35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Morfo mam super, mocz średni i byłam pewna ze infekcja sie nie wyleczyła ale okazało sie ze infekcji nie ma i cos sie dzieje w pęcherzu. Młody ma nie cale 2kg, mnie ubyło prawie 2,5kg. Ciekawe czy i tym razem zejdę do wagi startowej. Szyjka trzyma ładnie i nic sie nie skróciła, dalej 4,6cm. A i młody jest juz głowa a dół. Cos mi sie zdaje ze urodzi sie większy niz Jaś. Takze wszystko jest ok, nawet te moje dni z niskim ciśnieniem to po prostu efekt ciazy. Buzie próbował mi gin pokazać, ale niewyraźna była, młody sie schowałmoremi wrote:Kobieto, Ty nawet nie zawracaj sobie głowy wynikami morfologii. W ciąży jestes i te wyniki odbiegaja znacznie od norm. Wcale nie musi to oznaczać, że jest źle. I pewnie niejest, a się niepotrzebnie nakrecasz.
nick nieaktualny, beates, ComeToMeBaby, Bursztyn, ania.g, efcia, gosia7122, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Mialam rozne etapy. Dwa razy podchodzilam do iui bez skutku a w kolejnym cyklu naturalnie zaszlam ale poronilam. Podkarmilam do iui spora dawka hormonow jajka i cos ruszylo. Potem wrocilama do kraju i jakos nie mialam specjalnej sily na bieganie po lekarzach. Teraz poszlam do klinik nieplodnosci i zobaczymy. U mnie jest taki problem ze dwa lata temu moje amh bylo na poziomie 0.098 . Teraz moze byc juz nieoznaczalne. 5 pazdziernika wizyta i wyrok ze juz nic z tego nie bedzie. Pewnie pod koniec przyszlego tygodnia pojade po wyniki to dam znac . Mam nadzieje, ze znajdzie sie chetna do zalania ze mna robala.
Polarku, trzymam kciuki z calych sil, zeby jednak bylo OK. À le , wiesz,ze jak nie to jest plan B.
A robala chetnie z Toba zaleje. Zreszta jeszcze 1 albo 2 nieudane IVF to zmienie klinike na AA
SolarPolar, Bozia3, nick nieaktualny, moremi, efcia, malgos741, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja mam kilkuletnie zapasy

przybywa butelek wszelakiej maści, tylko nie ma z kim ich ruszyć
sama jakoś nie mam ochoty.
do tego cały tabun win
odkąd zrobiłam testy na nietolerancje pokarmowe i wyszło mi, że nie mogę jeść drożdży
wina i piwo poszły w odstawkę
a swoją drogą te testy to mądra rzecz
jak odstawiłam wszystko co mi w tych testach wyszło
przeszły mi migreny i takie jakieś złe samopoczucia
SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mam nadzieję, że nie dziś... Corka pojechała na szkolna wycieczkę, wraca w piątek. Wieczór już zaplanowany: małolat idzie spać, my jemy milusia kolacyjke ( ołówek już leci?
), potem kąpiel w wannie że swieczkami i bajerami, no i seks. Ma być taki z wyższej półki, może nawet gra wstepna będzie! 
Ty wez mnie nie doluj. W srode?
Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnypamiętam wykład dr Dąbrowskiej, tej od diety
ona jest zdania, że kuracja dla par na diecie owocowo-warzywnej przynosi efekty w płodności
to jest dieta głodówkowa
jest taki ośrodek w Szklarskiej Porębie, który oferuje takie turnusy.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Solar, przestań. My teraz we trzy z Małgoś będziemy rozpoczynać przygody klinikowe. Nie możesz teraz zaraz skończyć. Będziesz musiała niestety z nami pochodzić i zaciążyć. Sorry

Będziemy sobie opowiadać o klinikach, wizytach i obrazach usg. Porównywać będziemy diagnostykę, liczbę fiolek upuszczonej krwi, przepisane medykamenty i robić będziemy konkursy we wróżeniu która kiedy zajdzie. Potem będziemy wymieniać się zdjęciami lekarzy i opowiadać sobie w skali 1-10 stopień delikatności przy badaniu oraz montować kamerki w misiach podczas zabiegów (na wszelki wypadek). A jak już zajdziemy to będziemy dziubdziuśkować nad zdjęciami, które prędzej przypominają wzór marmuru albo rozmemłaną farbę w oleju niż człowieka. No i jeszcze porównywać rozmiary brzuchów narzekając na rosnące cycki i niemożność opędzenia się od swoich samców.
No- tak to sobie właśnie wyobrażam
Magdala, BISCA, Dziobak, moremi, efcia, malgos741, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni555 wrote:ja mam kilkuletnie zapasy

do tego cały tabun win
odkąd zrobiłam testy na nietolerancje pokarmowe i wyszło mi, że nie mogę jeść drożdży
przeszły mi migreny i takie jakieś złe samopoczucia
Tylko drozdze Ci wyszly?
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Solar, przestań. My teraz we trzy z Małgoś będziemy rozpoczynać przygody klinikowe. Nie możesz teraz zaraz skończyć. Będziesz musiała niestety z nami pochodzić i zaciążyć. Sorry

Będziemy sobie opowiadać o klinikach, wizytach i obrazach usg. Porównywać będziemy diagnostykę, liczbę fiolek upuszczonej krwi, przepisane medykamenty i robić będziemy konkursy we wróżeniu która kiedy zajdzie. Potem będziemy wymieniać się zdjęciami lekarzy i opowiadać sobie w skali 1-10 stopień delikatności przy badaniu oraz montować kamerki w misiach podczas zabiegów (na wszelki wypadek). A jak już zajdziemy to będziemy dziubdziuśkować nad zdjęciami, które prędzej przypominają wzór marmuru albo rozmemłaną farbę w oleju niż człowieka. No i jeszcze porównywać rozmiary brzuchów narzekając na rosnące cycki i niemożność opędzenia się od swoich samców.
No- tak to sobie właśnie wyobrażam
no to ja się dołączam do Was
ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:W środę nie wypada mieć gry wstępnej?

środa - dzień robienia loda
"
ComeToMeBaby, BISCA, nick nieaktualny, Dziobak, moremi, Bursztyn, anna maria, efcia, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, Bozia3, Reni, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Robilas skorne czy z krwi?Reni555 wrote:ja mam kilkuletnie zapasy

do tego cały tabun win
przeszły mi migreny i takie jakieś złe samopoczucia -
dawaj do nas! przyjmiemy. skład u ks. Andżeja na zakrystii.Reni555 wrote:ja mam kilkuletnie zapasy

do tego cały tabun win
to wybitny znak, ze nie powinnaś była ich robić.Reni555 wrote:odkąd zrobiłam testy na nietolerancje pokarmowe i wyszło mi, że nie mogę jeść drożdży
gupia ty
hyhyhy
SolarPolar, BISCA, Simba, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:W środę nie wypada mieć gry wstępnej?

Ech to byla zazdrosc. Jak ja wracam do domu o 20tej. Wykapie sie, napije herbaty to mam sile tylko na szybkie lubudubu pod koldra.
Milego wieczoru.
Dziobak, moremi, efcia, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni555 wrote:drożdże, pszenica i mleko krowie
na początku było ciężko tego wszystkiego unikać, ale jak odstawiłam to co wyżej, poprawiło mi się
poszły precz uporczywe migreny, wzdęcia i nadmierne przemęczenia
Czuje, ze powyzsze to 90% ludnosci powinno odstawic.
Ja musze sobie te testy zapodac. Z krwi.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
co to za egzekucja. za przeproszeniem, nie obsłużył się sam nigdy? niech sobie tam weźmie materiały edukacyjne i już. powiedz mu, że to taki extra numerek. sam na sam z dziewczynami z playboya czy tam red tubeSolarPolar wrote:Kometa - tyle slodyczy? Na razie faceta na egzekucje musz zmusic. Wczoraj jak mu przypomnialam to okazalo sie ze niby juz jest w fazie REM a polozyl sie minute wczesniej:-) Ciezki temat:-)
moze się jeszcze i ucieszy 
a tak na poważnie- trzymam kciuki, żeby to jakoś przyswoił i stanął na wysokości zadania. jak ja się cieszę, że mój sam wyszedł z taką propozycją i rzeczywiście nie ma z tym problemu. powodzenia!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni555 wrote:polecam
ja sprawdziłam to na sobie i działa
cena waha się od 390 zł do 500 zł
zależy gdzie się je robi
warto poszukać taniej
tu jest trochę o tej nietolerancji
http://www.cambridge-diagnostics.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=105&Itemid=93