X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie małe radości: na olx z dziewczyną wytargowalam kurtkę ciążową za 130 zł :-)
    Na allegro używane sprzedają za 180-190, a nowa kosztowała 229. Jaja jakieś.

anna maria, beates, ComeToMeBaby, Bozia3, Dziobak, ania.g, malgos741, dorbie, Magdala, efcia, kapturnica, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    starasowa wrote:
    ano jeżeli ktoś mnie pamięta to już chyba tylko Ty Reni...ewentualnie...bo nikogo więcej nie widzę "starego" :)Dorka mi było...

dorka od slonecznikow?

Bozia3, Reni, anna maria lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja mam jakieś ADHD normalnie, 2 prania zrobione, obiad zrobiony, zaraz musze lecieć do biblioteki odebrać dla Młodej Anie z Zielonego Wzgórza :)
    To wina porannej kawy chyba ;)
    Moja @ tez sie nie chce rozkręcić, a czekam na nia, jak nigdy, z utesknieniem ;) w niedziele już miało jej nie byc, a tu klops....
    Pociesze Cie - ADHD nie istnieje :)

Mimbla, Sabina, moremi, paszczakin, dorbie, Mega, Magdala, efcia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Mimbla Twoj maz to moj astrologiczny blizniak? Z 22go on?

Taaak... jest z 22-go :)

Magdala lubi tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, bebol znika, a mlody jak juz sie zmienil! dziecko Ci dorasta..

Co do wit D, to ja nie wiem jak ona konkternie dziala, ale wielbie nasza klinike, a oni wlasnie jak sie rozmnazalam przeprowadzali badania o wplywie wit D na plodnosc. Wiec cos musi byc na rzeczy. I ja bralam. I Adach jest.

Pajaka w domu nigdy, przenigdy bym nie zostawila- moglby mi wejsc w nocy do paszczy ;) Albo, co gorsza, Adasiowi.
    Na zewnatrz natomiast, na zywoplocie mamy Lucjana. Lucjan co noc przeciaga nić nad furtka, zebysmy se w nia weszli, ale my ha, spryciule, wiemy juz, ze ona tam jest. I zrywamy Lucjanowi filar domu, uprzejmie mowiac chujedach (Bozia, nie kasuj, to czysty holenderski).. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:29

moremi, Dziobak, Bozia3, megan8, Sabina, malgos741, Mimbla, Mega, Magdala, efcia, macduska, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Yghm. Dzieci sie z calowania nie biora. Higienistka nie wiedziala?
    Widziala. Wlasnie dlatego boje sie do niego zblizac. Bo jak wyczuje owulacje, to klops. Bedzie chcial robic Helenke...

anna maria, moremi, Bozia3, Sabina, dorbie, efcia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziobak - dobrze, że jesteś....Powiedz mi kochaniutka - jak ja mam małemu wpychac ten tran? Przez pierwsze kilka dni nie wiedział bidok co mu daje i ochoczo tą łyżeczkę syfu połykał. Ale od wczoraj już się nie chce nabrać....dodatkowo problem w tym, że w aptece skończyły się cytrynowe i mam o smaku naturalnym.....(ohydztwo - potem się Kajtolowi hepie rybą i ja to muszę znosić..)
    To ja bym olala. Sama se pij ten naturalny, a dzieciakowi kup cytrynowy. Wpychac dzieciom ten zwykly to nieludzka nieludzkosc jest!

moremi, anna maria, Bozia3, paszczakin, Sabina, efcia, macduska, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    To ja bym olala. Sama se pij ten naturalny, a dzieciakowi kup cytrynowy. Wpychac dzieciom ten zwykly to nieludzka nieludzkosc jest!
    czyli cytrynowy jest ok? w takim razie kupie mu dziś...

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski,co przeczytam to mi naczaskacie :O
    Jestem ciągle śpiąca...ale młody zarăbisty :D
    Je co 2 godziny,wiele nie płacze tylko ja jestem głodna ciągle :/ wtedy jem owsianke z mlekiem bo zapycha. Myślałam,że poleci jeszcze parę kilo. A tu by cza było dupe ruszyć,spacerować. A my se autem...
    Cholera wogóle nie jestem z Wami na bieżąco :(
    Ale wpadam brzuchy zobaczyć,dzieci forumowe i obiecuje poprawę.

moremi, Simba, Bozia3, ania.g, Dziobak, Sabina, caffe, Reni, dorbie, ComeToMeBaby, Heretyczka, Mala79, Magdala, anna maria, efcia, macduska, kapturnica, Mega, gosia7122, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak to ta sama :-) słoneczna dorka
    To w takim razie ona ma sklerozę bo ja ją pamiętam doskonale :)

moremi, Bozia3, Sabina, Reni, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Stefan.
    My tez nazywamy wszystkie robaki. Chlop czasem sie za glowe lapie, jak slyszy. Ostatnio nieszkala Klara, tez pajeczarka. Ale cos mi sie wydaje, ze dokonala zywota w kotowym gardle, bo jej nie widac nigdzie.
    U nas nazwy mają wszelkie istoty żywe ale też przedmioty. Taka świrnięta rodzinka jesteśmy ;)

moremi, peppapig, Bozia3, Dziobak, paszczakin, Sabina, Mimbla, Magdala, efcia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    To w takim razie ona ma sklerozę bo ja ją pamiętam doskonale :)
    Jak widac wiele z nas ja pamięta.

ania.g, macduska lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak widac wiele z nas ja pamięta.
    Też pamiętam ;)

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    U nas nazwy mają wszelkie istoty żywe ale też przedmioty. Taka świrnięta rodzinka jesteśmy ;)
    U nas nawet pan od otwierania szlabanu na parking, drzwi automatycznych do sklepów itp. ma imię. To pan Mietek ;-)

dorbie, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, my tu pitu pitu, a gdzie Biszkopt?

Bozia3 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski jak któraś nie jest uczulona to na świeże mleczko pszczele jest teraz promocja
    https://pszczelnictwo.com.pl/shop/product/mleczko-pszczele-naturalne-100g
    Ja nadal jestem fanką tego produktu i pamiętam jak wiele dobrego u mnie zdziałał :)

peppapig lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czyli cytrynowy jest ok? w takim razie kupie mu dziś...
    Cytrynowy smakuje cytryna i tak naprawde niczym. Ten zwykly wali zdechla ryba, chociaz w smaku tez jest wlasciwie dosyc neutralny. Ale dzieciaki nie chca go pic. Ja tez nie, wszyscy pijemy cytrynowy.

Bozia3, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    U nas nawet pan od otwierania szlabanu na parking, drzwi automatycznych do sklepów itp. ma imię. To pan Mietek ;-)

To Darek!

https://www.youtube.com/watch?v=Ju2W5FmH76I

megan8, Reni, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Mialam gastroskopie robiona ,najwieksze jakie w zyciu mnie spotkalo (dobra moze kolanoskopia jest wieksze ch..)Doktory mysleli ze to wrzody ,bo objawy wskazywaly ,a tu niespodzianka nic tylko bakteria .ktore moze wywolac wrzody i jakos nie wywolala przez 20 lat :-)Muminek chlej wino i kawe dowoli oni klamia ;-)

ja tez miałam ta bakterie - helikobakterpyroli - mozna łatwo sprawdzić testem w domu lub w laboratorium, od gastroskopi sie wykreciłam dostałam leki i przeszlo
    a i ponoć ksylitol jest dobry na ta bakterie tzn "usypia ja"

Mimbla, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrabiam - warto było bo widzialam zdjecia Maksa - cudny <3

soźnione życzenia urodzinowe dla Kajtka <3
    i dla córy anig <3

ania.g, anna maria, Bozia3, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 11405 11406 11407 11408 11409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ