35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:Dziewczyna córkę urodziła i mówi że będzie ja rozpieszczac na maxa,
wszystko będzie jej kupować,
acha no i ubierać jak landrynkę tylko rozowy kolorefcia, malgos741, dorbie, Magda*, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMagda* wrote:hej Dorbie
a co u ciebie ,dalej tak duzo pracujesz czy moze juz troszkę zwolniłaś? no i jak się czujesz?
ano ja przed Morką jestem,planowo 26 październik ,oby nie wcześniej
juz jestem strasznie ociężała,brzuch mi ciąży ledwo się posuwamNa zwolnienie idę od 5.12
Magda*, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolecicie mijakies fajne staniki do karmienia?
ostatnio kupiłam jeden z h&m z takimi fiszbinami ale nie pod piersiami tylko z boku ,no i uwieraja mnie bardzo
o ten kupiłam;
http://www.hm.com/nl/product/78274?article=78274-EWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 22:16
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Magda* a jak u Ciebie remont? Nadia w nowej szkole?
A jak łóżeczko dostawka?
łózeczko jest na razie normalne do pokoiku,czeka na złożenie,za ta dostawka sie rozglądam ,w sumie są swietne tylko wolę kupić z drugiej ręki bo wydatków nam nie brakuje,własciwie to remont od miesiąca kończymy ,tylko jakos to powoli idzie,ciagle na etapie podłóg jestesmy ,jak będą skończone bedzie mozna meble kupowaćdorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:polecicie mijakies fajne staniki do karmienia?
ostatnio kupiłam jeden z h&m z takimi fiszbinami ale nie pod piersiami tylko z boku ,no i uwieraja mnie bardzo
o ten kupiłam;
http://www.hm.com/nl/product/78274?article=78274-E
zobacz na allegro - np alles mama, canpol - wpisz biustonosze do karmienia i ci wyskoczy cala litania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:fajny i dziwie sie ze ci nie podpasowal- ja mam po anig z hm i bylam bardzo zadowolona ( bawelniane bez zadnych fiszbin) ale super wygodne-polecam
zobacz na allegro - np alles mama, canpol - wpisz biustonosze do karmienia i ci wyskoczy cala litania
Edit - nawet nie, maja najmniejszy 75, dlaczego ja jestem taka małaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 22:31
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Magda ja nadal nie mam :klapy na kiblu ,drzwi i scian do prysznica ,kartonow tez u mnie dostatek :-)a jak chcesz sie bardziej pocieszyc to zapytaj Bursztyna jak remontMagda* wrote:hejka dziewczyny
mi juz zegar coraz szybciej tyka,za chwile rozwiazanie.....
a ja chodze wkurzona i od rozchwiania emocjonalnego nie jest mi daleko,a własciwie bedac szczera juz dawno je zaliczyłam
wkurza mnie opieszałosc E z jaka remontuje chate....,jak byscie pytaly to nie jeszcze nie skonczylismy,zyjemy na pudłach i tak juz 3 miesiac
pamietam jak Morka i Anna Maria mówiłyze zaczynają ,tylko ze one a własciwie ich połówki uwinęły się sprawnie z mieszkaniami...
ja na prawde jestem cierpliwa,ale teraz to prostytutkami za przeproszeniem jadę równo.
No i w ogóle ciężko mi strasznie ,związkowo teżMagda*, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:teraz to sie wkur...lam na serio
znalazlam ta czapke na amazonie angielskim za 3.29 £ ( amerykanski ma promocje z 25.99 $ na 4.20 a wloski ma cene 28.99 euro! angielski nie wysyla do wlochno faken!
Przecie pisalam, że Amazon nie wysyła.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Magda ja nadal nie mam :klapy na kiblu ,drzwi i scian do prysznica ,kartonow tez u mnie dostatek :-)a jak chcesz sie bardziej pocieszyc to zapytaj Bursztyna jak remont
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Iwcia, a Ty masz jaki rozmiar? Masz 70 pod biustem? Bo Ty drobina jesteś, to 70 jest ok? Bo HM ma najmnijeszy rozmiar chyba 70
Edit - nawet nie, maja najmniejszy 75, dlaczego ja jestem taka mała
dorbie, Mala79 lubią tę wiadomość