35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Wyniki progesteronu 6,24. Wg norm laba miesci sie w niskich normach fazy lutealnej. Co Wy n'a to ? Za niski ? W normie ?
Juz ktos mowil, dorbie chyba to tylko dodam. ZDECYDOWANIE za niski. 15 to minimum, ja osobiscie uwazam, ze 20 to taki ok dla ciazy, ale dziewczyny maja wyzsze przy zdrowych ciazach. Trudno jest poprawiac lekarza w jego zaleceniach, ale w swietle dostepnych materialow odnosnie tematu oraz wiedzy, ktora poprzez doswiadczenie posiadamy wieksza suplementacja progesterone wydaje sie byc uzasadniona.
moremi, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Skorpiony sa nie za fajne gdy czasami sie zloszcza.
To mowil scorpion herself.
no ale co ja tam z nim jestem... niecałe dwa lata... może się kiedyś zezłościhehehe
iwcia77, Mala79, Magdala, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Tos zagadke zapodala. Ani on pierwszy, ani najwiekszy ten Twoj byk.
A ladny chociaz?
mi sie podoba a innym nie musi
pierwszy byl przystojny, drugi wcale mi sie nie podobal ale jak sie zakochalam to umarl w butachAasiula, Mala79, ComeToMeBaby, Magdala, anna maria, moremi, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a ten mój skorpion nad wyraz cierpliwy. jakoś się nie złości.
no ale co ja tam z nim jestem... niecałe dwa lata... może się kiedyś zezłościhehehe
Mam tylko doswiadczenie ze skorpionami kobietami. Mi mowia, ze nie da sie mnie lubic.. Kochac nad zyce to I owszem, ale bez lubienia. Moi partnerowie tak mowili I ten obecny tez to samo powtarza. Zmowili sie czy jak?
anna maria, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Tos zagadke zapodala. Ani on pierwszy, ani najwiekszy ten Twoj byk.
A ladny chociaz?
przecież większy i od skorpiona i od chuderlawego koziorożcabyk to byk!
anna maria, Magdala lubią tę wiadomość