35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni555 wrote:za dwa miesiące kończę 42 lata a szanse na zajście w ciążę - kilkanaście procent...
tylko
albo aż....
Zobacz, takie starce jak my, Bozia, Hera, ja. I co? I dalysmy radę.
Ja to czuje, że bym kurna jeszcze dała radę...BISCA, moremi, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, Simba, gosia7122, iwcia77, macduska, Reni, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Oj tam oj tam!
Ja to czuje, że bym kurna jeszcze dała radę...Bozia3, efcia, Dziobak, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Jest tu Bisca?
Nie maok ja mam rosół s kur wielu
i z mięsa będę robiła pierogi z kaszą jaglaną (ona podobno zdrowa przy IVF)
także ten..znowu
ajkiljuBozia3, moremi, caffe, efcia, ComeToMeBaby, Simba, Mega, paszczakin, malgos741, iwcia77, macduska, Reni lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Oj tam oj tam!
Ja to czuje, że bym kurna jeszcze dała radę...BISCA, moremi, Heretyczka, caffe, SolarPolar, Dziobak, efcia, gosia7122, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiesz co czasami mysle że jeden z tym wszystkim,.....te po ivf nie zachodzo i te z pacem bozym tez nie..
mysle ze to jest tak: na ko go wy pa dnie na te go bęc!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 września 2015, 18:31
caffe, melody80, efcia, BISCA, Magdala, beates, Simba, moremi, Bursztyn, iwcia77, macduska, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dobry,
Nie ogarniam dzisiaj. Widze,ze jest nowa kolezanka. Witamy
Zdala testy ?
byłam tu już wcześniej
jestem od ok. dwóch miesięcy. początkuję i sporo się tu dowiedziałam.
nie umiem siedzieć na miejscu i liczyć na szczęście, tylko muszę działać.
więc działam
BISCA, Magdala, malgos741, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Oj tam oj tam!
Ja to czuje, że bym kurna jeszcze dała radę...
dziewczyny
pocieszcie mnie
ile macie lat ?
też takie młode jesteście jak ja ?
Dziobak, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Chyba, chyba, nie chciało mi się zawracać głowy pisownią. Ostatnie piwo na wieczór zostawiłam.
Edit. Wzorem Mimbli popadam sobie po cichutku w alkoholizm.moremi, malgos741, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni555 wrote:dziewczyny
pocieszcie mnie
ile macie lat ?
to zależy
tutaj nie liczy sie pesel ale tylko i wyłacznie ilość siwych włosów łonowych i odległość sutek od pepka w centymentrachcaffe, Sabina, BISCA, Simba, moremi, Bursztyn, malgos741, Mega, gosia7122, iwcia77, macduska, Reni lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Jest tu Bisca?
Nie maok ja mam rosół s kur wielu
i z mięsa będę robiła pierogi z kaszą jaglaną (ona podobno zdrowa przy IVF)
także ten..znowu
Kasza jaglana jest moja ulubiona kasza. Jest bezglutenowa! A jeszcze dobre sa platki jaglane. Zalewasz czym tam chcesz - woda, mlekiem, rosolem i po 2min gotowe.
Ona ma same zalety i jest barrrrrdzo zdrowa.efcia, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni555 wrote:dziewczyny
pocieszcie mnie
ile macie lat ?
pocieszyłam czy nie?efcia, caffe, megan8, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, Bursztyn, ania.g, malgos741, gosia7122, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość