35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Dzwonili z kliniki. Transfer o 13h 45. Dzieki za kciuki. Potrzymajcie jeszcze troche
Nie ma bata. Teraz musi się udaćdorbie, ania.g, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, caffe, Aasiula, paszczakin, kkisia, krycha.stara, Dziobak, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:tylko jak ja mam czekać do stycznie na moje IVF, to tu znowu się dłuży
no nie dogodziszReni, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale przy założeniu, że nie ma nowych ciąż (Kicia zniknęła, Mandra tylko się pochwaliła i pokazała fakulca), to po styczniu nie ma nic. Z tego co się orientuję, to do czerwca nie mamy ciężarówek. Czas najwyższy to zmienić
-
Byłam w labo krew upuścić, wyniki w necie po południu. Ciekawa jestem co mi po tym antybiotyku wyjdzie. A i nie mogę doczekać się jutrzejszej miny gina i jego odpowiedzi na pytanie dlaczego nie ma z nim kontaktu jak potrzeba.
Reni, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:Mandra się udziela na styczniówkach
dorbie, Sabina, Reni, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnydorbie wrote:Pamietacie o naszej rozmowie nt butów. To jest artykuł o sopockich bucikach
http://biznes.trojmiasto.pl/Pamietasz-dzieciece-buty-z-dzwoneczkiem-Powstaly-w-Sopocie-i-do-teraz-sa-tu-szyte-n94334.html
Ze skóry całe i super podeszwy miękkie, zapiętki wyższe. Ja jestem za
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e84a48b6194.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af76af5499c0.jpg
oczywicie są tam też typowo ortopedyczne, ale te mi się strasznie podobały i w kapciach sopockich moje dzieci chodziły, skórzane z dziurkami i nózki sie nie pociły
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/efb231f2034e.jpg
Może jestem staroświecka, ale wolę taki eniż Befado czy tenisówki z gumową podeszwąiwcia77, paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Byłam w labo krew upuścić, wyniki w necie po południu. Ciekawa jestem co mi po tym antybiotyku wyjdzie. A i nie mogę doczekać się jutrzejszej miny gina i jego odpowiedzi na pytanie dlaczego nie ma z nim kontaktu jak potrzeba.
ania.g lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Napisz jak glukoza, pewnie dobrze
Buty też mi się podobają bo dzięki temu dziecko ma zdrową stopę a za zdrową stopą idzie cała postawa.dorbie, iwcia77, moremi, Mimbla, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale nie u nas. Ja jej nie sledze i nie mam pojęcia kiedy rodzi, co to bedzie itp. Po prostu zainteresowanie takie samo jak zeszłorocznym śniegiem. Moim zdaniem ona nie jest "jedną z nas".
I tu oczywiscieBISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Proroczy? Ale że co? Że z knajpy wyszłam? Hehe
Sypialnię wczoraj montowaliśmyto nie będę się z nikim przerzucała hasłami z przedszkola "szkoda czasu", " nie będę ci tlumaczyc", "idę już stąd" itp.
Bry
Dobrze się spało w nowym łóżku
To teraz śniadanie i działam dalejja pierdziu = to juz chyba nadaje się na leczenie...
iwcia77, efcia, BISCA, Reni, moremi, kkisia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Pochwalę się
Buty też mi się podobają bo dzięki temu dziecko ma zdrową stopę a za zdrową stopą idzie cała postawa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 10:17
-
dorbie wrote:Ja też, raz mnie wkurzyła, a poza tym nie wchodze na styczniówki, tylko na grupę na fb częsc dziewczyn ze styczniówek, jest fajniej.
I tu oczywiscieBozia3, iwcia77, efcia, BISCA, Reni, moremi, dorbie, Aasiula, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
No a mnie wczoraj zalała fala, tylko dlaczego qrwa czerwona? Mam już jej serdecznie dość przez te 2 lata, dziewczyny nie przyłączajcie się
Ustaliłam ju też termin laparo, bólu się nie boję, boję się narkozyWiem jednak, że bez tego nie ruszę nic do przodu.
Moja laparoskopia 23.09.ComeToMeBaby, efcia, macduska, BISCA, moremi, Aasiula, Sabina, Simba, kkisia, beates, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Ja jeszcze wchodzę ale mi się odechciewa. Tam w kółko o tym samym. Np. któraś o coś pyta i jest odpowiedź a nawet kilka. Za dwa trzy dni kolejna osoba pyta dokładnie o to samo... dzień świstaka.
Nosisz go normalnie?ania.g lubi tę wiadomość
-
Ja tak patrzę w swoje dokumenty do kliniki. I stwierdzam, że mam chu nie starania. Nie mam pomysłu jak te dokumenty poukładać. Bo tematycznie (tu hormony - jeden cykl, tu tsh - ze 3 razy, endo, hsg, cytologia) to za mało papierów. To dla uzupełnienia treści zrobię chyba chronologicznie i poupycham tam jeszcze wykresy z ovu.
dorbie lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ja tak patrzę w swoje dokumenty do kliniki. I stwierdzam, że mam chu nie starania. Nie mam pomysłu jak te dokumenty poukładać. Bo tematycznie (tu hormony - jeden cykl, tu tsh - ze 3 razy, endo, hsg, cytologia) to za mało papierów. To dla uzupełnienia treści zrobię chyba chronologicznie i poupycham tam jeszcze wykresy z ovu.
po drugie (ja miałam tak zrobione) i było to bardzo przejrzyste....podopisuj sobie w notatkach na wykresach z ovu wyniki badań w dniach, kiedy je robiłaś. Jak wydrukujesz taki wykres - to na wydruku na dole ładnie te notatki sie ukłądają i jest to bardzo przejrzyste...tak więc możesz pokazać jako pierwsze wydruki z ovu z notatkami o badaniach w danym dniu. Osobno możesz mieć konkretne kartki z wynikami z laboratorium, ale lekarz pewnie do tego juz nie zaglądnie - jak się zapozna z wydrukami z ovu....ComeToMeBaby, BISCA, Reni, moremi, ania.g, dorbie, Aasiula, iwcia77, kkisia, efcia lubią tę wiadomość