35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Boże jestem w ciąży!
zaszczypał mnie lewy sutWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 15:35
Simba, pierwiastka, megan8, macduska, kapturnica, SolarPolar, Dziobak, kkisia, BISCA, Alis, moremi, ania.g, efcia, caffe, Mega, Mega, beates, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Do pracy juz nie wrocilam czyt. Urwalam sie. Poszlam kupic plaszcz a wyszlam
Z 4 stanikami tzn namiotami cyrkowymi.Wiesz, jednak plaszcz to plaszcz.
Chociaz staniki to mozna tez spiac razem. Jakos.Reni, megan8, SolarPolar, kkisia, BISCA, Heretyczka, Aasiula, moremi, ania.g, efcia, Mega, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Do pracy juz nie wrocilam czyt. Urwalam sie. Poszlam kupic plaszcz a wyszlam
Z 4 stanikami tzn namiotami cyrkowymi.
Do kozaków Ci pasują?pierwiastka, SolarPolar, kkisia, BISCA, moremi, ania.g, efcia, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI Polar nie jesteś sama! Ja szukałam kurtki to póki co kupiłam spodnie, dwa szaliki, skarpety, sukienkę i dwie pary majtek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 15:50
pierwiastka, SolarPolar, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nie nosze kozakow bo mam za grube lydy.
kuźwa to w co pójdą wody płodowe?SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, efcia, Mega, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:A zapomnialam napisac ze z tej calej stymulacji clo udalo mi sie wyhodowac syfa giganta na nosie - wygladam
Strasznie.
na Hellołina masz jak znalazł!SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, efcia, caffe, Sabina, Simba lubią tę wiadomość