35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Myślicie, że leki przeciwbólowe mogły mieć wpływ na pęcherzyki? Wzięłam tylko trzy tabletki.
Ja podczas "dorastania" pęcherzyków bylam chora i brałam przez dwa dni na noc środki przeciwbólowe i przeciwzapalne. Powiedziałam o tym gince. Powiedziala mi, że mogę brać, ale tylko paracetamol, innych nie. Więcej nic nie brałam.dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Nie nadgonie, jakoś czasu brakuje, no nie wiem jak tu dobę wydłużyć?
Wacia ja Ci życzę, żebyś miała taki niespodziankowy cykl jak Morka z TotosiemNiby nic, a prosze jaki brzemienny w skutkach
A co do jeżdżenia przez pól Polski do gina, to szapo ba! Jezdeś mojom idolkomJabym nie pojechała, no może raz, ale nie więcej, noł łej!
efcia, kkisia, macduska, Magdala, moremi, Aasiula, kapturnica, Mega, BISCA, iwcia77, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:By wieczór
Ja tez byłam dzisiaj u gina
Owulacja była piatek /sobota
Od jutra lutka 3 razy dziennie
A 10 dnia test ...
Jajowod boli bardzo , gin powiedziała ze czasem moze bolec .kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:By wieczór
Ja tez byłam dzisiaj u gina
Owulacja była piatek /sobota
Od jutra lutka 3 razy dziennie
A 10 dnia test ...
Jajowod boli bardzo , gin powiedziała ze czasem moze bolec .
A bzyki były???Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak wicie wstałam rano, a tam za oknem Boże Narodzenia
Moja córka oszalała ze szczęścia, ja tylko się cieszyłam jej radością, choć zimę lubię
Może nie dziś akurat, bo nie mam jeszcze zmienionych opon, wróć, nie miałam
Bo już mam
Ludziów jak mrówków do wulkanizatora, umarzłam jak psi organ płciowy, ale mam wymienione opony, mogę spać spokojnie, jakoś jutro pojadę
Bo śnieg nadal sypie, nadrabia zeszłą zimę czy co?
macduska, pierwiastka, moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, Mega, malgos741, iwcia77, ania.g, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Witam
Nie nadgonie, jakoś czasu brakuje, no nie wiem jak tu dobę wydłużyć?
Wacia ja Ci życzę, żebyś miała taki niespodziankowy cykl jak Morka z TotosiemNiby nic, a prosze jaki brzemienny w skutkach
A co do jeżdżenia przez pól Polski do gina, to szapo ba! Jezdeś mojom idolkomJabym nie pojechała, no może raz, ale nie więcej, noł łej!
Chyba właśnie to jeżdżenie tak mnie męczy.
Padam na twarz.
I niech ten mój gin już wróci. Bez niego to nie to samo.Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Chyba właśnie to jeżdżenie tak mnie męczy.
Padam na twarz.
I niech ten mój gin już wróci. Bez niego to nie to samo.Biedny Twój mąż...
moremi, kkisia, Aasiula, Mega, BISCA, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:A to Cię boli, nie lubisz jak kto inny grzebie w śmiesznej?
Biedny Twój mąż...
Daj spokój. Nawet zelu na głowicę nie nałożyła! Zero delikatności.
Mąż ma wyłączność w grzebaniu dla przyjemności. I wie o tym.Sabina, pierwiastka, kkisia, moremi, kapturnica, Mega, BISCA, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jestem zmęczona.
Jestem niewyspana.
Jestem rozdrażniona.
Jestem stara.
Dziękuję za uwagę.kkisia, macduska, Sabina, dorbie, caffe, Aasiula, kapturnica, Mega, BISCA, malgos741, Bozia3, Magda*, paszczakin, iwcia77, SolarPolar, ania.g, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Jestem zmęczona.
Jestem niewyspana.
Jestem rozdrażniona.
Jestem stara.
Dziękuję za uwagę.
Masz Pms? Znalazłaś siwy włos na mymłonie? Nie dajesz rady z Koniowatą?
Co jest?kapturnica, Sabina, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, kkisia, malgos741, iwcia77, ania.g, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jestem juz w domu. Kręgosłup mnie boli.
Chłopaki się uczą, Waciak podłacza nowy dekoder.
Uwaga! Będę marudzić!
Zmęczona jestem. Tyle drogi przejechane i takie chu.... wiadomości. Pogoda pod psem, wieje, zimno, ciemno, same wertepy.
Nie wiem czy mam jeszcze siłę tam jeździć.
Dziękuję za uwagę.Sabina, macduska, Dziobak, kkisia, malgos741, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny