35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Natka super!!!
Niepotrzebnie siemartwiłas
A ja jadę do tych lokatorówz mężem, nie sama
nie moge sie juz tego smyka doczekać
Powodzenia z lokatorami!dorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Solar, przestań. My teraz we trzy z Małgoś będziemy rozpoczynać przygody klinikowe. Nie możesz teraz zaraz skończyć. Będziesz musiała niestety z nami pochodzić i zaciążyć. Sorry
Będziemy sobie opowiadać o klinikach, wizytach i obrazach usg. Porównywać będziemy diagnostykę, liczbę fiolek upuszczonej krwi, przepisane medykamenty i robić będziemy konkursy we wróżeniu która kiedy zajdzie. Potem będziemy wymieniać się zdjęciami lekarzy i opowiadać sobie w skali 1-10 stopień delikatności przy badaniu oraz montować kamerki w misiach podczas zabiegów (na wszelki wypadek). A jak już zajdziemy to będziemy dziubdziuśkować nad zdjęciami, które prędzej przypominają wzór marmuru albo rozmemłaną farbę w oleju niż człowieka. No i jeszcze porównywać rozmiary brzuchów narzekając na rosnące cycki i niemożność opędzenia się od swoich samców.
No- tak to sobie właśnie wyobrażam
Dokładnie... tylko z tymi cyckami przesadziłaśSabina, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nawet Ignacy mi z radości podskoczył
ComeToMeBaby, Mega, Magdala, kapturnica, ania.g, dorbie, iwcia77, macduska, moremi, Mala79, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja... zgadnijcie... ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
w słoikach
ostatnia partia pomidorów. tym razem sos pomidorowo- paprykowy.
i na razie mi się odechciewa babrania w pomidorach.
musze sobie co innego znaleźć. na dynię mam ochotę, ale jeszcze u nas ceny nie powalają na kolana, a poza tym- to cholerstwo takie twarde do obierania, namęczyć się trzeba... to może jeszcze gruszek bym zrobiła? hmmm... hmmm...
a może dam sobie na razie spokój. drogie bravo- jak żyć?!malgos741, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:tu nowa:-) wstałam gdyż spałam. Musiałam, bo to silniejsze ode mnie.
I ten ból głowy... wolę ból menstruacyjny.
Dziś ból głowy, wczoraj napierdzielały zdrowo plecy z krzyżem, że ani stać ani leżeć.
M w delegacji, także w domu nic nie robię
Ty sprobuj z tymi drozdzami.
Renia Piata to nie podsmiechujki. Ja wierze w moc diety.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Czy to jest normalne uczucie? Pytanie do mam. Jak dziecko widzi to glupio mi po slodycze siegac. A herbatke popijam i taka mam ochote na cos. Maly siedzi obok.
malgos741, BISCA, Heretyczka, ania.g, Magdala, iwcia77, kapturnica, macduska, moremi, anna maria, SolarPolar, Bozia3, Mimbla, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Kochana, za krótko jesteś na forum. To tu normalne, że się dzieciom słodycze/ czipsy wyzera. I nie ma się wcale wyrzutów sumienia.
Nie chodzi o wyzeranie. Chodzi o to ze jak ja jem slodycze a on to widzi to ja daje zly przyklad. I jak potem moge mu limitowac cukier?
Wyzeranie to znam.iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUff, generalnie z lokatorami ok.
W mieszkaniu na pewno nie mieszka więcej ludzi, bo zrobiliśmy im niespodziewane odwiedziny, także naturalny bałagan dwóch kawalerów, wszystko na wierzchu. I powiedział nam gośc, że robili urodziny i tyle. A tak wszystko słychać. U nich w weekendy nocują ich dziewczyny, widac ze na co dzien nie.
Po prostu nie podobaja się sąsiadkom. mają być cicho i tylemalgos741, Sabina, paszczakin, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, moremi, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Uff, generalnie z lokatorami ok.
W mieszkaniu na pewno nie mieszka więcej ludzi, bo zrobiliśmy im niespodziewane odwiedziny, także naturalny bałagan dwóch kawalerów, wszystko na wierzchu. I powiedział nam gośc, że robili urodziny i tyle. A tak wszystko słychać. U nich w weekendy nocują ich dziewczyny, widac ze na co dzien nie.
Po prostu nie podobaja się sąsiadkom. mają być cicho i tyledorbie, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magdala wrote:Czuje, ze powyzsze to 90% ludnosci powinno odstawic.
Ja musze sobie te testy zapodac. Z krwi.
oszalalas? a jak Ci kaza alko odstawic?
w zyciu takiego testa nie zrobie. Odstawiam dobrowolnie pszenice. Ale wino i ser? Toz to nie ma po co zyc..Sabina, iwcia77, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, malgos741, moremi, Mimbla, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Nie chodzi o wyzeranie. Chodzi o to ze jak ja jem slodycze a on to widzi to ja daje zly przyklad. I jak potem moge mu limitowac cukier?
Wyzeranie to znam.
zaslon mu oczy.. w chowanego sie pobawcie..iwcia77, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Nam dzis gaz podlaczali, nowa linie i tak podlaczyli, ze zapowietrzyli instalacje.. Teraz hydraulik, nasza litosciwa dusza, nam piec ratuje, a mi sie nie chce wychodzic, wiec zwyczajem madrych glow z forum, usypiam spiace juz od pol godziny dziecko..
Magdala, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, malgos741, macduska, moremi, Mimbla, Mega, Simba lubią tę wiadomość