X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czy jak zajdziesz, to sie chcesz przeniesc na inny watek. Niektore dziewczyny maja 20-letnie dzieci i od poczatku na ovu!
    Hehehe
    Zapomniałaś dodac, że mają też wnuki ;-)

Sabina, Reni, Mimbla, Magdala, Simba, Aasiula, macduska, efcia, Dziobak, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Skorpion albo kogoś polubi albo nie. Jeśli pokocha, to całym sercem i jest bardzo oddany, a jeśli nie polubi...to ...ja pierdziu..:) No i skorpiony podobno bardzo lubią te sprawy...hmmm:)
    Czytałam o tym jak poznałam m. Potwierdzam każde twoje słowo.
    Ja jestem panna. I mam w sobie uporządkowanie,choć do pedantyczności mi daleko, ale lubię mieć porządek (np w wykresach ovu hyhyhy)

Aż mnie dwa razy lekarz wczoraj pytał kim jestem z zawodu (i tak mu nie powiedziałam), że takie porządne, kolorowe wykresy mu przyniosłam - on myślał, że ja to sama chyba kredkami kolorowałam... "aaa, to taka aplikacja?". Myślicie, że powinnam zrezygnować z lekarza co ovufrienda nie zna? Hmm...

moremi, Reni, Magdala, Simba, efcia, Bozia3, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jak widzicie na wykresie jestem po owulacji.
    Kiedy było serduszkowanie też widzicie.
    W poprzednich ciążach - zachodziłam od razu w I cyklu. Ale też byłam trochę młodsza:-)

Wczoraj miałam straszne, ale to straszne bóle pleców, krzyża, brzucha, podbrzusza. Dzisiaj już lepiej. Czuję jedynie jakby lekkie pobolewania podbrzusza.
    Wilgotno, ale po owulce to chyba norma.
    No i czekam...

Magdala lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry!!Dobrnelam do konca..Młody dzis przylepa , spi jak sie przytuli do matki.A jak go odkladam albo ojciec bierze to oczy jak pięciozłotówy i już nie śpi.Ale za to ,że noce (odpukac w niemalowane!!!)sa dobre to w dzien moze mnie absorbowac.
    Witam nowa koleżanke.Widze ,że troche przeszłas w swoim życiu.
    Za chwilę dziewczyny zapodadza Ci napewno rutynowy zestawpytań dla żóltodzioba . Jak przetrwasz kilka dni i zostaniesz dostaniesz wsparcie od najbardziej zajebistej grupy na całym ovu =D
    Metoda kalkulacji zwazyłam młodego na wadze spożywczej XD .(Połozna co była oczywiście wagi nie miała ehhh|).Potem wszystko co miał na sobie zwazyłam(łącznie z pełnym pampersem ) i wyszło mi zwiekszenie wagi o 340gram.Biorę poprawkę na błedy i mysle ,że to co stracił w szpitalu już odrobił(w 1szej dobie miał 200gram spadku , w 2giej bez zmian .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:23

moremi, Reni, Magdala, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, Sabina, efcia, ania.g, Bozia3, Dziobak, anna maria, beates, Mega, Mala79, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem rakiem a mój m rybami ;)

ComeToMeBaby, Simba, Sabina, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry!!Dobrnelam do konca..Młody dzis przylepa spi jak sie przytuli do matki.A jak go odkladam albo ojciec bierze to oczy jak pięciozłotowy i już nie śpi.Ale za to ,że noce (odpukac w niemalowane!!!)sa dobre to w dzienmoze mnie absorbowac.
    Witam nowa koleżanke.Widze ,że troche przeszłas w swoim żuciy.
    Za chwilę dziewczyny zapodadza Ci napewno rutynowy zestawpytań dla żóltodzioba . Jak przetrwasz kilka dni i zostaniesz dostaniesz wsparcie od najbardziej zajebistej grupy na całym ovu =D

Żółtodziób - dobre:-)

efcia lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam jechać z ankietą czy chcecie jeszcze z koleżanką porozmawiać póki czas? ;-)

Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kapturnica, efcia, caffe, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Hehehe
    Zapomniałaś dodac, że mają też wnuki ;-)
    No no!

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mam jechać z ankietą czy chcecie jeszcze z koleżanką porozmawiać póki czas? ;-)
    Jedzie pani!

Mimbla, Aasiula, Reni, kapturnica, efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta... Metodą kalkulacji? Cały ci się na wadze nie mieścił i ważyłaś osobno rączkę, osobno nóżkę (Morka - bo malutkie), itd. a potem sumowałaś? :-P haha

Simba, macduska, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piszcie, pytajcie - ja wychodzę do urzędu. Wrócę - odpiszę.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Ja jestem rakiem a mój m rybami ;)
    Oczywiscie przeczytalam ze jestes rakiem a twoj m rybakiem.
    Albo kawe musze wypic, albo soczewki wymienic

ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Reni, Sabina, efcia, Magdala, Bozia3, anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Oczywiscie przeczytalam ze jestes rakiem a twoj m rybakiem.
    Albo kawe musze wypic, albo soczewki wymienic
    Oć, ja będę kawę robiła. Napijemy się. Postawię ci we wazie na zupę, jak w Costa Coffee hihi

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kapta... Metodą kalkulacji? Cały ci się na wadze nie mieścił i ważyłaś osobno rączkę, osobno nóżkę (Morka - bo malutkie), itd. a potem sumowałaś? :-P haha
    scared29.gif

ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, efcia, ania.g, Dziobak, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DreamDream wrote:
    Jak to wychodzisz? Przeciez lekcje sa O.o

ComeToMeBaby, Reni, efcia, Magdala, moremi, caffe, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba... :-P

Simba lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DreamDream wrote:

no to jedziemy

1. jakie masz cycki (mamy dwie bandy tereski i te fajne z duzymi ;-))
    2. co myślisz o publicznym karmieniu piersią (czy jesteś terrorystką laktacyjną)
    3. Kubuś Puchatek - jego psychika. Dewiant-onanista czy niegroźny naturysta.
    4. kupa noworodka - fiołki czy kloaka
    5. czy często prasujesz (czyt. pijesz)
    6. czy lubisz używać zdrobnienia - jeśli tak - to czy masz pod ręką ołówek, żeby móc wbić go sobie w oko zanim dziewczyny na forum to zrobią
    7. Czy masz twardy tyłek? (Reszta grupy nie opierdziela się w "tańcu" i jak potrzeba potrafi ustawić do pionu)
    8. czy obiecujesz zdać relację na żywo z porodu? ;-)

kiedyś było pytanie o połyk, ale zostało komisyjnie usunięte

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:46

kapturnica, macduska, Simba, efcia, moremi, Aasiula, ania.g, Dziobak, anna maria, paszczakin, malgos741, Mega, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.

Szybko bo zapomne. Tytulami lece w sensie dobrze ze dobrze. :-)

Kapta Ty i Maks to dla mnie wzor, marzenie i tak chcem. Cieesze sie, ze wam dobrze.
    Kometa u mnie ze znakami jest ten sam uklad tylko ja skorpion a on panna. Tez lubi miec wszystko pod kontrola, a poniewaz ja na drugie mam beztroska, na trzecie pomysle o tym pozniej, a na czwarte posprzatam w weekend....to czasami mamy male zgrzyty. Czy Ty tez kochanemu wszystko wybaczasz?
    Kicia raportuj no wez!
    Czesc Dream. Spokojnie. Jak nie zajdziesz w tym cyklu to beda nastepne.

efcia, Simba, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, anna maria, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam w biurze pajaka. Najpierw jak go zobaczylam, to chcialam go utluc, ale potem mi sie go szkoda zrobilo, bo taka zajebista pajeczyne zrobil ze ho ho. No to go zostawilam. W kupie razniej. Bardzo porzadny gosc i pojetny. Teraz jak ktos do mnie wchodzi to mowi ladnie "bonjour". A rano wita mnie kawa. Moze by go jakos nazwac?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:47

Mimbla, Magdala, moremi, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, megan8, Aasiula, Dziobak, Bozia3, Mega, Mala79, gosia7122 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

jest to bardzo możliwe jeśli ma taką wagę jak ja mam w domu O.o
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ae29161d151.jpg

efcia, Magdala, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 11401 11402 11403 11404 11405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ