35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Aaa, mam wyniki
Glc na czczo 79
1 godz 75 g glc 156
2 godz 113
I o dziwo mam ujemne IgG i IgM Toxo, a 10 lat temu miałam IgG dodatnie, ale lekko ponad norme
Obcowanie z kotami przez lata nie daje pewności. Słyszałam że wcale nie kocie gówno przenosi Toxo najbardziej, tylko niemyte owoce i warzywa. A ja czesto jadłam niemyte. A koty u nas sa od 6 lat i kuwetę czyszczę głownie ja, ale myje ręce po i nie odtykam rękami odchodów a potem do ustMatka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:Aaa, mam wyniki
Glc na czczo 79
1 godz 75 g glc 156
2 godz 113
I o dziwo mam ujemne IgG i IgM Toxo, a 10 lat temu miałam IgG dodatnie, ale lekko ponad norme
Obcowanie z kotami przez lata nie daje pewności. Słyszałam że wcale nie kocie gówno przenosi Toxo najbardziej, tylko niemyte owoce i warzywa. A ja czesto jadłam niemyte. A koty u nas sa od 6 lat i kuwetę czyszczę głownie ja, ale myje ręce po i nie odtykam rękami odchodów a potem do ust
To sa dobre wyniki, co nie?
Trzeba to kontrolowac, czy juz masz spokoj do konca ciazy?dorbie lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
A chlopu powiedzieli, ze musi przyniesc wlasna lekture do rozrywki podczas oddawania materialu, poniewaz klinika nie dysponuje.
Simba, ComeToMeBaby, Mimbla, Aasiula, dorbie, Dziobak, ania.g, moremi, SolarPolar, BISCA, macduska, Mala79, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:
Biszkopcie.. fakt, 10 dpt juz by cos chyba wyszlo.. jak teraz nie pojdzie to za miesiac jeszczce masz mrozaka, czy nowe IVF?
Bierzesz moze Bisca wit D? Bo jak nie, to moze sprobuj, zaszkodzic nie zaszkodzi, a ja gleboko wierze, ze pomaga..
Ale Bisca jest dopiero 5 dpt więc sikaniec mógł jeszcze nie wyjść
Edit. Juz doczytałam . Jak krew oddana to wszystko sie wyjaśniWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 14:44
malgos741, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni, to czekamy na styczeń.
Magdala, ależ będzie się działo, fajnie, że to masz w ramach ubezpieczenia.
A ja w drodze. Śmigamy autostradą. Spokojnie, my dopiero na 16:40 mamy. W drodze przejrzalam sobie swoją kartę zdrowia z dzieciństwa bo chciałam zobaczyć czy byłam szczepiona na rozyczkę. No i byłam. I znalazłam wiek, w którym była pierwsza @. I zrobiłam m wykład o jajeczkach. I poczytalam mu cennik z kliniki. No tak mu umilam drogęAasiula, malgos741, dorbie, ania.g, Dziobak, kapturnica, moremi, Magdala, BISCA, Mala79, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
No, duzo dzis raportów
Dzięki za radywidze ze większość was jest za linomagiem to i ja spróbuje
ten zielony, nie? Mi z J średnio sie sprawdził ale zobaczymy co bedzie z tym egzemplarzem
sudocrem na kłopoty był ok i bepanthen takze któryś z nich wezmę. Mycie woda w domu jak najbardziej ok, dzięki Jsota za pomysł z dodatkiem emolientu
z J oliatum to był strzał w 10tke i juz jest na liście zakupowej. Chustki kupie z rożnych firm, bo do szpitala trzeba no i na wyjście. Pieluszki to chyba zdecuduje sie na babydreamy fun&fit, sprawdziły sie z J a z nim były ciężkie początki. Powoli wszystko jakoś sobie układam w głowie
kurczę to juz mniej niz 60 dni....
Co do vit D to ja tez polecam. Brałam ok miesiąca przed zajściem w ciąże. Swoja droga wysłałam chłopa na badanie poziomu i miał poniżej normy a lekarz rodzinny nie chciał mu wypisać receptya ze mój chłop jest troche dziwny i takiej kupowanej bez recepty nie chce brać
Co do PiSu to ja myśle ze wygrają, niestety jest za duzo nowych partii które odgryzają PO poparcie a PiS ma swoj żelazny. Mam nadzieje ze mimo wygranej nie uda im sie stworzyć rzadubo tak moze byc, choc najlepiej by było zeby jednak PO wygrała...
ania.g, moremi, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Reni, to czekamy na styczeń.
Magdala, ależ będzie się działo, fajnie, że to masz w ramach ubezpieczenia.
A ja w drodze. Śmigamy autostradą. Spokojnie, my dopiero na 16:40 mamy. W drodze przejrzalam sobie swoją kartę zdrowia z dzieciństwa bo chciałam zobaczyć czy byłam szczepiona na rozyczkę. No i byłam. I znalazłam wiek, w którym była pierwsza @. I zrobiłam m wykład o jajeczkach. I poczytalam mu cennik z kliniki. No tak mu umilam drogę
Jak zjedziecie z autostrady na obwodnice to drugi zjazd na Straszyn jest moj , benDEm machaćmalgos741, dorbie, ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Zrobilam kilka dni temu badania. Czekam na inhibine b (2 tygodnie), wizyte mam na 5 paz. Mowie wiec mojemu M ze teraz jego kolej na wizyte w klinice i oddanie nasienia. Mina od rana skwaszona. Ja wiedzialam, ze tak bedzie. Nie dyskutuje ale rowniez nie podejmuje tematu. Jeszcze raz go zapytam bo nie mam ochoty na zabawe w kotka i myszke no chyba, ze zdecyduje sie na adopcje zarodka. Z tymi facetami...