35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZaznaczyłam opcję " udostępnienia wykresu" czy widoczny gdzieś dla Was?
nadmienię:
- nie mierzę temperatury
- nie monitoruję cykli.
Obserwuję śluz i przede wszystkim ból owulacyjny. W tym cyklu użyłam po raz pierwszy testów owulacyjnych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 09:44
efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny - przypomnijcie mi proszę o co chodzi z tą wit.D i kwas DHA - w kontekście zaciążania...Bo ja stara jestem i jak starałam się kiedyś, to sie o tym nie mówiło, a potem czytałam po łebkach....
Idę do apteki, to se mogę pierdyknąć - tylko lubię wiedzieć na co to konkretnie..
nie wiem na co konkretnie, ale mi kazała brać -
Witam
kawka zrobiona i tak zaczyna się dzień
Ale miałam wczoraj dobry dzień aż puściłam lotka
Ale miałyście fajne spotkanie( widziałam zdjęcia)
Witam nową koleżankęAasiula, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Ale miałam wczoraj dobry dzień aż puściłam lotka
przeczytałam
Ale miałam wczoraj dobry dzień aż puściłam bąkamoremi, Simba, efcia, kapturnica, malgos741, Mimbla, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie wiem na co konkretnie, ale mi kazała brać
Cześć Marzenie
BryReni, Simba, efcia, Magdala, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:przeczytałam
Ale miałam wczoraj dobry dzień aż puściłam bąka
Bonzur.
Dzien dobry nowej kolezance. Mozna do ciebie mowic Marzenka? Od marzenia? Od dreamu? Nie wiem, czy testy nadal obowiazuja, ale staramy sie tu nie uzywac zdrobnienmoremi, efcia, Magdala, macduska, Dziobak, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Między innymi poprawia jakość jajek i ułatwia zajście w ciążę http://m.onet.pl/styl-zycia/kobieta/dziecko/przed-ciaza/nieplodnosc,788vp
Cześć Marzenie
Brymoremi lubi tę wiadomość
-
DreamDream wrote:proszę - pytajcie:-)
oczywiście zostaję, ale mam nadzieję, że za jakiś czas przeniosę się na inny wątek:-)moremi, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, Mimbla, macduska, BISCA, Bozia3, ania.g, Dziobak, anna maria, Mala79, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Ja mam dobre doświadczenia ze skorpionami, mój mąż to skorpionja strzelec. Mieszanka wybuchowa
Ciekawe, że w mojej rodzinie czyli całą nasza 4 ma jedną polowke skorpiona
coś nas ciągnie do tego znaku
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DreamDream wrote:a nad czym?
czy widać gdzieś mój wykres? naniosłam tam pewne rzeczy?
ja go nie widzęmoremi, efcia, Reni, macduska, Dziobak, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Czy jak zajdziesz, to sie chcesz przeniesc na inny watek. Niektore dziewczyny maja 20-letnie dzieci i od poczatku na ovu!
a nie nie, oczywiście chcę zostać:-)w miarę czasu i możliwości.moremi, macduska, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość