35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dorbie takie posiadówki są wkurviające
mój sąąsiad tak robił, ale pare ciepłych słów usłyszał i uciszył sięWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 16:00
ania.g, moremi, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A któs kupowal może biustonosze kelly?
http://allegro.pl/czer-biustonosz-do-karmienia-alles-mama-fruit-65-e-i5305778668.html
http://allegro.pl/kelly-01-65e-alles-biustonosz-do-karmienia-bialy-i4817489431.html
Mam problem, bo potrzebuję 65 pod biustem. Tylko oczywiście ile cycki urosna przy karmieniu. Tak się do tego przygotowuję. Jeszcze nie kupuję. Takich miękkich to nie mam szans kupić. Nie moge mieć za lużnych pod biustem, bo wtedy mnie kegosłup od razu boliZobacz sobie Triumpha Mamabel. Na allegro maja całą gamę. Moje ulubione to Romance. Są miękkie i bez fiszbinowców, ale super trzymają mleczny biust.
Niestety nie do kupienia w sklepach, zostało tylko allegro. Na Szadolkach też może coś się uda zdobyć, takie 65 często zostają i są przeceniane.dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A któs kupowal może biustonosze kelly?
http://allegro.pl/czer-biustonosz-do-karmienia-alles-mama-fruit-65-e-i5305778668.html
http://allegro.pl/kelly-01-65e-alles-biustonosz-do-karmienia-bialy-i4817489431.html
Mam problem, bo potrzebuję 65 pod biustem. Tylko oczywiście ile cycki urosna przy karmieniu. Tak się do tego przygotowuję. Jeszcze nie kupuję. Takich miękkich to nie mam szans kupić. Nie moge mieć za lużnych pod biustem, bo wtedy mnie kegosłup od razu boli
Polecam te z h&m. Idziesz, przymierzasz a jak nie ma rozmiaru a jakiś Ci pasuje to zamawiasz od nich przez internet bo tam mają raczej wszystkie rozmiary a na pewno dużo więcej niż w sklepach stacjonarnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 16:00
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyZaraz jadę do dziadków Waciaka i nazbieram sobie włoskich orzechów i winogronu i sliwek.
Uwielbiam.
A jutro tradycyjnie sracza stulecia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 16:01
Mimbla, Bozia3, moremi, efcia, Dziobak, Magdala, Mega, kapturnica, Simba, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Dorbie, ale beznadzieja bo?? Głowa do góry
Ja w kolejce do gina, juz mnie skręca z nerwaNatka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Natka, będzie dobrze
Ech, bo cos mamy z lokatorami i nie wiadomo co. A ja tak nie cierpię załatwiania spraw z wynajmem tego mieszkania. Bo podobno się na nich skarżą, pani ze spółdzielni zadzwoniła, że sa uciązliwi i ma to charakter stały, a 2 mce temu jak rozmawiałam z sąsiadka, to ona mówiła ze nie są głośni, tylko dużo osób tam przychodzi i chyba piją, ale głośni nie sa. A to są bloki, więc wystarczy, ze głośno rozmawiają czy coś oglądaja, to ich słychac. A jak sasiadka codziennie stukała kotlety ale tak fest i dziecko grało piłką w domu i mi to budziło małe dzieci, to nie było uciązliwe. Ech. Nie wiem co tam się dzieje i nie lubie takich konfrontacji -
ania.g wrote:Jaki Ty drobiazg jesteś
Polecam te z h&m. Idziesz, przymierzasz a jak nie ma rozmiaru a jakiś Ci pasuje to zamawiasz od nich przez internet bo tam mają raczej wszystkie rozmiary a na pewno dużo więcej niż w sklepach stacjonarnych.zamówię z netu i zobaczymy
A nerwy mam bo wyniki takie sobie. Mam nadzieje ze młody ładnie mi sie pokażedorbie, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bo co? Nie wkrecaj sobie. Będzie dobrze. Jak nie, to urodzisz trochę wcześniej
ale fakt, teraz juz z górki, choc to rodzenie to w listopadzie zamawiam bo jestem jeszcze nie gotowa
moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
a to mój obiad - schabowy pod pierzynką
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9964328e4fc0.png
kotlet schabowy z warzywami ( biała kapusta, czerwona cebulka, papryka ) polane sosem czosnkowym, keczupem i obsypane natka pietruszki - mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 16:13
Bozia3, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny
siedziałam trochę cicho
jesteśmy po wizycie w Novum w Warszawie
i jest tak jak mówiłyście
pozytywne testy owulacyjne nie są gwarantem jakości
a Duphaston może tu nic nie dać
obraz na Usg - duża komórka jajowa tuż przed pęknięciem
przed nami sporo badań, dwa następne cykle stymulowane
a jeśli one nie wyjdą, przystępujemy do in vitro
czas w naszym przypadku działa na naszą nie korzyśćBozia3, Heretyczka, moremi, Dziobak, Magdala, BISCA, caffe, ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, gosia7122, iwcia77, macduska, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Ale chyba nie we wszystkich h&mach sa? U nas w ogóle nie ma tej kolekcji mama
zamówię z netu i zobaczymy
A nerwy mam bo wyniki takie sobie. Mam nadzieje ze młody ładnie mi sie pokażeMagdala, kapturnica, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni555 wrote:za dwa miesiące kończę 42 lata a szanse na zajście w ciążę - kilkanaście procent...
tylko
albo aż....moremi, Magdala, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni555 wrote:cześć dziewczyny
siedziałam trochę cicho
jesteśmy po wizycie w Novum w Warszawie
i jest tak jak mówiłyście
pozytywne testy owulacyjne nie są gwarantem jakości
a Duphaston może tu nic nie dać
obraz na Usg - duża komórka jajowa tuż przed pęknięciem
przed nami sporo badań, dwa następne cykle stymulowane
a jeśli one nie wyjdą, przystępujemy do in vitro
czas w naszym przypadku działa na naszą nie korzyśćefcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:a to mój obiad - schabowy pod pierzynką
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9964328e4fc0.png
kotlet schabowy z warzywami ( biała kapusta, czerwona cebulka, papryka ) polane sosem czosnkowym, keczupem i obsypane natka pietruszki - mniamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 16:21
Bozia3, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!