35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySwietne zdjęcia i swietne zapewne spotkanie.
Witam wieczornie.
Dzien widzę brzemienny w wydarzenia.
Niech się dzieje. Zawsze to jakiś krok naprzód.
My niedawno wrócilismy do domu.
Następna wizyta na okulistyce w kwietniu. Wczesniej do zaliczenia Kraków.
Bylismy dzisiaj na wystawie Lego. Polecam - warto zobaczyć.
Reniek- do stycznia juz nie tak znowu daleko. Czekanie wkurza- wiem bo sama czekałam na histeroskopię.
Kometa- to ma komandos cięzki orzech do zgryzienia.
Magdala- witaj w klubie Miłosników histeroskopii.
Dorbie - nie będziesz słodką ciężarówką? Cieszy mnie to.
Misiek- chłop dię przełamie, Tobie jakies jajka znajda i będzie mały Polarmiś.
Mimbla- podobasz mi się coraz bardziej. Mogłabym się z Tobą napić tego 38%.
O kremach na odparzenia się nie wypowiem. Dawno to było, oj dawno. U mnie na tapecie raczej cudowne preparaty na trądzik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 22:02
Sabina, dorbie, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77, moremi, SolarPolar, ania.g, kapturnica, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Reni
nosz prostytutka mać, że Ty musisz aż tyle czekać? Ja nie rozumiem tego świata. Do stycznia, tzn, że skorpiony będą? Dwa? Jezusie.... Zajefajnie, też tak chciałam
Skorpiony fajne są! Wagi też.iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Widzę, że dziewczyny zarażały się od Dorbie?
Super zdjęciaale Aasiula dopadła go pierwsza to sobie myślę: a i ja!
dorbie, iwcia77, Aasiula, Bozia3, Mala79, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Skorpiony fajne są! Wagi też.
Ja rak, mąz wodnik, starszy lew, młodszy koziorożeciwcia77, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bylam na fb i widzialam ,super Kometa taka dziewczyneczka
,Dorbie niezly grubasek
,Asiula wiadomo piekna jak zawsze :-)Chcialabym sie kiedys spotkac z wiedzmami
Aasiula, dorbie, Mala79, iwcia77, ComeToMeBaby, megan8, ania.g, malgos741, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Skorpiony fajne są! Wagi też.
Skorpiony sa nie za fajne gdy czasami sie zloszcza.
To mowil scorpion herself.dorbie, anna maria, macduska, Mala79, iwcia77, moremi, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyKurcze, muszę kupić sobie nowy depilator i nie wiem jaki.Wysiał mi mój kochany wysłużony przyjaciel kobiety :-)Trybiki się wytarły w nasadce. Miał ok 12 lat Silkepil Brauna. Czy któraś może ma z tych nowszych. Czy Braun ma caly czas system pęsetowy? Bo chyba bym wybrała podobny jak stary. I nie wiem czy mój stary był pęsetowy czy dyskowy
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Bylam na fb i widzialam ,super Kometa taka dziewczyneczka
,Dorbie niezly grubasek
,Asiula wiadomo piekna jak zawsze :-)Chcialabym sie kiedys spotkac z wiedzmami
tylko +8,5kg
anna maria, iwcia77, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór
Ale mnie dzisiaj wymeczyli. Zwiedzilam nowa czesc oddzialu(tam mnie jeszcze nie bylo) nareszcie jakis standard.
Ogolnie czuje sie calkiem niezle (poki co) Moglam zostac ale osly(czyli ja) nie lubia szpitalnych lozek wiec wrocilam wieczorem do domu...
Ciesze sie, ze dzisiejsze wizyty owocne w konkrety
No to teraz nie pozostaje nic innego jak dzialaciwcia77, Magdala, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, SolarPolar, ania.g, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Dobry wieczór
Ale mnie dzisiaj wymeczyli. Zwiedzilam nowa czesc oddzialu(tam mnie jeszcze nie bylo) nareszcie jakis standard.
Ogolnie czuje sie calkiem niezle (poki co) Moglam zostac ale osly(czyli ja) nie lubia szpitalnych lozek wiec wrocilam wieczorem do domu...
Ciesze sie, ze dzisiejsze wizyty owocne w konkrety
No to teraz nie pozostaje nic innego jak dzialacMala79 lubi tę wiadomość
-
Tez bylam I widzialam dziewczyny.
Tobie Asiula tak dobrze z oczu patrzy.
Zarowo Dorbe I Kometa wygladaja na bardzo szczesliwe.
Ale widzialyscie jaka byla przerwa pomiedzy postami. 15.49 I nastepny 19 cos. Tosz to szok!dorbie, anna maria, iwcia77, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, SolarPolar, ania.g, Sabina, malgos741, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.