35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Skorpiony sa nie za fajne gdy czasami sie zloszcza.
To mowil scorpion herself.
To teraz wiem dlaczego mnie maz wtedy nie lubi.
To mówił skorpion.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 22:37
iwcia77, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
no i jestem w koncu...
ivo po podaniu paracetamolu ma na liczniku teraz 38,3...bidulek
co do sudocremu- to kupilam w polandii, wywiozlam , uzylam 2 razy i stoi...wole Bepanthen, bo to on najlepiej poradzil sobie w wiadomej dupnej sprawie. Linomag-u nie znam, nie slyszalam.
Kometa- jest plan , bedzie dziecko
Reni ja nie wiem jak to robisz ale ja nie mialabym tyle cierpliwosci na czekanie do stycznia , faken dlugo...z drugiej strony wyzej fallusa nie podskoczysz ...
fajne foty ze spotkaniagdzie bylyscie?
dorbie, Magdala, anna maria, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:
Magdala!!! No gdybym wiedziała, że Twój nie miał badań, to bym cisnela jak Kometę
A smieszne jest to, ze on jakis taki wyrywny caly czas do tego badania. No to teraz zobaczymy czym strzela.
Jak czytal skierowanie to tylko oko dluzej mu sie zatrzymalo na wytluszczonym zdaniu o abstynencji 3-5 dniowej przed.
dorbie, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, Simba, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Moja Helka na szczepieniach bardzo plakala,wazy 9.100kg
,musze z nia do gia dzieciecego bo doktorka mowi ze Helcia ma za mala dziurkedo sikania i w przyszlosci moze miec problemy z oddawaniam moczu
Ojej.Da sie cos z tym zrobic?
anna maria lubi tę wiadomość
macduska wrote:Ivcia do lekarza się dodzwoniłaś?
-
Magdala wrote:Tez bylam I widzialam dziewczyny.
Tobie Asiula tak dobrze z oczu patrzy.
Zarowo Dorbe I Kometa wygladaja na bardzo szczesliwe.
Ale widzialyscie jaka byla przerwa pomiedzy postami. 15.49 I nastepny 19 cos. Tosz to szok!, bo ja dobra dusza jestem tak mowiOM
iwcia77, Magdala, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
beates wrote:A tak przy okazji to nawet jak Pis dojdzie do władzy , to chyba tak nie mogą od razu wycować tego rządowego programu IVF. Co nie ?
Na szczescie urodzonych juz dzieci nie beda mogli wycofac. Pacany.iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, ania.g, Dziobak, Sabina, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość
Uprzejmie informuję, że skorpiony są zajebiaszcze
albo je lubisz albo nienawidzisz
Dla mnie mogą być. Mam prawie 39letnie doświadczenie w obchodzeniu się z tym cudownym znakiem
No i jeszcze do listopada nie nosi się kozakówWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 22:59
moremi, iwcia77, Magdala, ComeToMeBaby, macduska, Bozia3, ania.g, Sabina, Simba, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a no to miejsce strategiczne obok obwodniczki trojmiasteczka
iwcia77, Aasiula, Magdala, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Na szczescie urodzonych juz dzieci nie beda mogli wycofac. Pacany.
Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCo do znaku zodiaku to ja Waga, Dawid Panna a Jego tata Skorpion
Teraz sie troche kolejnosc pozmieniala bo jest Wodnik, Panna i Waga
Chociaz dla mnie osobiscie znak zodiaku nie ma wiekszego znaczenia
Wedlug mnie to rodzice wychowujac-ksztaltuja dziecko, do tego dochodzi mieszanka genow i tak z tych polaczen powstaje charakter.
W zaden sposob nie utozsamiam tego ze znakiem.
Ot moje 3groszeComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Uprzejmie informuję, że skorpiony są zajebiaszcze
albo je lubisz albo nienawidzisz
Dla mnie mogą być. Mam prawie 39letnie doświadczenie w obchodzeniu się z tym cudownym znakiem
No i jeszcze nie nosi się kozaków
pierwsza koziorozcem
a maz jest bykBozia3, Simba lubią tę wiadomość