X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry! Pierwsza!

Wstawać śpiochy! Miłego wiedźmowania!

Aasiula, efcia, malgos741, moremi, Simba, ComeToMeBaby, kapturnica, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Mam tylko doswiadczenie ze skorpionami kobietami. Mi mowia, ze nie da sie mnie lubic. :-/. Kochac nad zyce to I owszem, ale bez lubienia. Moi partnerowie tak mowili I ten obecny tez to samo powtarza. Zmowili sie czy jak?

Już wczoraj miałam się odniesć ale mnie Waciak zaabsorbował.

Mi mówią coś podobnego.
    Ludzie albo mnie lubia bardzo albo wręcz odwrotnie. I podobno przy pierwszym spotkaniu robię wrażenie osoby wyniosłej i zdystansowanej.
    Moja pierwsza miłosc też była skorpionem ale dwa skorpiony w jednym zwiazku to przynajmniej o jednego za dużo.
    Teraz mam lwa. :-)

Bozia3, Aasiula, Sabina, efcia, moremi, Simba, ComeToMeBaby, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bry! Pierwsza!

Wstawać śpiochy! Miłego wiedźmowania!
    No to sie melduje ;)
    Spać od 4 cos nie mogłam, takze to bedzie długi dzien.

Co do znaków zodiaku to ja jestem wagą, mój G to koziorożec ( uparty jak nie wiem), Jasiek to skorpion i młody tez sie zapowiada w tym znaku ;) no chyba ze posiedzi dłużej to jest szansa na strzelca. Ja tam widze cechy znaku np w sobie- trudno mi podejmować decyzje, jak sie zafiksuje to dumam, rozważam za i przeciw itd ;)
    Cos to w ogóle ostatnio mi ovu siada, chyba z serwerem cos nie tak.
    Trzymam kciuki za potrzebujące :)
    Dzis mam wizytę u gina, wiec stres juz jest

Miłego dnia!

macduska, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem Byk, a mój facet to Koziorożec. Dzieci Rak i Panna. Ja wierzę w znaki zodiaku - według mnie bardzo mocno determinują charakter. No i dobrze - bo Byki są super...;)

Skorpionów mam pełno w okolicy...problem z nimi nie polega na tym, że one miewają okropne momenty i stosunki z otoczeniem i się ich nie lubi....tylko to jest odwrotnie - to Skorpion albo kogoś polubi albo nie. Jeśli pokocha, to całym sercem i jest bardzo oddany, a jeśli nie polubi...to ...ja pierdziu..:) No i skorpiony podobno bardzo lubią te sprawy...hmmm:)

macduska, Sabina, efcia, dorbie, Simba, ComeToMeBaby, Magdala, Mimbla, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    prosze panstwa przedstawiam wam hrabiego Alojza - sprawce mojej ciazy i ojca mojego syna Ivo ;D

ciach
    Iwcia tak po cichaczu w nocy , pfffff foch ;D
    Dawaj jeszcze raz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 07:41

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzień dobry kulezankOM :)
    Szaro , buro za oknem brrrr az się nie chce wstawac :/

Sabina, efcia, Mala79 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skorpion wita Was :)
    Dlaczego noce są takie krótkie a dzieci tak wcześnie wstają.
    Miłego dnia :)

Bozia3, macduska, Sabina, Reni, efcia, moremi, Simba, megan8, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Ja mam dobre doświadczenia ze skorpionami, mój mąż to skorpion :-) ja strzelec. Mieszanka wybuchowa XD Ciekawe, że w mojej rodzinie czyli całą nasza 4 ma jedną polowke skorpiona :-) coś nas ciągnie do tego znaku :-)

macduska, dorbie, efcia, Bozia3, malgos741, moremi, kicia 123, kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Skorpionów mam pełno w okolicy...problem z nimi nie polega na tym, że one miewają okropne momenty i stosunki z otoczeniem i się ich nie lubi....tylko to jest odwrotnie - to Skorpion albo kogoś polubi albo nie. Jeśli pokocha, to całym sercem i jest bardzo oddany, a jeśli nie polubi...to ...ja pierdziu..:) No i skorpiony podobno bardzo lubią te sprawy...hmmm:)

Boziu racja, ale trzeba trochę zmienić opis skorpionów - kiedy zaczynają starać się o dziecko nienawidzą seksu jak swoich nieprzyjaciół ;-)
    reszta się zgadza
    jestem pamiętliwa
    bry

dorbie, Sabina, efcia, Bozia3, moremi, Magdala, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Boziu racja, ale trzeba trochę zmienić opis skorpionów - kiedy zaczynają starać się o dziecko nienawidzą seksu jak swoich nieprzyjaciół ;-)
    reszta się zgadza
    jestem pamiętliwa
    bry

Zgadzam się z Tobą pod względem pamiętliwosci. Sex lubię.

Sabina, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan zajęć:
    KKisia 24.09
    Aasiula 25.09 egzamin
    Bisca 26.09 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Beates 28.09 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Wacia 28.09
    Małgoś741 28.09
    SolarPolar 05.10
    Gretka 54 dni do zakończenia Visanne
    Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
    Reni 16.12

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 08:45

dorbie, efcia, Bozia3, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, paszczakin, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam :-)
    Ja mam dobre doświadczenia ze skorpionami, mój mąż to skorpion :-) ja strzelec. Mieszanka wybuchowa XD

o to tak jak u nas
    tylko, że jest odwrotnie
    ale fakt jak jest awantura, to ściany drżą ;-)

Sabina, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o to tak jak u nas
    tylko, że jest odwrotnie
    To prawda, potrafi się dziać XD u mojego najmłodszego brata jest taki sam układ jak u Was :-)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Ale się dziś wyspałam :-) jakoś wyjątkowo.

Iwcia, pokaż Alojza :-)

efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja jestem Byk ....

Bozia i ja byk, mamy to samo nazwisko hm... ciekawe co jeszcze nas łączy ;-)

Dzien dobry bardzo :-)
    ale mam nadrabiania, podpowiedzcie - warto? ;-)

Milego

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o to tak jak u nas
    tylko, że jest odwrotnie

U nas też. Ja się awanturuję a mój lew z reguły milczy i słucha.

Reni, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - przypomnijcie mi proszę o co chodzi z tą wit.D i kwas DHA - w kontekście zaciążania...Bo ja stara jestem i jak starałam się kiedyś, to sie o tym nie mówiło, a potem czytałam po łebkach....
    Idę do apteki, to se mogę pierdyknąć - tylko lubię wiedzieć na co to konkretnie..

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Plan zajęć:
    KKisia 24.09
    Aasiula 25.09 egzamin
    Bisca 26.09 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Beates 28.09 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Wacia 28.09
    Małgoś741 28.09
    SolarPolar 05.10
    Gretka 54 dni do zakończenia Visanne
    Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
    Reni 16.12
    Ja 26 mam egzamin .

Reni, moremi, efcia, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny:-)

I ja dołączam do Was. 36 lat skończone w sierpniu.
    Dwoje dzieci: córka 12 lat (niepełnosprawna: urodziła się z zespołem wad mnogich, m.in. rozszczep wargi i podniebienia, dziecko niewidome), synek 7,5 roku (zdrowy). Ciąże z I cykli starań.

Mam za sobą również dwa poronienia w 6tc. - I poronienie przed I donoszoną ciążą, II poronienie - po drugiej donoszonej ciąży.
    Macica dwurożna - ciąże donoszone: 39 i 37 tc., dwa cc. z powodu ułożeń dzieci - pośladkowe.

To mój I cykl starań o trzecie dzieciątko.
    Badania, które na ten czas zrobiłam:
    - toksoplazmoza - wynik prawidłowy
    - cytomegalia - wynik prawidłowy
    - przeciwciała antykardiolipinowe - wynik prawidłowy
    - HIV - wynik ujemny
    - badania krwi - prawidłowe. Jedynie HGB wysoka: norma 15,4. Ja mam 15,8.
    Mało piję, może stąd.
    - prolaktyna - w normie.
    - TSH - w normie.

Od ponad miesiąca: kwas foliowy 15mg rano, 15 mg wieczorem.
    Magnez: 2 razy dziennie.

Miesiączki regularne co 27-28 dni od wielu wielu lat.
    Bóle owulacyjne książkowe.

Moja gin mówi, że u mnie to loteria z ciążą: 50/50. Zależy to od rogu, w którym zagnieździ się zarodek.

UFFF, chyba wszystko:-)

Także miło mi dołączyć do Waszego grona:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 09:43

Reni, Simba, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, Mimbla, macduska, Bozia3, ania.g, Mega, Mala79, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj DreamDream :)

‹‹ 11399 11400 11401 11402 11403 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ