35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Kobieto, Ty nawet nie zawracaj sobie głowy wynikami morfologii. W ciąży jestes i te wyniki odbiegaja znacznie od norm. Wcale nie musi to oznaczać, że jest źle. I pewnie niejest, a się niepotrzebnie nakrecasz.
Sabina, beates, ComeToMeBaby, Bursztyn, ania.g, efcia, gosia7122, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Mialam rozne etapy. Dwa razy podchodzilam do iui bez skutku a w kolejnym cyklu naturalnie zaszlam ale poronilam. Podkarmilam do iui spora dawka hormonow jajka i cos ruszylo. Potem wrocilama do kraju i jakos nie mialam specjalnej sily na bieganie po lekarzach. Teraz poszlam do klinik nieplodnosci i zobaczymy. U mnie jest taki problem ze dwa lata temu moje amh bylo na poziomie 0.098 . Teraz moze byc juz nieoznaczalne. 5 pazdziernika wizyta i wyrok ze juz nic z tego nie bedzie. Pewnie pod koniec przyszlego tygodnia pojade po wyniki to dam znac . Mam nadzieje, ze znajdzie sie chetna do zalania ze mna robala.
Polarku, trzymam kciuki z calych sil, zeby jednak bylo OK. À le , wiesz,ze jak nie to jest plan B.
A robala chetnie z Toba zaleje. Zreszta jeszcze 1 albo 2 nieudane IVF to zmienie klinike na AASolarPolar, Bozia3, Heretyczka, moremi, efcia, malgos741, Mega, iwcia77, macduska, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja mam kilkuletnie zapasy
przybywa butelek wszelakiej maści, tylko nie ma z kim ich ruszyć
sama jakoś nie mam ochoty.
do tego cały tabun win
odkąd zrobiłam testy na nietolerancje pokarmowe i wyszło mi, że nie mogę jeść drożdży
wina i piwo poszły w odstawkę
a swoją drogą te testy to mądra rzecz
jak odstawiłam wszystko co mi w tych testach wyszło
przeszły mi migreny i takie jakieś złe samopoczuciaSolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mam nadzieję, że nie dziś... Corka pojechała na szkolna wycieczkę, wraca w piątek. Wieczór już zaplanowany: małolat idzie spać, my jemy milusia kolacyjke ( ołówek już leci?
), potem kąpiel w wannie że swieczkami i bajerami, no i seks. Ma być taki z wyższej półki, może nawet gra wstepna będzie!
Ty wez mnie nie doluj. W srode?Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnypamiętam wykład dr Dąbrowskiej, tej od diety
ona jest zdania, że kuracja dla par na diecie owocowo-warzywnej przynosi efekty w płodności
to jest dieta głodówkowa
jest taki ośrodek w Szklarskiej Porębie, który oferuje takie turnusy.Magda* lubi tę wiadomość
-
Solar, przestań. My teraz we trzy z Małgoś będziemy rozpoczynać przygody klinikowe. Nie możesz teraz zaraz skończyć. Będziesz musiała niestety z nami pochodzić i zaciążyć. Sorry
Będziemy sobie opowiadać o klinikach, wizytach i obrazach usg. Porównywać będziemy diagnostykę, liczbę fiolek upuszczonej krwi, przepisane medykamenty i robić będziemy konkursy we wróżeniu która kiedy zajdzie. Potem będziemy wymieniać się zdjęciami lekarzy i opowiadać sobie w skali 1-10 stopień delikatności przy badaniu oraz montować kamerki w misiach podczas zabiegów (na wszelki wypadek). A jak już zajdziemy to będziemy dziubdziuśkować nad zdjęciami, które prędzej przypominają wzór marmuru albo rozmemłaną farbę w oleju niż człowieka. No i jeszcze porównywać rozmiary brzuchów narzekając na rosnące cycki i niemożność opędzenia się od swoich samców.
No- tak to sobie właśnie wyobrażamMagdala, BISCA, Dziobak, moremi, efcia, malgos741, Sabina, Mega, iwcia77, macduska, Magda* lubią tę wiadomość
-
Reni555 wrote:ja mam kilkuletnie zapasy
do tego cały tabun win
odkąd zrobiłam testy na nietolerancje pokarmowe i wyszło mi, że nie mogę jeść drożdży
przeszły mi migreny i takie jakieś złe samopoczucia
Tylko drozdze Ci wyszly?
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Solar, przestań. My teraz we trzy z Małgoś będziemy rozpoczynać przygody klinikowe. Nie możesz teraz zaraz skończyć. Będziesz musiała niestety z nami pochodzić i zaciążyć. Sorry
Będziemy sobie opowiadać o klinikach, wizytach i obrazach usg. Porównywać będziemy diagnostykę, liczbę fiolek upuszczonej krwi, przepisane medykamenty i robić będziemy konkursy we wróżeniu która kiedy zajdzie. Potem będziemy wymieniać się zdjęciami lekarzy i opowiadać sobie w skali 1-10 stopień delikatności przy badaniu oraz montować kamerki w misiach podczas zabiegów (na wszelki wypadek). A jak już zajdziemy to będziemy dziubdziuśkować nad zdjęciami, które prędzej przypominają wzór marmuru albo rozmemłaną farbę w oleju niż człowieka. No i jeszcze porównywać rozmiary brzuchów narzekając na rosnące cycki i niemożność opędzenia się od swoich samców.
No- tak to sobie właśnie wyobrażam
no to ja się dołączam do WasComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:W środę nie wypada mieć gry wstępnej?
środa - dzień robienia loda"
ComeToMeBaby, BISCA, Heretyczka, Dziobak, moremi, Bursztyn, anna maria, efcia, Sabina, Mega, iwcia77, Bozia3, Reni, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość
-
do tego cały tabun win
przeszły mi migreny i takie jakieś złe samopoczucia -
do tego cały tabun win
Reni555 wrote:odkąd zrobiłam testy na nietolerancje pokarmowe i wyszło mi, że nie mogę jeść drożdży
gupia ty
hyhyhy
SolarPolar, BISCA, Simba, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:W środę nie wypada mieć gry wstępnej?
Ech to byla zazdrosc. Jak ja wracam do domu o 20tej. Wykapie sie, napije herbaty to mam sile tylko na szybkie lubudubu pod koldra.
Milego wieczoru.Dziobak, moremi, efcia, Sabina, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni555 wrote:drożdże, pszenica i mleko krowie
na początku było ciężko tego wszystkiego unikać, ale jak odstawiłam to co wyżej, poprawiło mi się
poszły precz uporczywe migreny, wzdęcia i nadmierne przemęczenia
Czuje, ze powyzsze to 90% ludnosci powinno odstawic.
Ja musze sobie te testy zapodac. Z krwi.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Kometa - tyle slodyczy? Na razie faceta na egzekucje musz zmusic. Wczoraj jak mu przypomnialam to okazalo sie ze niby juz jest w fazie REM a polozyl sie minute wczesniej:-) Ciezki temat:-)
moze się jeszcze i ucieszy
a tak na poważnie- trzymam kciuki, żeby to jakoś przyswoił i stanął na wysokości zadania. jak ja się cieszę, że mój sam wyszedł z taką propozycją i rzeczywiście nie ma z tym problemu. powodzenia!Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni555 wrote:polecam
ja sprawdziłam to na sobie i działa
cena waha się od 390 zł do 500 zł
zależy gdzie się je robi
warto poszukać taniej
tu jest trochę o tej nietolerancji
http://www.cambridge-diagnostics.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=105&Itemid=93