35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:a ja auta od wtorku .. to prawie tydzień ..
malgos741, iwcia77, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziekuję dziewczyny za gratulacje,jak sie troche ogarniemy ze wszystkim to i relacje i zdjacia wstawię,na razie powiem ze robak ma twarz boksera jako ze przeciskał się ponad godzinę,takze go trochę zmiazdzyło ale i tak jest najpiekniejszym robaczkiem pod slońcem,
a ubranka rozmar 50/56 wiszą na nim smiesznie i jakies takie długie są,a w kombinezom roz 62 jaki mu kupilam to dwoch takich wejdziepierwiastka, malgos741, Dziobak, Aasiula, Magdala, moremi, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77, kkisia, SolarPolar, kapturnica, Mega, BISCA, ania.g, macduska, Heretyczka, efcia, mama78 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Malgoś luuuuuz. I tak w trzecim trymestrze nie powinnaś siadać za kierownicę. Przyzwyczajaj się
Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Daj spokój. Nawet zelu na głowicę nie nałożyła! Zero delikatności.
Wlasnie mi uswiadomilas, ze w ogole nie zwracalam uwagi czy byl zel w sobote, malo tego wszystko mi jedno bylo.
BISCA lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
malgos741 wrote:Ja mam duże auto zmieszczę się
malgos741, Magdala, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Spać mi się chce, zimno, nie mam butów
Kupilam wczoraj trzy pary (szzpilki na zamiane tych, co mi pies na sylwestra pogryzl pod stolem, krotkie kozaki do pracy I ugsy na weekend) I jak dzis zobaczylam pragon z apteki po lekach na ten cykl to wszystkie zapakowalam I jutro odnosze.
Matko swieta, to dziecko mnie z torbami pusci.
Z pierwszej pensji odlicze!malgos741, Dziobak, paszczakin, moremi, Bozia3, iwcia77, kkisia, Sabina, SolarPolar, Mega, BISCA, macduska, sandra80, Simba, caffe, efcia lubią tę wiadomość
Aasiula wrote:Uciekam , ide sie bzyknac dla przyjemności
Dzisiaj juz mozna hyhyhyhy
Owocnej nocy
Ty pacz zeby Ci to w nawyk nie weszlo.malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, BISCA, sandra80, efcia lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Zartujesz? Z prywatnej przychodni.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magdala wrote:Kupilam wczoraj trzy pary (szzpilki na zamiane tych, co mi pies na sylwestra pogryzl pod stolem, krotkie kozaki do pracy I ugsy na weekend) I jak dzis zobaczylam pragon z apteki po lekach na ten cykl to wszystkie zapakowalam I jutro odnosze.
Matko swieta, to dziecko mnie z torbami pusci.
Z pierwszej pensji odlicze!
Tylko ugsy oddaj, jak można płacić kupę kasy za bamboszemoremi, iwcia77, kkisia, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
I jeszcze sie wam wygadam.
Otoz rozmawialam z tym polskim ginem na temat laparo I hsg, ktore maja mi zrobic anglicy. Lekarz w szpitalu wypisalam skierowanie bez mrugniecia okiem, a ja bez mrugniecia wzielam.
W domu poczytalam, pomyslalam I ogarnely mnie watpliwosci. Lekarz polski je tylko potwierdzil.
Po pierwsze laparo nic nie wniesie nowego. Mojej wady nie da sie skorygowac. Bede za to pocieta I obolala.
Po drugie hsg. Wpadlam w panike. Jak oni w ogole mogli mi to zaproponowac. Moj lekarz powiedzial, ze do tego uzywa sie dlugiego, prostego I raczej niegietkiego przyrzadu. Natomiast moje macice siedza sobie tak bardziej horyzontalnie, czyli od szyjki pod katem ok 50-70 stopni rozgaleziaja sie w dwie srony. Nie ma takiej mozliwosci zeby udalo sie zrobic hsg bez WYSOKIEGO ryzyka przebicia mi macicy.
Takze wypisuje sie z tego interesu.malgos741, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.