35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Mam tylko doswiadczenie ze skorpionami kobietami. Mi mowia, ze nie da sie mnie lubic.
. Kochac nad zyce to I owszem, ale bez lubienia. Moi partnerowie tak mowili I ten obecny tez to samo powtarza. Zmowili sie czy jak?
Już wczoraj miałam się odniesć ale mnie Waciak zaabsorbował.
Mi mówią coś podobnego.
Ludzie albo mnie lubia bardzo albo wręcz odwrotnie. I podobno przy pierwszym spotkaniu robię wrażenie osoby wyniosłej i zdystansowanej.
Moja pierwsza miłosc też była skorpionem ale dwa skorpiony w jednym zwiazku to przynajmniej o jednego za dużo.
Teraz mam lwa.
Bozia3, Aasiula, Sabina, efcia, moremi, Simba, ComeToMeBaby, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bry! Pierwsza!
Wstawać śpiochy! Miłego wiedźmowania!
Spać od 4 cos nie mogłam, takze to bedzie długi dzien.
Co do znaków zodiaku to ja jestem wagą, mój G to koziorożec ( uparty jak nie wiem), Jasiek to skorpion i młody tez sie zapowiada w tym znakuno chyba ze posiedzi dłużej to jest szansa na strzelca. Ja tam widze cechy znaku np w sobie- trudno mi podejmować decyzje, jak sie zafiksuje to dumam, rozważam za i przeciw itd
Cos to w ogóle ostatnio mi ovu siada, chyba z serwerem cos nie tak.
Trzymam kciuki za potrzebujące
Dzis mam wizytę u gina, wiec stres juz jest
Miłego dnia!macduska, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem Byk, a mój facet to Koziorożec. Dzieci Rak i Panna. Ja wierzę w znaki zodiaku - według mnie bardzo mocno determinują charakter. No i dobrze - bo Byki są super...
Skorpionów mam pełno w okolicy...problem z nimi nie polega na tym, że one miewają okropne momenty i stosunki z otoczeniem i się ich nie lubi....tylko to jest odwrotnie - to Skorpion albo kogoś polubi albo nie. Jeśli pokocha, to całym sercem i jest bardzo oddany, a jeśli nie polubi...to ...ja pierdziu..No i skorpiony podobno bardzo lubią te sprawy...hmmm:)
macduska, Sabina, efcia, dorbie, Simba, ComeToMeBaby, Magdala, Mimbla, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:prosze panstwa przedstawiam wam hrabiego Alojza - sprawce mojej ciazy i ojca mojego syna Ivo
ciach
Dawaj jeszcze razWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 07:41
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Ja mam dobre doświadczenia ze skorpionami, mój mąż to skorpionja strzelec. Mieszanka wybuchowa
Ciekawe, że w mojej rodzinie czyli całą nasza 4 ma jedną polowke skorpiona
coś nas ciągnie do tego znaku
macduska, dorbie, efcia, Bozia3, malgos741, moremi, kicia 123, kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:
Skorpionów mam pełno w okolicy...problem z nimi nie polega na tym, że one miewają okropne momenty i stosunki z otoczeniem i się ich nie lubi....tylko to jest odwrotnie - to Skorpion albo kogoś polubi albo nie. Jeśli pokocha, to całym sercem i jest bardzo oddany, a jeśli nie polubi...to ...ja pierdziu..No i skorpiony podobno bardzo lubią te sprawy...hmmm:)
Boziu racja, ale trzeba trochę zmienić opis skorpionów - kiedy zaczynają starać się o dziecko nienawidzą seksu jak swoich nieprzyjaciół
reszta się zgadza
jestem pamiętliwa
brydorbie, Sabina, efcia, Bozia3, moremi, Magdala, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Boziu racja, ale trzeba trochę zmienić opis skorpionów - kiedy zaczynają starać się o dziecko nienawidzą seksu jak swoich nieprzyjaciół
reszta się zgadza
jestem pamiętliwa
bry
Zgadzam się z Tobą pod względem pamiętliwosci. Sex lubię.Sabina, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Plan zajęć:
KKisia 24.09
Aasiula 25.09 egzamin
Bisca 26.09 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Beates 28.09 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Wacia 28.09
Małgoś741 28.09
SolarPolar 05.10
Gretka 54 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 08:45
dorbie, efcia, Bozia3, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, paszczakin, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Ja mam dobre doświadczenia ze skorpionami, mój mąż to skorpionja strzelec. Mieszanka wybuchowa
o to tak jak u nas
tylko, że jest odwrotnie
ale fakt jak jest awantura, to ściany drżąSabina, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - przypomnijcie mi proszę o co chodzi z tą wit.D i kwas DHA - w kontekście zaciążania...Bo ja stara jestem i jak starałam się kiedyś, to sie o tym nie mówiło, a potem czytałam po łebkach....
Idę do apteki, to se mogę pierdyknąć - tylko lubię wiedzieć na co to konkretnie.. -
Reni wrote:Plan zajęć:
KKisia 24.09
Aasiula 25.09 egzamin
Bisca 26.09 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Beates 28.09 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Wacia 28.09
Małgoś741 28.09
SolarPolar 05.10
Gretka 54 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12Reni, moremi, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny:-)
I ja dołączam do Was. 36 lat skończone w sierpniu.
Dwoje dzieci: córka 12 lat (niepełnosprawna: urodziła się z zespołem wad mnogich, m.in. rozszczep wargi i podniebienia, dziecko niewidome), synek 7,5 roku (zdrowy). Ciąże z I cykli starań.
Mam za sobą również dwa poronienia w 6tc. - I poronienie przed I donoszoną ciążą, II poronienie - po drugiej donoszonej ciąży.
Macica dwurożna - ciąże donoszone: 39 i 37 tc., dwa cc. z powodu ułożeń dzieci - pośladkowe.
To mój I cykl starań o trzecie dzieciątko.
Badania, które na ten czas zrobiłam:
- toksoplazmoza - wynik prawidłowy
- cytomegalia - wynik prawidłowy
- przeciwciała antykardiolipinowe - wynik prawidłowy
- HIV - wynik ujemny
- badania krwi - prawidłowe. Jedynie HGB wysoka: norma 15,4. Ja mam 15,8.
Mało piję, może stąd.
- prolaktyna - w normie.
- TSH - w normie.
Od ponad miesiąca: kwas foliowy 15mg rano, 15 mg wieczorem.
Magnez: 2 razy dziennie.
Miesiączki regularne co 27-28 dni od wielu wielu lat.
Bóle owulacyjne książkowe.
Moja gin mówi, że u mnie to loteria z ciążą: 50/50. Zależy to od rogu, w którym zagnieździ się zarodek.
UFFF, chyba wszystko:-)
Także miło mi dołączyć do Waszego grona:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 09:43
Reni, Simba, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, Mimbla, macduska, Bozia3, ania.g, Mega, Mala79, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość