35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Takie małe radości: na olx z dziewczyną wytargowalam kurtkę ciążową za 130 zł
Na allegro używane sprzedają za 180-190, a nowa kosztowała 229. Jaja jakieś.anna maria, beates, ComeToMeBaby, Bozia3, Dziobak, ania.g, malgos741, dorbie, Magdala, efcia, kapturnica, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
starasowa wrote:ano jeżeli ktoś mnie pamięta to już chyba tylko Ty Reni...ewentualnie...bo nikogo więcej nie widzę "starego" :)Dorka mi było...
dorka od slonecznikow?Bozia3, Reni, anna maria lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja mam jakieś ADHD normalnie, 2 prania zrobione, obiad zrobiony, zaraz musze lecieć do biblioteki odebrać dla Młodej Anie z Zielonego Wzgórza
To wina porannej kawy chyba
Moja @ tez sie nie chce rozkręcić, a czekam na nia, jak nigdy, z utesknieniemw niedziele już miało jej nie byc, a tu klops....
Mimbla, Sabina, moremi, paszczakin, dorbie, Mega, Magdala, efcia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta, bebol znika, a mlody jak juz sie zmienil! dziecko Ci dorasta..
Co do wit D, to ja nie wiem jak ona konkternie dziala, ale wielbie nasza klinike, a oni wlasnie jak sie rozmnazalam przeprowadzali badania o wplywie wit D na plodnosc. Wiec cos musi byc na rzeczy. I ja bralam. I Adach jest.
Pajaka w domu nigdy, przenigdy bym nie zostawila- moglby mi wejsc w nocy do paszczyAlbo, co gorsza, Adasiowi.
Na zewnatrz natomiast, na zywoplocie mamy Lucjana. Lucjan co noc przeciaga nić nad furtka, zebysmy se w nia weszli, ale my ha, spryciule, wiemy juz, ze ona tam jest. I zrywamy Lucjanowi filar domu, uprzejmie mowiac chujedach (Bozia, nie kasuj, to czysty holenderski)..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:29
moremi, Dziobak, Bozia3, megan8, Sabina, malgos741, Mimbla, Mega, Magdala, efcia, macduska, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Yghm. Dzieci sie z calowania nie biora. Higienistka nie wiedziala?
anna maria, moremi, Bozia3, Sabina, dorbie, efcia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziobak - dobrze, że jesteś....Powiedz mi kochaniutka - jak ja mam małemu wpychac ten tran? Przez pierwsze kilka dni nie wiedział bidok co mu daje i ochoczo tą łyżeczkę syfu połykał. Ale od wczoraj już się nie chce nabrać....dodatkowo problem w tym, że w aptece skończyły się cytrynowe i mam o smaku naturalnym.....(ohydztwo - potem się Kajtolowi hepie rybą i ja to muszę znosić..)
moremi, anna maria, Bozia3, paszczakin, Sabina, efcia, macduska, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski,co przeczytam to mi naczaskacie
Jestem ciągle śpiąca...ale młody zarăbisty
Je co 2 godziny,wiele nie płacze tylko ja jestem głodna ciąglewtedy jem owsianke z mlekiem bo zapycha. Myślałam,że poleci jeszcze parę kilo. A tu by cza było dupe ruszyć,spacerować. A my se autem...
Cholera wogóle nie jestem z Wami na bieżąco
Ale wpadam brzuchy zobaczyć,dzieci forumowe i obiecuje poprawę.
moremi, Simba, Bozia3, ania.g, Dziobak, Sabina, caffe, Reni, dorbie, ComeToMeBaby, Heretyczka, Mala79, Magdala, anna maria, efcia, macduska, kapturnica, Mega, gosia7122, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Stefan.
My tez nazywamy wszystkie robaki. Chlop czasem sie za glowe lapie, jak slyszy. Ostatnio nieszkala Klara, tez pajeczarka. Ale cos mi sie wydaje, ze dokonala zywota w kotowym gardle, bo jej nie widac nigdzie.moremi, peppapig, Bozia3, Dziobak, paszczakin, Sabina, Mimbla, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:U nas nazwy mają wszelkie istoty żywe ale też przedmioty. Taka świrnięta rodzinka jesteśmy
dorbie, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Laski jak któraś nie jest uczulona to na świeże mleczko pszczele jest teraz promocja
https://pszczelnictwo.com.pl/shop/product/mleczko-pszczele-naturalne-100g
Ja nadal jestem fanką tego produktu i pamiętam jak wiele dobrego u mnie zdziałałpeppapig lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:czyli cytrynowy jest ok? w takim razie kupie mu dziś...
Bozia3, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:U nas nawet pan od otwierania szlabanu na parking, drzwi automatycznych do sklepów itp. ma imię. To pan Mietek
To Darek!
https://www.youtube.com/watch?v=Ju2W5FmH76I
megan8, Reni, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Mialam gastroskopie robiona ,najwieksze jakie w zyciu mnie spotkalo (dobra moze kolanoskopia jest wieksze ch..)Doktory mysleli ze to wrzody ,bo objawy wskazywaly ,a tu niespodzianka nic tylko bakteria .ktore moze wywolac wrzody i jakos nie wywolala przez 20 lat :-)Muminek chlej wino i kawe dowoli oni klamia
ja tez miałam ta bakterie - helikobakterpyroli - mozna łatwo sprawdzić testem w domu lub w laboratorium, od gastroskopi sie wykreciłam dostałam leki i przeszlo
a i ponoć ksylitol jest dobry na ta bakterie tzn "usypia ja"Mimbla, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość