35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
DreamDream wrote:
połyk - nigdy!!!!
nikt jeszcze nie zapytał, czego połykteoretycznie, to nie jest takie oczywiste o co chodzi, przecież
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 14:13
moremi, anna maria, efcia, Reni, Bozia3, kapturnica, malgos741, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:hahahahaha, ale jak wszyscy wiedzą o jaki połyk chodzi
nikt jeszcze nie zapytał, czego połykteoretycznie, to nie jest takie oczywiste o co chodzi, przecież
no przepraszam, dla mnie połyk - to od razu ino jedno:-)
caffe, anna maria, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Ja chciałam Julianna ale mąż akceptuje tylko Julia i co mam zrobić. Reszta jego propozycji jest dla mnie nie do przyjęcia. A jeszcze chciałam po prababci dać Marianna ale też nie przeszło. Więc sama widzisz że niestety powielę.
wiesz Ania, Twoja Julka juz w drodze, wiec jesli juz, to ja powieleania.g, moremi, efcia, Bozia3, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DreamDream wrote:no przepraszam, dla mnie połyk - to od razu ino jedno:-)
Polyk, polykiem, ale ze nie prasujesz? Nic, a nic?ComeToMeBaby, moremi, caffe, efcia, anna maria, Bozia3, kapturnica, malgos741, Sabina, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDreamDream wrote:ok, sama sobie dziwię się, ale cóż
1)średnie
2)co myślę o publicznym karmieniu piersią: nie robi to na mnie wrażenia.
Osobiście nie lubiłam karmić piersią i nie robiłabym tego w miejscu
publicznym
3)Kubuś Puchatek
4)kupa noworodka - fiołki? chyba jakieś żarty. Daleka droga do fiołków.
5)nie piję w ogóle
6)nie, nie lubię
7)tak, mam twardy
8)nie będzie relacji z porodu. Bo jakby co to 3 cc.
połyk - nigdy!!!!
jak nie prasujesz to bardzo niedobzreComeToMeBaby, caffe, efcia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:zaliczyłam??
No i... jakby to powiedzieć.. tu się dużo prasuje... piątego pytania nie zaliczyłaś. Nie wiem jaką dostaniesz ocenę od Pani. Ale liczy się fakt, że podjęłaś wyzwanie
a co do połyku... nigdy to w dniach płodnych. nie bądź nadgorliwa hyhyhyhyhyania.g, Magdala, Reni, kapturnica, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nie odpowiedziałaś na pytanie o Kubusiu.
No i... jakby to powiedzieć.. tu się dużo prasuje... piątego pytania nie zaliczyłaś. Nie wiem jaką dostaniesz ocenę od Pani. Ale liczy się fakt, że podjęłaś wyzwanie
a co do połyku... nigdy to w dniach płodnych. nie bądź nadgorliwa hyhyhyhyhy
NIGDYYYY:-)
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Ale nie bójmy się o tym mówić. Może któraś będzie chciała odpowiedzieć dobrowolnie. Może by tak przyznawać dodatkowe punkty dla chętnych?
ja nie łykam, nie mam zamiaru marnować dobrego materiału genetycznego
moremi, Magdala, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj, łatwo tu z Wami nie będzie, oj nie:-)
widze, że znacie się, jesteście zgrane. A tu wchodzę ja - cała w bieli:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 14:33
moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, Magdala, efcia, macduska, anna maria, Reni, Bozia3, kapturnica, Dziobak, ania.g, paszczakin, Sabina, Mega, Simba, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nie odpowiedziałaś na pytanie o Kubusiu.
a co do połyku... nigdy to w dniach płodnych. nie bądź nadgorliwa hyhyhyhyhyefcia, Reni, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nie odpowiedziałaś na pytanie o Kubusiu.
a co do połyku... nigdy to w dniach płodnych. nie bądź nadgorliwa hyhyhyhyhy
Jaka stara jestem to mnie tak naciąga Haha,że może by tylko po prasowaniu przeszłoefcia, anna maria, Heretyczka, Reni, Bozia3, kapturnica, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
apropos prasowania
w świecie książki, zakładka "zabawki" - kategoria "zabawa w dorosłych"
jest zestaw do prasowania, cena promo 19.50 PLN
http://www.swiatksiazki.pl/zabawki/zestaw-do-prasowania-swede-4780492/
oraz - uwaga :
"żołnierze w worku" za całe 6.00 PLN)
http://www.swiatksiazki.pl/zabawki/zolnierze-w-worku-swede-4780487/
nie wiem czy to kogoś poza mną śmieszy, ale po prostu, musiałam się podzielić tym odkryciem
jak dla mnie żołnierze w worku za 6 PLN to świetny pomysł na prezent, a ile tematów do rozmowy z berbeciem. Nie jakiś tam karabin czy głupi granat.
ComeToMeBaby, Magdala, Reni, Bozia3, caffe, Dziobak, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Co ja chcialam...aaaa
Gupki
Dream zaliczylas moim zdaniem.Bierem Cie. Nawet bez prasowania. Tylko czasem na gladkiego latwiej zniesc porazke to wtedy wiesz prasujemy. Albo dla towarzystwa. Albo bo lubimy.
Moze cos innego robisz?
Ale to 'Nigdy tylko w dni plodne' mejd maj dej.ComeToMeBaby, anna maria, kapturnica, Bozia3, Sabina, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Co ja chcialam...aaaa
Gupki
Dream zaliczylas moim zdaniem.Bierem Cie. Nawet bez prasowania. Tylko czasem na gladkiego latwiej zniesc porazke to wtedy wiesz prasujemy. Albo dla towarzystwa. Albo bo lubimy.
Moze cos innego robisz?
Ale to 'Nigdy tylko w dni plodne' mejd maj dej.
nie piję, nie palę. za to studiuję, zajmuję się domem, dziećmi - typówka.
iwcia77 lubi tę wiadomość