35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
starasowa wrote:ano jeżeli ktoś mnie pamięta to już chyba tylko Ty Reni...ewentualnie...bo nikogo więcej nie widzę "starego" :)Dorka mi było...
Magdala, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
starasowa wrote:ano jeżeli ktoś mnie pamięta to już chyba tylko Ty Reni...ewentualnie...bo nikogo więcej nie widzę "starego" :)Dorka mi było...
Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Ja jestem panna:)
moja pierwsza miłość była rybą
druga miłość była bykiem
trzecia to był bardzo dorodny, ultra przystojny skorpion, 12 lat temu..miło wspomnieć, temperament miał nieziemski
a mąż, no cóż - on sam mówi, że horoskopy różnie przypisują jego datę - albo że skorpion albo strzelec...
aczkolwiek tak jak Was czytam o klasycznych skorpionach - to dochodzę do wniosku że ze wszech miar jest strzelcem.
Mimbla Twoj maz to moj astrologiczny blizniak? Z 22go on?Mimbla lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dzien dobry
Żyje, nic mi nie jest
Od dzisiaj do przyszłego poniedziałku mam urlopale mam tyle rzeczy zaplanowane do zrobienia, ze to bedzie intensywny urlop
Rano wysłałam dzieciaka do szkoły, wyjęłam mięso do obiadu i wstawiłam pranie, myśle sobie, ósma rano, zimno jak chu... to sie położę na troche, ale pewnie nie usnę....uhmmm, taaa, wydawało mi sie ze nie usnęłam, tylko ta pralka coś za szybko skończyła prac
A w niedziele wraca mąż, nareszcie!
Wracam czytać co tam naplodzilyscieSimba, moremi, Magdala, ania.g, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, megan8, Mala79, efcia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Chyba jednak więcej osób pamięta. Zdaje się, że staraliście się z mężem tylko "naturalnie", bez żadnych wspomagaczy. Chyba że coś pomyliłam.
Tez tak mi się wydaje, ze to ta. Czy to Doris? Bo dorka przeciez jest- mama Natalki.moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Plan zajęć:
KKisia 24.09
Aasiula 25.09 egzamin
Bisca 26.09 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Beates 28.09 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Wacia 28.09
Małgoś741 28.09
SolarPolar 05.10
Gretka 54 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12Simba, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:Ej, laski, to jak tu tyle skorpionów mamy to niedługo urodziny za urodzinami polecą. Trzeba piwniczkę dobrze zaopatrzyć
moremi, Magdala, Reni, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, megan8, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi, Reni, macduska, anna maria, paszczakin lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4