35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Czy jak zajdziesz, to sie chcesz przeniesc na inny watek. Niektore dziewczyny maja 20-letnie dzieci i od poczatku na ovu!
Zapomniałaś dodac, że mają też wnukiSabina, Reni, Mimbla, Magdala, Simba, Aasiula, macduska, efcia, Dziobak, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Skorpion albo kogoś polubi albo nie. Jeśli pokocha, to całym sercem i jest bardzo oddany, a jeśli nie polubi...to ...ja pierdziu..
No i skorpiony podobno bardzo lubią te sprawy...hmmm:)
Ja jestem panna. I mam w sobie uporządkowanie,choć do pedantyczności mi daleko, ale lubię mieć porządek (np w wykresach ovu hyhyhy)
Aż mnie dwa razy lekarz wczoraj pytał kim jestem z zawodu (i tak mu nie powiedziałam), że takie porządne, kolorowe wykresy mu przyniosłam - on myślał, że ja to sama chyba kredkami kolorowałam... "aaa, to taka aplikacja?". Myślicie, że powinnam zrezygnować z lekarza co ovufrienda nie zna? Hmm...moremi, Reni, Magdala, Simba, efcia, Bozia3, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to jak widzicie na wykresie jestem po owulacji.
Kiedy było serduszkowanie też widzicie.
W poprzednich ciążach - zachodziłam od razu w I cyklu. Ale też byłam trochę młodsza:-)
Wczoraj miałam straszne, ale to straszne bóle pleców, krzyża, brzucha, podbrzusza. Dzisiaj już lepiej. Czuję jedynie jakby lekkie pobolewania podbrzusza.
Wilgotno, ale po owulce to chyba norma.
No i czekam...Magdala lubi tę wiadomość
-
Dzien bry!!Dobrnelam do konca..Młody dzis przylepa , spi jak sie przytuli do matki.A jak go odkladam albo ojciec bierze to oczy jak pięciozłotówy i już nie śpi.Ale za to ,że noce (odpukac w niemalowane!!!)sa dobre to w dzien moze mnie absorbowac.
Witam nowa koleżanke.Widze ,że troche przeszłas w swoim życiu.
Za chwilę dziewczyny zapodadza Ci napewno rutynowy zestawpytań dla żóltodzioba . Jak przetrwasz kilka dni i zostaniesz dostaniesz wsparcie od najbardziej zajebistej grupy na całym ovu
Metoda kalkulacji zwazyłam młodego na wadze spożywczej.(Połozna co była oczywiście wagi nie miała ehhh|).Potem wszystko co miał na sobie zwazyłam(łącznie z pełnym pampersem ) i wyszło mi zwiekszenie wagi o 340gram.Biorę poprawkę na błedy i mysle ,że to co stracił w szpitalu już odrobił(w 1szej dobie miał 200gram spadku , w 2giej bez zmian .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:23
moremi, Reni, Magdala, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, Sabina, efcia, ania.g, Bozia3, Dziobak, anna maria, beates, Mega, Mala79, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem rakiem a mój m rybami
ComeToMeBaby, Simba, Sabina, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien bry!!Dobrnelam do konca..Młody dzis przylepa spi jak sie przytuli do matki.A jak go odkladam albo ojciec bierze to oczy jak pięciozłotowy i już nie śpi.Ale za to ,że noce (odpukac w niemalowane!!!)sa dobre to w dzienmoze mnie absorbowac.
Witam nowa koleżanke.Widze ,że troche przeszłas w swoim żuciy.
Za chwilę dziewczyny zapodadza Ci napewno rutynowy zestawpytań dla żóltodzioba . Jak przetrwasz kilka dni i zostaniesz dostaniesz wsparcie od najbardziej zajebistej grupy na całym ovu
Żółtodziób - dobre:-)efcia lubi tę wiadomość
-
Kapta... Metodą kalkulacji? Cały ci się na wadze nie mieścił i ważyłaś osobno rączkę, osobno nóżkę (Morka - bo malutkie), itd. a potem sumowałaś?
haha
Simba, macduska, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Ja jestem rakiem a mój m rybami
Albo kawe musze wypic, albo soczewki wymienicComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Reni, Sabina, efcia, Magdala, Bozia3, anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Oczywiscie przeczytalam ze jestes rakiem a twoj m rybakiem.
Albo kawe musze wypic, albo soczewki wymienicSimba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:piszcie, pytajcie - ja wychodzę do urzędu. Wrócę - odpiszę.
no to jedziemy
1. jakie masz cycki (mamy dwie bandy tereski i te fajne z duzymi)
2. co myślisz o publicznym karmieniu piersią (czy jesteś terrorystką laktacyjną)
3. Kubuś Puchatek - jego psychika. Dewiant-onanista czy niegroźny naturysta.
4. kupa noworodka - fiołki czy kloaka
5. czy często prasujesz (czyt. pijesz)
6. czy lubisz używać zdrobnienia - jeśli tak - to czy masz pod ręką ołówek, żeby móc wbić go sobie w oko zanim dziewczyny na forum to zrobią
7. Czy masz twardy tyłek? (Reszta grupy nie opierdziela się w "tańcu" i jak potrzeba potrafi ustawić do pionu)
8. czy obiecujesz zdać relację na żywo z porodu?
kiedyś było pytanie o połyk, ale zostało komisyjnie usunięte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:46
kapturnica, macduska, Simba, efcia, moremi, Aasiula, ania.g, Dziobak, anna maria, paszczakin, malgos741, Mega, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
Dobry.
Szybko bo zapomne. Tytulami lece w sensie dobrze ze dobrze.
Kapta Ty i Maks to dla mnie wzor, marzenie i tak chcem. Cieesze sie, ze wam dobrze.
Kometa u mnie ze znakami jest ten sam uklad tylko ja skorpion a on panna. Tez lubi miec wszystko pod kontrola, a poniewaz ja na drugie mam beztroska, na trzecie pomysle o tym pozniej, a na czwarte posprzatam w weekend....to czasami mamy male zgrzyty. Czy Ty tez kochanemu wszystko wybaczasz?
Kicia raportuj no wez!
Czesc Dream. Spokojnie. Jak nie zajdziesz w tym cyklu to beda nastepne.
efcia, Simba, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, anna maria, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Mam w biurze pajaka. Najpierw jak go zobaczylam, to chcialam go utluc, ale potem mi sie go szkoda zrobilo, bo taka zajebista pajeczyne zrobil ze ho ho. No to go zostawilam. W kupie razniej. Bardzo porzadny gosc i pojetny. Teraz jak ktos do mnie wchodzi to mowi ladnie "bonjour". A rano wita mnie kawa. Moze by go jakos nazwac?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:47
Mimbla, Magdala, moremi, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, megan8, Aasiula, Dziobak, Bozia3, Mega, Mala79, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta... Metodą kalkulacji? Cały ci się na wadze nie mieścił i ważyłaś osobno rączkę, osobno nóżkę (Morka - bo malutkie), itd. a potem sumowałaś?
haha
jest to bardzo możliwe jeśli ma taką wagę jak ja mam w domu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ae29161d151.jpgefcia, Magdala, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość