35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
i teraz tak sobie myślę, ze dobrze, że przeniosłam wizytę z paźdz na wrzesień
cholera wie czy załapałabym się na styczenSabina, Bozia3, kapturnica, beates, dorbie, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, Mala79, iwcia77, malgos741, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kurde, ale sie dzieje !
A ja mialam big bossa n'a karku bo zwalniamy jednego pracownika. Ciezka decyzja i nie bylo latwo, ale zalatwione.
Pozatym. Nie mialam dostepu do ovu do teraz....
Wyniki progesteronu 6,24. Wg norm laba miesci sie w niskich normach fazy lutealnej. Co Wy n'a to ? Za niski ? W normie ?
Aha, nie pomyslalam zeby zbadac bete przy okazji. !!!! Trudno, czekam n'a rozkrecenie @
Mimbla, Aasiula, BISCA, dorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZdjęcia z naszego spotkania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 21:57
caffe, Reni, Aasiula, ania.g, kapturnica, gosia7122, BISCA, beates, Bozia3, Sabina, macduska, Natka_79, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no i tak
siedzę już przy kompie, więc mogę napisać więcej
W związku z nadchodzącymi wyborami i groźbą, że pislam dojdzie do władzy, klinika przeszła najazd chętnych do skorzystania z IVF. Od dwóch tyg robi już listy na następny rok!
Pacjentki boją się, że wszystko się skończy i słusznie. Tak może być. Lekarze tez się tego boją i maja nadzieję, że pacjenci podejmą słuszną decyzję przy wyborach.
następną wizytę mam 16.12
wtedy też ustalimy konkretnie kiedy zaczynamy
od listopada mam dalej brać wit. D, DHA i kwas foliowy - czyli dalej będę przyjmować simbowe czopki
cały czas euthyrox
w grudniu będziemy powtarzać wszystkie badania, bo te co mam są już przestarzałe
najważniejsze - w papierach jest info od embriologa, że poprzednio było źle komórkowo, nie dość, że mało, to jeszcze słabe
zarodek podano 4A
więc tym razem będziemy starali się wyhodować więcej i lepsze jaja
chyba mnie czeka więcej kłucia i większy wydatek na leki, ale mam nadzieję, że tym razem wycelujemy twixy
dorbie, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reniek, huj mnie strzela jak czytam jak w Polsce wyglada IVF.
Kliniki takie " wspolczujace i dobroduszne" . Moze jakby popracowaly nad cenami to wiecej kobiet mogloby podejsc komercyjnie
Smutne to i przykre. Z calych sil Ci dopinguje, zeby sie udalo nastepnym razemSabina, Mimbla, ania.g, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Podgrupa rozesmiana znaczy udalo sie spotkanie .Fajne zdjęcia
Kometa najwazniejsze ,że lekarz podjal dzialania w celu spr co jest przyczyna słabego nasienia.
Renek szkoda ,że tyle czekania jeszcze przed Wami ale w styczniu szopiątka Ci wynagrodza wszystko
Sabina, dorbie, ComeToMeBaby, iwcia77, ania.g, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni
nosz prostytutka mać, że Ty musisz aż tyle czekać? Ja nie rozumiem tego świata. Do stycznia, tzn, że skorpiony będą? Dwa? Jezusie.... Zajefajnie, też tak chciałam
Kometa dbaj o chłopa, ważne, że wzięli się za Was konkretnie i niedługo będziecie wiedzieć wszystko, co nie graW przyszłym roku na pewno będziecie już rodzicami
moremi, dorbie, Bozia3, ComeToMeBaby, malgos741, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Reni
nosz prostytutka mać, że Ty musisz aż tyle czekać? Ja nie rozumiem tego świata. Do stycznia, tzn, że skorpiony będą? Dwa? Jezusie.... Zajefajnie, też tak chciałam
Kometa dbaj o chłopa, ważne, że wzięli się za Was konkretnie i niedługo będziecie wiedzieć wszystko, co nie graW przyszłym roku na pewno będziecie już rodzicami
Dziewczyny, cieszę się, że zaczynacie działać. I teraz Kometa możesz mi naskoczyc za te naciski w sprawie telefonu
A chłop niech się nie łamie. Najwyżej będzie miał dziecko z bruzdą.
Magdala!!! No gdybym wiedziała, że Twój nie miał badań, to bym cisnela jak KometęSabina, dorbie, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77, kapturnica, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!