35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Proszę Pani proszę mnie wpisać na podglad 09.10..
BISCA, macduska, paszczakin, kkisia, Magdala, moremi, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 14:33
Aasiula, kkisia, dorbie, moremi, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
BISCA wrote:No to jak juz poruszylas temat, to kiedy szczazs ?
szczam regularnie, tylko nie na patyki
ja sie "staram na luzie"kkisia, SolarPolar, moremi, efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Bylam na usg. Nie wystymulowalam sie:-( są jakies dwa nedzne, malutkie pecherzyki, ktorym lekarz nie daje nadziei na wzrost. Wiec w przyszlym miesiacy innym stymulanetem zadzialamy ale szans duzych nie ma.
BISCA, Aasiula, kkisia, SolarPolar, dorbie, Bozia3, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Bylam na usg. Nie wystymulowalam sie:-( są jakies dwa nedzne, malutkie pecherzyki, ktorym lekarz nie daje nadziei na wzrost. Wiec w przyszlym miesiacy innym stymulanetem zadzialamy ale szans duzych nie ma.
nie przejmaj się na mnie clo też nie działaBISCA, kkisia, SolarPolar, moremi lubią tę wiadomość
-
nie lubie!SolarPolar lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mnie nie ma na liscie nawet Bisca.. ja jestem wolnym sluchaczem i nic nie trzeba wpisywac
No, dobra. Poznecam sie nad Sandra. Sandra, kiedy testujesz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 14:52
moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No, dobra. Poznecam sie nad Sandra. Sandra, kiedy testujesz ?
piervole nie testuje, może gdyby nie sraczka, to bym sobie zaczęła wkręcać, ale sraczka i pryszcze u mnie bardziej wiarygodne jak test -
sandra80 wrote:piervole nie testuje, może gdyby nie sraczka, to bym sobie zaczęła wkręcać, ale sraczka i pryszcze u mnie bardziej wiarygodne jak test
czyli co osrałaś się?Simba, kapturnica, BISCA, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość