35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Czesc Piatka, to o Marzene chodzilo
Ciesze sie,ze macie plan. Powodzenia
plan jest
i idziemy z grubej rury
nie mam czasu na falstarty
jak się nie uda do listopada to in vitro
raz kozie śmierćBISCA, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni555 wrote:hihi
ja to mam jeszcze jeden problem - odległościowy
bo na środki cyklów latam do mojego M, albo on do mnie
tak się składa, że mieszkamy od siebie jakieś 1500 kmna szczęście obcykane mam już loty w jedną i drugą stronę
kiedyś w niedzielę na jakimś filmie przyzrodniczym pękałam ze śmiechu, jak tam opowiadali o wędrówkach godowych ptaków hihi
to ja taki ptak jestem -
Bozia3 wrote:a za chwilę rozpoczynam starania o Helenkę...
), potem kąpiel w wannie że swieczkami i bajerami, no i seks. Ma być taki z wyższej półki, może nawet gra wstepna będzie!
efcia, Bozia3, caffe, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, anna maria, gosia7122, Mega, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:ja mam płodne w niedziele w urodziny...musze jaka magie odprawić...daje sobie OSTATNIA szanse na naturalne poczęcie Kasi
cięzko mysle jak to zrobić...Heretyczka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Mam nadzieję, że nie dziś... Corka pojechała na szkolna wycieczkę, wraca w piątek. Wieczór już zaplanowany: małolat idzie spać, my jemy milusia kolacyjke ( ołówek już leci?
), potem kąpiel w wannie że swieczkami i bajerami, no i seks. Ma być taki z wyższej półki, może nawet gra wstepna będzie!
Dziobak, BISCA, moremi, Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:taki macie pomysł na zycie? z tymi kilometrami?
nie
kilometry się zniesie
wyemigruję z kraju, dajemy sobie jakiś rok na to, ale biologia nie poczeka, więc wzięliśmy się do roboty przed emigracją.Heretyczka, Sabina, Dziobak, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Mam nadzieję, że nie dziś... Corka pojechała na szkolna wycieczkę, wraca w piątek. Wieczór już zaplanowany: małolat idzie spać, my jemy milusia kolacyjke ( ołówek już leci?
trzeba Dziobak znowu rozkręcić towarzystwo - a kto jak nie my - staruchy....
Heretyczka, Dziobak, Sabina, moremi, anna maria, efcia, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja mam 44 lata. Pierwszego i jedynego syna urodzilam w wieku 34. W sumie bylam 3 razy w ciazy w tym jednej dwa lata temu . Staram sie 3 lata . Jestem nalagowa ovufriendowiczka, lubie prasowac.
SolarPolar
starasz się naturalnie, czy się jakoś wspomagasz ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHera w niedzielę? To jak bedZie pożar w Niemcach to wiadomo od cZego
Mój chce sobie wziąć wolne do środy, żeby nie przegapić owusię chłopak zaangażował
megan8, SolarPolar, Heretyczka, Dziobak, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, Magdala, kapturnica, moremi, Bursztyn, ania.g, efcia, malgos741, Mega, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Mialam rozne etapy. Dwa razy podchodzilam do iui bez skutku a w kolejnym cyklu naturalnie zaszlam ale poronilam. Podkarmilam do iui spora dawka hormonow jajka i cos ruszylo. Potem wrocilama do kraju i jakos nie mialam specjalnej sily na bieganie po lekarzach. Teraz poszlam do klinik nieplodnosci i zobaczymy. U mnie jest taki problem ze dwa lata temu moje amh bylo na poziomie 0.098 . Teraz moze byc juz nieoznaczalne. 5 pazdziernika wizyta i wyrok ze juz nic z tego nie bedzie. Pewnie pod koniec przyszlego tygodnia pojade po wyniki to dam znac . Mam nadzieje, ze znajdzie sie chetna do zalania ze mna robala.
chętnie zaleję tego robala, ale może nie jest jeszcze tak źle ?