X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A dużo płacą? Weez, kariera czeka a ty co? ;-)
    w waszym dobrobycie, to pewnie marne grosze - dla mojego dziecka to niemało...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 23:34

ania.g, kkisia, Dziobak, moremi, efcia, kapturnica, Sabina, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    w waszym dobrobycie, to pewnie marne grosze - dla mojego dziecka to niemało...za bycie tłem dostaje 45 zeta plus całodzienne wyżywienie, za role główna - x10
    No to jest trochę siana! Kurde, parę dni roboty w tle i wypasione ciuchy można sobie kupić, i jeszcze mieć na kino. ;-)
    Ale kumam, że zarywanie szkoły jest słabe, chociaż młody pewnie ma nerwa, że matka zarabiać nie daje.

efcia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    W temacie czapek - a to dla Dziobakowgo Adasia
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ce25eca5b2c.jpg
    O zesz ty w życiu...

Bozia3 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. Jestem już prawie chora. Chłop mnie zaraził. Walczę. Byłam w aptece i u Pana warzywniaka. Zrobiłam syrop z cebuli i syrop z czosnku, miodu i cytryny. Będziemy porażać oddechem w promieniu całego mieszkania. Nie planuje się skażać okolicy dlatego najpierw jedziemy do miasta coś załatwić, a potem będziemy się kurować. Dziś mnie tak gardło boli, że w końcu doszłam do wniosku, że się jednak przemogę i zrobię sobie solną płukankę.

Co to ja chciałam... Solar - szkoda, ale się nie łam. Lekarz pewnie wystartował z najsłabszym stymulantem, żeby stopniowo wzmacniać dawkę. Niech się uda! <3
    Trzymam kciuki za resztę potrzebujących. Ja czekam na @. Wieczorem powinna się przywitać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 19:20

SolarPolar, BISCA, kapturnica, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No to jest trochę siana! Kurde, parę dni roboty w tle i wypasione ciuchy można sobie kupić, i jeszcze mieć na kino. ;-)
    Ale kumam, że zarywanie szkoły jest słabe, chociaż młody pewnie ma nerwa, że matka zarabiać nie daje.
    no ma...ale ja nie mogę sie na to godzić....bo może mu się spodoba i przestanie się uczyc - bo poleci na parę groszy - to jeszcze dziecko...jak chce - to niech dorabia w wakacje...

SolarPolar, efcia, BISCA, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• efcia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Polarku clo jest do dupy, nie poddawaj sie

do dupy O.o
    ha to dlatego nie zadziałało

SolarPolar, Heretyczka, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam. Wieści raczej średnie.
    Pechole od wtorku urosły li i jedynie 4mm każdy. Endometrium 7-8 mm czyli ani drgnęlo. To 14 dc. Zawsze już pekały i miały około 24 mm.

Mam pojechać znowu w piątek. :-/

SolarPolar, kapturnica, Aasiula, Sabina, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pechole od wtorku urosły li i jedynie 4mm każdy. Endometrium 7-8 mm czyli ani drgnęlo. To 14 dc. Zawsze już pekały i miały około 24 mm.

Nie łam się. To wcale nie musi byc źle. Po prostu dojrzewają wolniej.
    Podobnie Misiek - ponoc najlepsze efekty są po trzech miesiącach stymulacji. Femara jest polecana do monoowulacji, a clo jak sama wiesz uposledza endometrium. Jeszcze są gonadotropiny.
    Ciekawa jestem jak tam Małgoś hoduje te jaja ;-)

kkisia, macduska, BISCA, kapturnica, Aasiula, malgos741, iwcia77, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest stymulowany cykl?
    Moze po prostu slabszy. Gin cos mowila? Czemu nie rosna np?

macduska lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Moje też słabo rosły (na menopurze), 15 dnia cyklu miały 20-21 mm. - czyli nie tak całkiem były dojrzałe, a ginka zdecydowała, że zrobi IUI. Obawiam sie, że nic z tego nie będzie z tego m.in. powodu.
    Wiecie... jakoś mam przeczucie, że bedę musiała sie szykować do kolejnego IUI :-/
    Brzuch boli jak na @

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    To jest stymulowany cykl?
    Moze po prostu slabszy. Gin cos mowila? Czemu nie rosna np?

Nic nie mówiła. Pierwszy raz u niej byłam. Mojego gina nie ma w Polsce. Wróci za tydzień.

efcia, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Moje też słabo rosły (na menopurze), 15 dnia cyklu miały 20-21 mm. - czyli nie tak całkiem były dojrzałe, a ginka zdecydowała, że zrobi IUI. Obawiam sie, że nic z tego nie będzie z tego m.in. powodu.
    Wiecie... jakoś mam przeczucie, że bedę musiała sie szykować do kolejnego IUI :-/
    Brzuch boli jak na @
    U mnie też słabo rósł na letrozolu, a i tak mnie zaskoczył. Trochę za wcześnie na bóle @.

Ja nie wiem, nie znam się... Trochę mnie brzuch tak @ pobolewa. Juz mam się pakować?

dorbie, macduska, ania.g, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe, Sabina, Mega, malgos741, iwcia77, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-/

Nie lubie.

U mnie tak bylo, ze jak poszlam na monit to powiedzial, ze on nic nie bedzie mowil, bo to tylko podglad. Tez byl to gin zastepczy. To jakas regula?

• Magdala Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    U mnie też słabo rósł na letrozolu, a i tak mnie zaskoczył. Trochę za wcześnie na bóle @.

Ja nie wiem, nie znam się... Trochę mnie brzuch tak @ pobolewa. Juz mam się pakować?

Podobno bylas spakowana??

Spakowac, torbe pod drzwi postawic, usiasc na stolku i czekac.
    I wez telefon nie zapomnij.
    :-)

dorbie, macduska, BISCA, moremi, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, Mega, iwcia77, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Morka, moga Ci się stawy rozluźniac do porodu, to tak boli, to jeszcze nie poród, spokojnie

moremi, efcia, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia widzialam ,podoba mi sie fajnie wygladal jakby nie mial tremy :-).Jak bedzie kiedys aktorem wielkiego ekranu to powiedz mu ze bylam jego fanka jak zaczynal :-)

BISCA, efcia, ania.g, kkisia, kapturnica, Magdala, iwcia77, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapitan rozluznia sie do porodu ,dobrze trza byc wyluzowanym ;-)
    dorbie wrote:
    Morka, moga Ci się stawy rozluźniac do porodu, to tak boli, to jeszcze nie poród, spokojnie

moremi, BISCA, efcia, kkisia, Dziobak, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Podobno bylas spakowana??

Spakowac, torbe pod drzwi postawic, usiasc na stolku i czekac.
    I wez telefon nie zapomnij.
    :-)
    Byłam. Ale dzisiaj robiłam pranie porejsowe, bo wszystko śmierdzi ropą, olejem i zęzą. Specyficzny zapach.

efcia, dorbie, anna maria, Dziobak, kapturnica, kkisia, Magdala, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wiem że nie poród, ale podejrzewałam, że coś w okolicy. Brzuch jeszcze wysoko.

efcia, anna maria, kapturnica, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • efcia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nic nie mówiła. Pierwszy raz u niej byłam. Mojego gina nie ma w Polsce. Wróci za tydzień.

a moze twoje pecherzyki czekaja na niego ;D

anna maria, macduska, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 11733 11734 11735 11736 11737 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ