35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:oszalalas? a jak Ci kaza alko odstawic?
w zyciu takiego testa nie zrobie. Odstawiam dobrowolnie pszenice. Ale wino i ser? Toz to nie ma po co zyc..
Mozna robic takie te, no dyspensy.
Dla mnie tez to masakra. Chleb uwielbiam. Wino i ser a jakze. A jednak juz czuje oddech piecdziesiatki na plecach...Moj chlop mlody. Toz nie moge zgrzybiec. Cos za cos.ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Nie chodzi o wyzeranie. Chodzi o to ze jak ja jem slodycze a on to widzi to ja daje zly przyklad. I jak potem moge mu limitowac cukier?
Wyzeranie to znam.
Nikt nie jest idealny,a dzieci doceniają szczerość i bycie prawdziwym bardziej niż perfekcyjna mamę bez żadnej wady.
A limitowane? Ty wazysz ( powiedzmy) 55 kg, on może 20 kg. To chyba jasne, że nie może jeść tyle samo co Ty.
iwcia77, Sabina, efcia, macduska, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
witam wieczorowa pora
pogoda jesienna, glowa mnie naparza caly dzien , nawet 1000 paracetamolu mi nie pomogloIvo jakotako rano i wieczorem goraczka, w ciagu dnia 37.5 ma gile i charczy jak stary traktor. jutro mialam isc do pracy ale chyba nie pojde.
witam nowa kolezanke i stara tezzycze szybkich ciaz
Sabina, efcia, Mala79, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Kupilam Adachowi czapke. Nie moglam sie powstrzymac
Czy wsadzicie mnie za to do jednej ławki z Caffe?iwcia77, Sabina, Heretyczka, Dziobak, dorbie, BISCA, malgos741, efcia, macduska, moremi, Mala79, anna maria, SolarPolar, Magdala, Bozia3, Mimbla, ania.g, Mega, Simba, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhejka dziewczyny
mi juz zegar coraz szybciej tyka,za chwile rozwiazanie.....
a ja chodze wkurzona i od rozchwiania emocjonalnego nie jest mi daleko,a własciwie bedac szczera juz dawno je zaliczyłam
wkurza mnie opieszałosc E z jaka remontuje chate....,jak byscie pytaly to nie jeszcze nie skonczylismy,zyjemy na pudłach i tak juz 3 miesiac
pamietam jak Morka i Anna Maria mówiłyze zaczynają ,tylko ze one a własciwie ich połówki uwinęły się sprawnie z mieszkaniami...
ja na prawde jestem cierpliwa,ale teraz to prostytutkami za przeproszeniem jadę równo.
No i w ogóle ciężko mi strasznie ,związkowo teżSolarPolar, Mimbla, kapturnica, Mega, Simba, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:paszczak zajebista! gdzie kupilas? ja tez by taka zakupila dla Ivo
Wrzuc ' Hat Beanie Pilot Aviator ' to znajdziesz..
A w ogole amazon dzis zwrocil mi kase za niepasujacy stanik piszac, zebym go nie odsylala.. jak ja kocham ten sklep, bede miala na nastepna ciaze, jak mi cycki urosnaSabina, iwcia77, moremi, Magdala, Mimbla, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydwa dni temu dostalam telefon od powiedzmy znajomej z prozba o pomoc,dziewczyna ,polka miala rodzic w poniedzialek a ona ni w zab holenderskiego czy chociazby angielskiego a siedzi w holandii 10lat,wyobrazacie to sobie?
koncu spedzilam z nia w szpitalu z piec godzin posredniczac miedzy nia a połozna/lekazem po czym odeslali ja do domu i zaprosili na dzis rano na wywołanie porodu,oksytocyne podali ok 7 a urodziła o 11.30 ,szybko jej poszłoSabina, iwcia77, Heretyczka, dorbie, malgos741, macduska, moremi, efcia, Mala79, anna maria, Magdala, BISCA, ania.g, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:dwa dni temu dostalam telefon od powiedzmy znajomej z prozba o pomoc,dziewczyna ,polka miala rodzic w poniedzialek a ona ni w zab holenderskiego czy chociazby angielskiego a siedzi w holandii 10lat,wyobrazacie to sobie?
koncu spedzilam z nia w szpitalu z piec godzin posredniczac miedzy nia a połozna/lekazem po czym odeslali ja do domu i zaprosili na dzis rano na wywołanie porodu,oksytocyne podali ok 7 a urodziła o 11.30 ,szybko jej poszło
A Ty kiedy masz termin? Przed Morką chyba -
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:zrobiłam sobie pyszna paste -ser biały, sardynki chili i pomidory suszone w oleju do tego pieczywo wasa...
tak mysle czym by tu zapić
Ja tam zapijam wszystko białym winem.
Teraz zapijam orzechy i sliwki. Juz się boję.malgos741, dorbie, efcia, moremi, iwcia77, Heretyczka, Magdala, BISCA, Mega, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:dwa dni temu dostalam telefon od powiedzmy znajomej z prozba o pomoc,dziewczyna ,polka miala rodzic w poniedzialek a ona ni w zab holenderskiego czy chociazby angielskiego a siedzi w holandii 10lat,wyobrazacie to sobie?
koncu spedzilam z nia w szpitalu z piec godzin posredniczac miedzy nia a połozna/lekazem po czym odeslali ja do domu i zaprosili na dzis rano na wywołanie porodu,oksytocyne podali ok 7 a urodziła o 11.30 ,szybko jej poszło
To bystra musi być!Magda*, moremi, efcia, Mega, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Hej, Magda!
A Ty kiedy masz termin? Przed Morką chyba
a co u ciebie ,dalej tak duzo pracujesz czy moze juz troszkę zwolniłaś? no i jak się czujesz?
ano ja przed Morką jestem,planowo 26 październik ,oby nie wcześniej
juz jestem strasznie ociężała,brzuch mi ciąży ledwo się posuwamdorbie, moremi, macduska, Magdala, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:To bystra musi być!
moremi, iwcia77, macduska, dorbie, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kupilam Adachowi czapke. Nie moglam sie powstrzymac
Czy wsadzicie mnie za to do jednej ławki z Caffe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 21:53
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny