35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:no sama widzisz....świat Wam sprzyja...nawet świeczki będą....
trzeba Dziobak znowu rozkręcić towarzystwo - a kto jak nie my - staruchy....
Świeczki będą, bo zrobili zapasy na 1 listopadaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 23:35
Heretyczka, moremi, Bozia3, Mega, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierdziele!więcej nie gotuję! Bo nie mam czasu na forum
Pierogów mi się zachciało...ale są takie pysznemoremi, SolarPolar, BISCA, Bozia3, Mega, Simba, Dziobak, Mala79, efcia, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No tak
Jak mnie nie ma,to fajne dyskusje
Pojawiam się,to wszystkie padają
Nie mówcie,że wali mi spod ogona?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 00:01
moremi, SolarPolar, BISCA, kapturnica, Mega, Mala79, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:polecicie mijakies fajne staniki do karmienia?
ostatnio kupiłam jeden z h&m z takimi fiszbinami ale nie pod piersiami tylko z boku ,no i uwieraja mnie bardzo
o ten kupiłam;
http://www.hm.com/nl/product/78274?article=78274-EMagda* lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziecko mnie obudziło dziś o nieludzkiej godzinie swoim gadaniem, sam potem zasnął, a ja nie mogę..
Magdala, ja wiem właśnie, że zżeramy pająki w nocy. Dlatego wychodzę z założenia, że im mniej ich w domu, tym lepiejBISCA, moremi, kapturnica, ania.g, Aasiula, Mega, Simba, ComeToMeBaby, anna maria, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Dziewczyna córkę urodziła i mówi że będzie ja rozpieszczac na maxa,
wszystko będzie jej kupować,
acha no i ubierać jak landrynkę tylko rozowy kolorSimba, Magda* lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:Magdala, ja wiem właśnie, że zżeramy pająki w nocy. Dlatego wychodzę z założenia, że im mniej ich w domu, tym lepiej
nikt nigdy nie prowadził badań na temat zjadanych robali
BryAasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!