystkim. Dam sobie reke uciac, ze lekarze, ksieza, prawnicy etc gadaja miedzy soba lub z innymi o swoich "pacjentach" - wszyscy gadaja o wszystkich. Czy to jest etyczne? Dopoki nie mowi sie kims z imienia i nazwiska, nie rzuca sie w jej strone inwektyw...OK Dorbie jest lekarzem, ale jest tez kobieta i jest kobieta w ciazy. Kim jest przede wszystkim?
Eee tam, nie ma o co kruszyc kserokopiiNatka_79, Reni, Bursztyn, Mala79 lubią tę wiadomość
-
może byłaś dobrze nawilżona
sama narkoza nie jest zła
ale później ten ból głowy i mdłości..BOże czeka mnie jeszcze raz to samo
na samą myśl mnie znowu mdliBozia3 wrote:no...ja np. lubię narkozę..miałam kilka razy i nic mnie potem nie bolało...che cheBozia3, ComeToMeBaby, moremi, Simba, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba powiedz Ty mi lepiej kobiecino droga....czy juz pozałatwiałaś sprawy z urzędem podatkowym w związku z alimentami? Bo jeśli tak - to mam nadzieję, że nie będziesz już durna i naiwna i nie będziesz tym kobietom płacić ani grosza więcej ponad to, co musicie...
Simba, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:może byłaś dobrze nawilżona
sama narkoza nie jest zła
ale później ten ból głowy i mdłości..BOże czeka mnie jeszcze raz to samo
na samą myśl mnie znowu mdliiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Hmm, widzę że wczorajszy temat ciągle tu krąży...Pisałam, kasowałam, ale chyba wyleje swoje przemyślenia. Chciałam zauważyć inną strone medalu, to było sygnalizowane min. przez Kaptę, przeze mnie nieudolnie. Ja już pomijam kwestie etyki lekarskiej itd. Rozumiem stanowisko Bursztyna, mimo że jest psychologiem to jednak w gabinecie dotyka bardzo intymnych spraw i uważa że to co się dzieje w tych czterech ścianach powinno tam zostać. Myślę, że jej postawa jest w pełni profesjonalna. Rozumiem też babską próżność, rozumiem chęć połechcenia swojego ego, tylko z tego co wiem nie wszystkie tu noszą rozmar S, XS. Niektóre mają opony tu i ówdzie, w tym ja i wczorajsze słowa Dorbie, zgrabnej dziewczyny, z komplekasmi nie wiem skąd no wprawiły mnie w osłupienie. Każdy ma prawo do oceniania swojego ciała krytycznie, ale mi podobnie jak i Kapcie zrobiło się trochę dziwnie i w sumie poczułam ulgę że nie pokazałam tu swojego brzucha. Pewnie byście napisały że jest fajny itp. ale czy to byłoby szczere? skoro brzuch jakieś tam pani X można obśmiać, a mój też otłuszczony jest ok? No taki mam problem w tym wszystkim
Bozia3, Bursztyn, Niuta, Mala79 lubią tę wiadomość