35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
Bisca serce Ty mojekegle sciskam ile się da!
I na koniec pytanie, co lepiej dawać dZiecku-tran czy czy olej z watroby rekina? Ktoś wie? Tran ma wit d, a ten drugi nie. No i nie wiem... help wiedzmyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 08:52
BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Hej
I na koniec pytanie, co lepiej dawać dZiecku-tran czy czy olej z watroby rekina? Ktoś wie? Tran ma wit d, a ten drugi nie. No i nie wiem... help wiedzmy
Ja chyba jestem za tranem, ale to i tak nie wiadomo ile czego jest i jak się przyswaja. To suplementy, firmy moga pisac co chcą. Jak nie jest zarejestrowany jako lek to nie wiadomo. Ale ja chyba bardziej wierzę w te preparaty, co długo sa na rynkuSabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Pozwolę sobie jeszcze wtrącić swoje trzy grosze odnośnie wczorajszej dyskusji.
Dopieprzyłyście się do Bursztyna (tak tak wiem to moja para i takie tam), ale ja ją rozumiem. Jako specjalista w swojej dziedzinie, zwał jak zwał, miała prawo tak to odebrać i się wkurzyć. Z drugiej strony rozumiem też Dorbie. Ot takie zwykłe ludzko-babskie odczucia.
Nie raz obrabiałyśmy dupę na forum, także oszołomkom z innych wątków forumowych. Nie ma co się sprzeczać i tyle. A adwokatki diabła, które wpieprzają się w dyskusję i jeszcze ją podkręcają, to na drugi raz niech zamkną otwory gębowe, albo naleją sobie porządnego drinka i pójdą robić seks.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 09:25
moremi, ComeToMeBaby, dorbie, BISCA, efcia, Bozia3, kkisia, Niuta, Bursztyn, krycha.stara, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Plan zajęć:
Bisca 17.09 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Ania.G 18.09
Kometa 22.09
Reni 22.09
Magdala 22.09
Beates 28.09 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
KKisia 24.09
Aasiula 25.09 egzamin
Wacia 28.09
Gretka 60 dni do zakończenia VisanneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 09:06
ComeToMeBaby, dorbie, BISCA, ania.g, efcia, Simba, kkisia, krycha.stara, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Hello. Nie no, musze. Czytajac nocna zmiane zastanawialam sie, czy wszystkie na pewno sa 35+ i cos mi nie pasowalo.. Rano stwierdzam, ze to musi roznica pokolen, w koncu ja tu najmlodsza i swiata jeszcze nie rozumiem. Milego dnia!
Krycha mam bardzo podobne odczucia
Dzień Dobry
Bisca kciuki zaciśnięte, to od dziś będziecie we dwójkę, trójkę?BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dopieprzyłyście się do Bursztyna
Ma prawo do swojego stanowiska, ale kazda z nas je ma i to nie oznacza, że te inne punkty widzenia są złe i niewłaściwe. Są inne.
Bisca, trzymam kciuki.malgos741, BISCA, efcia, iwcia77, paszczakin, Sabina, ania.g, macduska, sandra80, Mimbla, caffe, kkisia, krycha.stara, Dziobak, Magdala, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziewczyny w 17dc dostałam @... coś się dzieje dziś zapisuje się do innego gina, który współpracuje z Artemidą... zobaczymy kiedy będzie miał termin...
efcia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Hej
I na koniec pytanie, co lepiej dawać dZiecku-tran czy czy olej z watroby rekina? Ktoś wie? Tran ma wit d, a ten drugi nie. No i nie wiem... help wiedzmy
Tran ale najlepiej dobrze oczyszczony z metali ciężkich, np. Kirkman, ja swojemu dziecku podaje preparat Eye Q z sardynek też bardzo zdrowy.dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Dziewczyny w 17dc dostałam @... coś się dzieje dziś zapisuje się do innego gina, który współpracuje z Artemidą... zobaczymy kiedy będzie miał termin...
malgos741 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni
do Bursztyna nikt sie nie dopieprzyl raczej odnioslam wrazenie , ze odwrotnie.
"jako lekarz miala prawo.."- nikogo nie obrazajac ale psycholog nie jest lekarzem...
dorbie, paszczakin, Sabina, Mimbla, caffe, kkisia, krycha.stara, Dziobak, megan8, Mega lubią tę wiadomość