35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Jaki Ty drobiazg jesteś
Polecam te z h&m. Idziesz, przymierzasz a jak nie ma rozmiaru a jakiś Ci pasuje to zamawiasz od nich przez internet bo tam mają raczej wszystkie rozmiary a na pewno dużo więcej niż w sklepach stacjonarnych.
Ja w sumie kupuje Triumph, faktycznie na Szadólkach kupuję, ale oczywiście nie pomyślałam do karmienia, ups
moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale taka nicość z Niekończącej się opowieści czy miałaś spotkanie z Dementorem z Harrego Pottera?
BISCA, moremi, efcia, dorbie, Sabina, iwcia77, macduska, Mimbla, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiedyś miałam okazję rozmawiać osobiście z dr Dąbrowską
pytałam ją sprawy płodności
ona jest zdania i ma takie pacjentki, które po jej kuracjach dietetycznych, zachodziły w ciążę nawet po 45 roku życia
podobno ma pacjentkę, która urodziła mając 47 lat
nie sprawdzałam tego na sobie, choć przeszłam taką kurację u niej i przyznam, że efekty były w poprawie samopoczucia.
kuracja taka musi być odpowiednio długa, ja dotrwałam ogólnie tylko do 2 tygodni. -
nick nieaktualnyDzien dobry
Gdyby mi wczoraj kto powiedzial, ze tak dzisiaj bede sie czula jak wypluto-wyzuty pies to za diabla nie dalabym sie tak pokloc
Ale ponoc to minie....
Witam nowa kolezanke Dream-Marzenke
A ta druga Pani w nicku cos ze sowa miala to kto?
Milej reszty dnia -
nick nieaktualnyMala79 wrote:Dzien dobry
Gdyby mi wczoraj kto powiedzial, ze tak dzisiaj bede sie czula jak wypluto-wyzuty pies to za diabla nie dalabym sie tak pokloc
Ale ponoc to minie....
Witam nowa kolezanke Dream-Marzenke
A ta druga Pani w nicku cos ze sowa miala to kto?
Milej reszty dnia
a co się działo ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Ech to byla zazdrosc. Jak ja wracam do domu o 20tej. Wykapie sie, napije herbaty to mam sile tylko na szybkie lubudubu pod koldra.
Milego wieczoru.Heretyczka, moremi, Simba, anna maria, efcia, dorbie, malgos741, Sabina, Magdala, iwcia77, macduska, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Mam nadzieję, że nie dziś... Corka pojechała na szkolna wycieczkę, wraca w piątek. Wieczór już zaplanowany: małolat idzie spać, my jemy milusia kolacyjke ( ołówek już leci?
), potem kąpiel w wannie że swieczkami i bajerami, no i seks. Ma być taki z wyższej półki, może nawet gra wstepna będzie!
anna maria, Dziobak, malgos741, Sabina, Magdala, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Hera w niedzielę? To jak bedZie pożar w Niemcach to wiadomo od cZego
Mój chce sobie wziąć wolne do środy, żeby nie przegapić owusię chłopak zaangażował
BISCA, anna maria, Dziobak, efcia, malgos741, Sabina, Mega, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Mialam rozne etapy. Dwa razy podchodzilam do iui bez skutku a w kolejnym cyklu naturalnie zaszlam ale poronilam. Podkarmilam do iui spora dawka hormonow jajka i cos ruszylo. Potem wrocilama do kraju i jakos nie mialam specjalnej sily na bieganie po lekarzach. Teraz poszlam do klinik nieplodnosci i zobaczymy. U mnie jest taki problem ze dwa lata temu moje amh bylo na poziomie 0.098 . Teraz moze byc juz nieoznaczalne. 5 pazdziernika wizyta i wyrok ze juz nic z tego nie bedzie. Pewnie pod koniec przyszlego tygodnia pojade po wyniki to dam znac . Mam nadzieje, ze znajdzie sie chetna do zalania ze mna robala.
efcia, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Andzej, o malo mnie nie zabiles! spozywalam wlasnie bylam pozny obiad i mi ryz sie dostal gdzie nie powinien- ze smiechawki:)
Dobry wieczor
P.S mam chyba taka sama teorieWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 września 2015, 21:54
anna maria, efcia, Mega, Heretyczka, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Morfo mam super, mocz średni i byłam pewna ze infekcja sie nie wyleczyła ale okazało sie ze infekcji nie ma i cos sie dzieje w pęcherzu. Młody ma nie cale 2kg, mnie ubyło prawie 2,5kg. Ciekawe czy i tym razem zejdę do wagi startowej. Szyjka trzyma ładnie i nic sie nie skróciła, dalej 4,6cm. A i młody jest juz głowa a dół. Cos mi sie zdaje ze urodzi sie większy niz Jaś. Takze wszystko jest ok, nawet te moje dni z niskim ciśnieniem to po prostu efekt ciazy. Buzie próbował mi gin pokazać, ale niewyraźna była, młody sie schował
Natka_79, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnytu nowa:-) wstałam gdyż spałam. Musiałam, bo to silniejsze ode mnie.
I ten ból głowy... wolę ból menstruacyjny.
Dziś ból głowy, wczoraj napierdzielały zdrowo plecy z krzyżem, że ani stać ani leżeć.
M w delegacji, także w domu nic nie robięMega, iwcia77, macduska, Mimbla, Reni, megan8 lubią tę wiadomość