WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dzwonili z kliniki. Transfer o 13h 45. Dzieki za kciuki. Potrzymajcie jeszcze troche
    No i patrz jakim postem otworzyłaś stronę 11500 :-)
    Nie ma bata. Teraz musi się udać :-)

dorbie, ania.g, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, caffe, Aasiula, paszczakin, kkisia, krycha.stara, Dziobak, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tylko jak ja mam czekać do stycznie na moje IVF, to tu znowu się dłuży
    no nie dogodzisz :-D
    To fakt, że ja tez nie chciałabym tak czekać jak Wy, jestem w gorącej wodzie kąpana. Życzę Wam szybkiego zaciążenia i wytrwałości

Reni, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dzwonili z kliniki. Transfer o 13h 45. Dzieki za kciuki. Potrzymajcie jeszcze troche
    Mocno i długo <3

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Trzymam cały czas <3

BISCA lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale przy założeniu, że nie ma nowych ciąż (Kicia zniknęła, Mandra tylko się pochwaliła i pokazała fakulca), to po styczniu nie ma nic. Z tego co się orientuję, to do czerwca nie mamy ciężarówek. Czas najwyższy to zmienić ;-)
    Mandra się udziela na styczniówkach

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w labo krew upuścić, wyniki w necie po południu. Ciekawa jestem co mi po tym antybiotyku wyjdzie. A i nie mogę doczekać się jutrzejszej miny gina i jego odpowiedzi na pytanie dlaczego nie ma z nim kontaktu jak potrzeba.

Reni, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy nie była z nami zżyta, więc udziela się tam gdzie są same ciężarne

dorbie, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Bisca, kciuki zaciśnięte!

Ciekawe jak tam Kapta ;) mam nadzieje że powoli się pakuje :)

ania.g, dorbie, BISCA, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Mandra się udziela na styczniówkach
    Ale nie u nas. Ja jej nie sledze i nie mam pojęcia kiedy rodzi, co to bedzie itp. Po prostu zainteresowanie takie samo jak zeszłorocznym śniegiem. Moim zdaniem ona nie jest "jedną z nas".

dorbie, Sabina, Reni, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Pamietacie o naszej rozmowie nt butów. To jest artykuł o sopockich bucikach
    http://biznes.trojmiasto.pl/Pamietasz-dzieciece-buty-z-dzwoneczkiem-Powstaly-w-Sopocie-i-do-teraz-sa-tu-szyte-n94334.html
    Ze skóry całe i super podeszwy miękkie, zapiętki wyższe. Ja jestem za :-)
    A tu zdjęcia
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e84a48b6194.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af76af5499c0.jpg

oczywicie są tam też typowo ortopedyczne, ale te mi się strasznie podobały i w kapciach sopockich moje dzieci chodziły, skórzane z dziurkami i nózki sie nie pociły
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/efb231f2034e.jpg
    Może jestem staroświecka, ale wolę taki eniż Befado czy tenisówki z gumową podeszwą

iwcia77, paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Byłam w labo krew upuścić, wyniki w necie po południu. Ciekawa jestem co mi po tym antybiotyku wyjdzie. A i nie mogę doczekać się jutrzejszej miny gina i jego odpowiedzi na pytanie dlaczego nie ma z nim kontaktu jak potrzeba.
    Napisz jak glukoza, pewnie dobrze :-)

ania.g lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Napisz jak glukoza, pewnie dobrze :-)
    Pochwalę się ;)
    Buty też mi się podobają bo dzięki temu dziecko ma zdrową stopę a za zdrową stopą idzie cała postawa.

dorbie, iwcia77, moremi, Mimbla, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale nie u nas. Ja jej nie sledze i nie mam pojęcia kiedy rodzi, co to bedzie itp. Po prostu zainteresowanie takie samo jak zeszłorocznym śniegiem. Moim zdaniem ona nie jest "jedną z nas".
    Ja też, raz mnie wkurzyła, a poza tym nie wchodze na styczniówki, tylko na grupę na fb częsc dziewczyn ze styczniówek, jest fajniej.
    I tu oczywiscie :-)

BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Proroczy? Ale że co? Że z knajpy wyszłam? Hehe

Sypialnię wczoraj montowaliśmy :-) to nie będę się z nikim przerzucała hasłami z przedszkola "szkoda czasu", " nie będę ci tlumaczyc", "idę już stąd" itp. ;-)

Bry :-)
    Dobrze się spało w nowym łóżku :-)
    To teraz śniadanie i działam dalej :-)
    no tak - tak mi się skojarzyło...jeszcze mi się przypomniało, że wychodząc z knajpy zagroziłaś, że na miesiąc zdejmiesz awatar...:) ja pierdziu = to juz chyba nadaje się na leczenie...

iwcia77, efcia, BISCA, Reni, moremi, kkisia, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pochwalę się ;)
    Buty też mi się podobają bo dzięki temu dziecko ma zdrową stopę a za zdrową stopą idzie cała postawa.
    Te czerwone butki tak strasznie mi się podobają cały czas, a Hubert miał takie, super były :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 10:17

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja też, raz mnie wkurzyła, a poza tym nie wchodze na styczniówki, tylko na grupę na fb częsc dziewczyn ze styczniówek, jest fajniej.
    I tu oczywiscie :-)
    Ja jeszcze wchodzę ale mi się odechciewa. Tam w kółko o tym samym. Np. któraś o coś pyta i jest odpowiedź a nawet kilka. Za dwa trzy dni kolejna osoba pyta dokładnie o to samo... dzień świstaka.

Bozia3, iwcia77, efcia, BISCA, Reni, moremi, dorbie, Aasiula, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a mnie wczoraj zalała fala, tylko dlaczego qrwa czerwona? Mam już jej serdecznie dość przez te 2 lata, dziewczyny nie przyłączajcie się :(

Ustaliłam ju też termin laparo, bólu się nie boję, boję się narkozy :( Wiem jednak, że bez tego nie ruszę nic do przodu.

Moja laparoskopia 23.09.

ComeToMeBaby, efcia, macduska, BISCA, moremi, Aasiula, Sabina, Simba, kkisia, beates, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja jeszcze wchodzę ale mi się odechciewa. Tam w kółko o tym samym. Np. któraś o coś pyta i jest odpowiedź a nawet kilka. Za dwa trzy dni kolejna osoba pyta dokładnie o to samo... dzień świstaka.
    ania - jak dajesz sobie radę z noszeniem małego w ciąży? Tak się zastanawiam, gdybym zaciążyła...to jak to cholerstwo małe dźwigać? Waży juz prawie 12 kg....
    Nosisz go normalnie?

ania.g lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak patrzę w swoje dokumenty do kliniki. I stwierdzam, że mam chu nie starania. Nie mam pomysłu jak te dokumenty poukładać. Bo tematycznie (tu hormony - jeden cykl, tu tsh - ze 3 razy, endo, hsg, cytologia) to za mało papierów. To dla uzupełnienia treści zrobię chyba chronologicznie i poupycham tam jeszcze wykresy z ovu.
    :-(

dorbie lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ja tak patrzę w swoje dokumenty do kliniki. I stwierdzam, że mam chu nie starania. Nie mam pomysłu jak te dokumenty poukładać. Bo tematycznie (tu hormony - jeden cykl, tu tsh - ze 3 razy, endo, hsg, cytologia) to za mało papierów. To dla uzupełnienia treści zrobię chyba chronologicznie i poupycham tam jeszcze wykresy z ovu.
    :-(
    Kometa - po pierwsze nie denerwuj się tym, bo pewnie rzucą tylko okiem na badania i będą robić swoje....
    po drugie (ja miałam tak zrobione) i było to bardzo przejrzyste....podopisuj sobie w notatkach na wykresach z ovu wyniki badań w dniach, kiedy je robiłaś. Jak wydrukujesz taki wykres - to na wydruku na dole ładnie te notatki sie ukłądają i jest to bardzo przejrzyste...tak więc możesz pokazać jako pierwsze wydruki z ovu z notatkami o badaniach w danym dniu. Osobno możesz mieć konkretne kartki z wynikami z laboratorium, ale lekarz pewnie do tego juz nie zaglądnie - jak się zapozna z wydrukami z ovu....

ComeToMeBaby, BISCA, Reni, moremi, ania.g, dorbie, Aasiula, iwcia77, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 11322 11323 11324 11325 11326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ