35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Kapta - i mam nadzieję, że pamiętasz, że rozliczasz PIt z 2013 roku?
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nie, katar ma od wczoraj i jest nieznośny!
u mnie cos na szybko czyli ziemniak tłuczony z koperkiem, stek karkowy i ogórek małosolny
I dziecię też ostatnio kwiczaco - jęczące. Kiedy wracam z pracy, to wiesza się na mnie i muszę go na rękach nosić kolejną godzinę, inaczej robi rzuty na glebę, mostki i inne pady. Będzie z niego kaliber, oj bedzie.Bozia3, Heretyczka, Mimbla, Magdala, caffe, efcia, Sabina, Mega, megan8, Simba, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:U mnie ogorkowa, wyjątkowo robiona przeze mnie, bo tak to chłop się popisuje w kuchni. Ja mam dyżur w piątek + schabowy w niedzielę.
I dziecię też ostatnio kwiczaco - jęczące. Kiedy wracam z pracy, to wiesza się na mnie i muszę go na rękach nosić kolejną godzinę, inaczej robi rzuty na glebę, mostki i inne pady. Będzie z niego kaliber, oj bedzie.
ja miałam dziś na obiad knajpę w pracy - zupa krem z groszku zielonego z grzankami, pieczone ziemniaki i de-volaille, surówka z czerwonej kapusty i druga z białej rzepy, kompot...jak ja mam wa mać schudnąć???Heretyczka, Magdala, Dziobak, efcia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mój to samo wyprawia....tak mnie bolą ręce od łokcia do dłoni, że szok.....starość panie....
ja miałam dziś na obiad knajpę w pracy - zupa krem z groszku zielonego z grzankami, pieczone ziemniaki i de-volaille, surówka z czerwonej kapusty i druga z białej rzepy, kompot...jak ja mam wa mać schudnąć???Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZe mnie dzisiaj obiadowy członek nie matka. Jeden dziec i Waciak z wyjazdu na paintbool wrócili napchani pizzą i jeszcze Młodemu przywieźli. To ja powyjadałam resztki z lodówki i obiad z głowy.
dorbie, ania.g, Bozia3, efcia, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, Sabina, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ze mnie dzisiaj obiadowy członek nie matka. Jeden dziec i Waciak z wyjazdu na paintbool wrócili napchani pizzą i jeszcze Młodemu przywieźli. To ja powyjadałam resztki z lodówki i obiad z głowy.
tzn jakie resztki? ostatnie piwo i chipsy?dorbie, Bozia3, efcia, macduska, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jest tu Bisca?
Nie maok ja mam rosół s kur wielu
i z mięsa będę robiła pierogi z kaszą jaglaną (ona podobno zdrowa przy IVF)
także ten..znowuHeretyczka, Mimbla, Bozia3, efcia, caffe, moremi, Magdala, Sabina, Mega, kapturnica, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA któs kupowal może biustonosze kelly?
http://allegro.pl/czer-biustonosz-do-karmienia-alles-mama-fruit-65-e-i5305778668.html
http://allegro.pl/kelly-01-65e-alles-biustonosz-do-karmienia-bialy-i4817489431.html
Mam problem, bo potrzebuję 65 pod biustem. Tylko oczywiście ile cycki urosna przy karmieniu. Tak się do tego przygotowuję. Jeszcze nie kupuję. Takich miękkich to nie mam szans kupić. Nie moge mieć za lużnych pod biustem, bo wtedy mnie kegosłup od razu boliiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:A mną owładnęła jakas beznadzieja
ale taka nicość z Niekończącej się opowieści czy miałaś spotkanie z Dementorem z Harrego Pottera?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 15:54
dorbie, Sabina, Mega, Simba, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:A któs kupowal może biustonosze kelly?
http://allegro.pl/czer-biustonosz-do-karmienia-alles-mama-fruit-65-e-i5305778668.html
http://allegro.pl/kelly-01-65e-alles-biustonosz-do-karmienia-bialy-i4817489431.html
Mam problem, bo potrzebuję 65 pod biustem. Tylko oczywiście ile cycki urosna przy karmieniu. Tak się do tego przygotowuję. Jeszcze nie kupuję. Takich miękkich to nie mam szans kupić. Nie moge mieć za lużnych pod biustem, bo wtedy mnie kegosłup od razu boliefcia, Bozia3, moremi, Magdala, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Dorbie, ale beznadzieja bo?? Głowa do góry
Ja w kolejce do gina, juz mnie skręca z nerwa
Ech, bo cos mamy z lokatorami i nie wiadomo co. A ja tak nie cierpię załatwiania spraw z wynajmem tego mieszkania. Bo podobno się na nich skarżą, pani ze spółdzielni zadzwoniła, że sa uciązliwi i ma to charakter stały, a 2 mce temu jak rozmawiałam z sąsiadka, to ona mówiła ze nie są głośni, tylko dużo osób tam przychodzi i chyba piją, ale głośni nie sa. A to są bloki, więc wystarczy, ze głośno rozmawiają czy coś oglądaja, to ich słychac. A jak sasiadka codziennie stukała kotlety ale tak fest i dziecko grało piłką w domu i mi to budziło małe dzieci, to nie było uciązliwe. Ech. Nie wiem co tam się dzieje i nie lubie takich konfrontacjiiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:chyba paintball?
tzn jakie resztki? ostatnie piwo i chipsy?
Chyba, chyba, nie chciało mi się zawracać głowy pisownią. Ostatnie piwo na wieczór zostawiłam.
Edit. Wzorem Mimbli popadam sobie po cichutku w alkoholizm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 15:59
Bozia3, moremi, Heretyczka, efcia, Sabina, Mega, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny