35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Kasza jaglana jest moja ulubiona kasza. Jest bezglutenowa! A jeszcze dobre sa platki jaglane. Zalewasz czym tam chcesz - woda, mlekiem, rosolem i po 2min gotowe.
Ona ma same zalety i jest barrrrrdzo zdrowa.moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw sumie doktor powiedziała, ze wyniki nie mam złe i już raz przebyta ciąża - dają mi większe szanse
owulacje jednak mogą być niepełnowartościowe i w tym prawdopodobnie jest problem
pomimo tego, że wszystkie obserwowane przeze mnie cykle (5) są owulacyjne
bierzemy też pod lupę ten ból owulacyjny, jaki zawsze mi towarzyszy
w piątek robimy Usg i patrzymy co zostało z pęcherzyka
czy to był pęcherzyk, czy mała torbielkaComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Kasza jaglana jest moja ulubiona kasza. Jest bezglutenowa! A jeszcze dobre sa platki jaglane. Zalewasz czym tam chcesz - woda, mlekiem, rosolem i po 2min gotowe.
Ona ma same zalety i jest barrrrrdzo zdrowa.
czy chciałas powiedzieć że jest good for you?Magdala, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja mam 44, pierwsze dziecko w wieku 31 lat, a Kajtka urodziłam w wieku 43. Teraz staram się o Lenkę/Sonię...Ale wariowac nie będę - po 45 roku życia zamykam warsztat...
pocieszyłam czy nie?
Bozia
pocieszyłaś
Bozia3, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Przyznaj się - masz fotoszopa, który pracuje nad zdjęciami Twojego brzucha.
no i wydało sie
Morcia ja po prostu lubie dobrze zjeść wiec, zeby bilans wyszedł na zero to musze to wyskakać lub wybiegaćComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Polska, rok 2060 - policjanci zatrzymuja kierowce do kotroli, prosza o dokumenty. Czytaja dane : Mahomet Miler. Jeden do drugiego - ty patrz jakie dziwne nazwisko.
Dzien dobry.
witam nowe i stare kolezanki.
cześć
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni555 wrote:Bozia
pocieszyłaś
musisz sie róhać, duzo siedziec tu na forum , prasować co sie da i hodzic do spowiedzi....popacz ile dzieki temu tutaj zaszło!
SolarPolar, efcia, BISCA, Simba, moremi, Bursztyn, anna maria, malgos741, Mega, iwcia77, macduska, Mimbla, Reni lubią tę wiadomość
-
Reni555 wrote:dziewczyny
pocieszcie mnie
ile macie lat ?
też takie młode jesteście jak ja ?Sabina, Bozia3, efcia, Heretyczka, BISCA, megan8, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, ania.g, anna maria, malgos741, gosia7122, iwcia77, macduska, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja będę miała 43 w niedzielę ( Hera, pijemy!! ). Adaś ma rok. Córkę urodziłam, jak miałam 30 lat.
Heretyczka, efcia, BISCA, caffe, megan8, moremi, Bursztyn, anna maria, malgos741, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:z pocieszania nie zajdziesz
musisz sie róhać, duzo siedziec tu na forum , prasować co sie da i hodzic do spowiedzi....popacz ile dzieki temu tutaj zaszło!
hihi
ja to mam jeszcze jeden problem - odległościowy
bo na środki cyklów latam do mojego M, albo on do mnie
tak się składa, że mieszkamy od siebie jakieś 1500 kmna szczęście obcykane mam już loty w jedną i drugą stronę
kiedyś w niedzielę na jakimś filmie przyzrodniczym pękałam ze śmiechu, jak tam opowiadali o wędrówkach godowych ptaków hihi
to ja taki ptak jestemefcia, SolarPolar, caffe, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, malgos741, Mega, iwcia77, macduska, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni555 wrote:byłam tu już wcześniej
jestem od ok. dwóch miesięcy. początkuję i sporo się tu dowiedziałam.
nie umiem siedzieć na miejscu i liczyć na szczęście, tylko muszę działać.
więc działam
Czesc Piatka, to o Marzene chodzilo
Ciesze sie,ze macie plan. PowodzeniaDziobak, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni555 wrote:hihi
ja to mam jeszcze jeden problem - odległościowy
bo na środki cyklów latam do mojego M, albo on do mnie
tak się składa, że mieszkamy od siebie jakieś 1500 kmna szczęście obcykane mam już loty w jedną i drugą stronę
kiedyś w niedzielę na jakimś filmie przyzrodniczym pękałam ze śmiechu, jak tam opowiadali o wędrówkach godowych ptaków hihi
to ja taki ptak jestem -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a za chwilę rozpoczynam starania o Helenkę...
cięzko mysle jak to zrobić...Bozia3, efcia, Dziobak, caffe, Sabina, megan8, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, gosia7122, iwcia77, macduska, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Hej Mega. Ale ze okresu nie ma? A test obsikujesz co i raz?
Hej Peppa. Usciski dla Kajtka.Sabina, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość