X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Myslicie ze to juz pewne ze PISdziory wygraja?
    Wypluj przez lewe ramie!!!! ;)

Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No to gicior, nie?
    M&M'sy Ci beda badac? Dziwne

Gicior. Juz sram.

Moze M&M'sow nie mozna w staraniach? ;-)

Simba, ComeToMeBaby, beates, Mimbla, moremi, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Aaa, mam wyniki
    Glc na czczo 79
    1 godz 75 g glc 156
    2 godz 113

I o dziwo mam ujemne IgG i IgM Toxo, a 10 lat temu miałam IgG dodatnie, ale lekko ponad norme
    Obcowanie z kotami przez lata nie daje pewności. Słyszałam że wcale nie kocie gówno przenosi Toxo najbardziej, tylko niemyte owoce i warzywa. A ja czesto jadłam niemyte. A koty u nas sa od 6 lat i kuwetę czyszczę głownie ja, ale myje ręce po i nie odtykam rękami odchodów a potem do ust ;-)
    A jaki są normy bo nie pamiętam

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie używam sudocremu, dla mnie masakra która się słabo rozprowadza. W razie co to linomag maść i tym podobne.

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wypluj przez lewe ramie!!!! ;)
    Tfu w dupe psu na babskie jajca!

Aasiula, moremi, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Gicior. Juz sram.

Moze M&M'sow nie mozna w staraniach? ;-)
    MMsy w staraniach jak najbardziej - podnoszom morale

Sabina, moremi, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Aaa, mam wyniki
    Glc na czczo 79
    1 godz 75 g glc 156
    2 godz 113

I o dziwo mam ujemne IgG i IgM Toxo, a 10 lat temu miałam IgG dodatnie, ale lekko ponad norme
    Obcowanie z kotami przez lata nie daje pewności. Słyszałam że wcale nie kocie gówno przenosi Toxo najbardziej, tylko niemyte owoce i warzywa. A ja czesto jadłam niemyte. A koty u nas sa od 6 lat i kuwetę czyszczę głownie ja, ale myje ręce po i nie odtykam rękami odchodów a potem do ust ;-)

To sa dobre wyniki, co nie?
    Trzeba to kontrolowac, czy juz masz spokoj do konca ciazy?

dorbie lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    MMsy w staraniach jak najbardziej - podnoszom morale

Ale, ze co? W lozku mam byc grzeczna i posluszna? XD

Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Magdajaktalala się bedzie działo!

Magdala, Simba, moremi, macduska, Mala79, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A chlopu powiedzieli, ze musi przyniesc wlasna lekture do rozrywki podczas oddawania materialu, poniewaz klinika nie dysponuje. :-D

Simba, ComeToMeBaby, Mimbla, Aasiula, dorbie, Dziobak, ania.g, moremi, SolarPolar, BISCA, macduska, Mala79, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    <3 Biszkopcie.. fakt, 10 dpt juz by cos chyba wyszlo.. jak teraz nie pojdzie to za miesiac jeszczce masz mrozaka, czy nowe IVF?
    Bierzesz moze Bisca wit D? Bo jak nie, to moze sprobuj, zaszkodzic nie zaszkodzi, a ja gleboko wierze, ze pomaga..

Ale Bisca jest dopiero 5 dpt więc sikaniec mógł jeszcze nie wyjść

Edit. Juz doczytałam . Jak krew oddana to wszystko sie wyjaśni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 14:44

malgos741, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    A chlopu powiedzieli, ze musi przyniesc wlasna lekture do rozrywki podczas oddawania materialu, poniewaz klinika nie dysponuje. :-D
    Cierpienia mlodego Wertera :)

Dziobak, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, to czekamy na styczeń.
    Magdala, ależ będzie się działo, fajnie, że to masz w ramach ubezpieczenia.

A ja w drodze. Śmigamy autostradą. Spokojnie, my dopiero na 16:40 mamy. W drodze przejrzalam sobie swoją kartę zdrowia z dzieciństwa bo chciałam zobaczyć czy byłam szczepiona na rozyczkę. No i byłam. I znalazłam wiek, w którym była pierwsza @. I zrobiłam m wykład o jajeczkach. I poczytalam mu cennik z kliniki. No tak mu umilam drogę :-P

Aasiula, malgos741, dorbie, ania.g, Dziobak, kapturnica, moremi, Magdala, BISCA, Mala79, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, duzo dzis raportów :)
    Dzięki za rady :) widze ze większość was jest za linomagiem to i ja spróbuje :) ten zielony, nie? Mi z J średnio sie sprawdził ale zobaczymy co bedzie z tym egzemplarzem :) sudocrem na kłopoty był ok i bepanthen takze któryś z nich wezmę. Mycie woda w domu jak najbardziej ok, dzięki Jsota za pomysł z dodatkiem emolientu :) z J oliatum to był strzał w 10tke i juz jest na liście zakupowej. Chustki kupie z rożnych firm, bo do szpitala trzeba no i na wyjście. Pieluszki to chyba zdecuduje sie na babydreamy fun&fit, sprawdziły sie z J a z nim były ciężkie początki. Powoli wszystko jakoś sobie układam w głowie :) kurczę to juz mniej niz 60 dni....

Co do vit D to ja tez polecam. Brałam ok miesiąca przed zajściem w ciąże. Swoja droga wysłałam chłopa na badanie poziomu i miał poniżej normy a lekarz rodzinny nie chciał mu wypisać recepty :/ a ze mój chłop jest troche dziwny i takiej kupowanej bez recepty nie chce brać :/

Co do PiSu to ja myśle ze wygrają, niestety jest za duzo nowych partii które odgryzają PO poparcie a PiS ma swoj żelazny. Mam nadzieje ze mimo wygranej nie uda im sie stworzyć rzadu :) bo tak moze byc, choc najlepiej by było zeby jednak PO wygrała...

ania.g, moremi, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę w poradni, młody meczy sie z logopeda tylko obok kobita zaciąga nosem i kaszle :/ juz mam schize chorobowa :/

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Reni, to czekamy na styczeń.
    Magdala, ależ będzie się działo, fajnie, że to masz w ramach ubezpieczenia.

A ja w drodze. Śmigamy autostradą. Spokojnie, my dopiero na 16:40 mamy. W drodze przejrzalam sobie swoją kartę zdrowia z dzieciństwa bo chciałam zobaczyć czy byłam szczepiona na rozyczkę. No i byłam. I znalazłam wiek, w którym była pierwsza @. I zrobiłam m wykład o jajeczkach. I poczytalam mu cennik z kliniki. No tak mu umilam drogę :-P

Jak zjedziecie z autostrady na obwodnice to drugi zjazd na Straszyn jest moj , benDEm machać :)

malgos741, dorbie, ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A jaki są normy bo nie pamiętam
    92
    180
    153

ania.g lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    To sa dobre wyniki, co nie?
    Trzeba to kontrolowac, czy juz masz spokoj do konca ciazy?
    Dobre

beates lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, zazdroszczę wyników :) fajnie ze wyszły dobrze.
    Zerkam ma twój suwak i za tydzień to Ty bed uraz miała studniówkę ;)

moremi, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Zrobilam kilka dni temu badania. Czekam na inhibine b (2 tygodnie), wizyte mam na 5 paz. Mowie wiec mojemu M ze teraz jego kolej na wizyte w klinice i oddanie nasienia. Mina od rana skwaszona. Ja wiedzialam, ze tak bedzie. Nie dyskutuje ale rowniez nie podejmuje tematu. Jeszcze raz go zapytam bo nie mam ochoty na zabawe w kotka i myszke no chyba, ze zdecyduje sie na adopcje zarodka. Z tymi facetami...
    a ty jestes zdecydowana jakby co?

‹‹ 11391 11392 11393 11394 11395 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ