35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:o to to....grzyb, albo jakaś sowa, szyszka, liść żółty...
- leśnie jesiennie....
albo taka: - a potem wykorzystasz dla kota - bo Ty i Dziobak chore jesteście psychicznie z powodu okaleczania natury kociej..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7e738c6075d.jpgMatka fantastycznej 4 -
Witam się po weekendzie.
Powiedzcie - w którym tygodniu ciąży można zacząć tyć? Bo się zastanawiam, czy te 2kg, które mi w ciągu ostatnich 2 tygodni przybyły mogę już na ciążę zwalić, czy wciąż jeszcze niestety na obżarstwo.Simba, paszczakin, BISCA, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Witam się po weekendzie.
Powiedzcie - w którym tygodniu ciąży można zacząć tyć? Bo się zastanawiam, czy te 2kg, które mi w ciągu ostatnich 2 tygodni przybyły mogę już na ciążę zwalić, czy wciąż jeszcze niestety na obżarstwo.
Moze to nie obzarstwo tylko zmiany hormonalne. Tak czy siak ciaza.Alis, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Dzien dobry.
Pierwszy dzien cyklu. Konkretnie.
Mowilam wam, ze z grubej rury ide w tym cyklu?
Od jutra menopur 7 zastrzykow, 9go podgladanie, ovitrelle i od razu po staraniach clexane, encorton, kwas 5mg i progesteron 400mg. Caly czas acard i vitd.
U mnie nie ma sniegu, ale nalozylam zimowa kurtke bo ja lubie. Jest mila i puchata i ciepla.
Kisia oj jak trzymam.kkisia, Magdala, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Prosze. Jak w koncu przyszlam do budy, to duza przerwa.
Ide se zajarac do kibla w takim razie.
Czesc!
Eee nie ma z kim. Tylko ja i kisia. Ona w ciazy a ja nie pale od zawsze.sandra80, BISCA, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyAlis wrote:A yeseni też nie ma? A chciałam od niej biologię przepisać!
Simba, Bozia3, Alis, sandra80, BISCA, kkisia, Reni, anna maria, kapturnica, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, efcia, caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Idz do biblioteki. Poucz sie. Pania zaskocz wiedza...
Bozia3, Heretyczka, sandra80, Alis, paszczakin, BISCA, kkisia, kapturnica, Aasiula, Magdala, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:jako, ze do pracy wdrazam sie powoli (bo i tak wpadam w depresje dziecko w domu zostawiajac) robie sobie kreatywne przerwy w pracy. I zaczynam kombinowac kalendarz dla dziadkow (wiem, wiem, oklepane, i co?!) ze zdjeciami Adasia.
oczywiscie- Adas w czapkach na kazdy miesiac roku.. i mam braki, licze jak zwykle na wasza kreatywnosc w zagospodarowaniu sensownym 3 miesiecy
maj moze furazerka jakas?
styczen- karnawalowa czapka
luty- zwykla zimowa czapka
marzec - wielkanocna czapka
kwiecien- urodzinowa czapka
maj-
czerwiec-
lipiec- zwykla czapka na lato
sierpien- kapelusz slomkowy
wrzesien- berecik szkolny
pazdziernik-
listopad - czapka dyniowa
grudzien- czapka swiateczna
Na pazdziernik z napisem : "siostra/brat w drodze"
sandra80, paszczakin, malgos741, Simba, kkisia, Bozia3, Dziobak, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ha, jak jestem w ciazy to rodze w czerwcu, nie w pazdzierniku! to bylby super wklad w kalendarzu dla dziadkow
BISCA, malgos741, macduska, ania.g, kapturnica, kkisia, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ha, jak jestem w ciazy to rodze w czerwcu, nie w pazdzierniku! to bylby super wklad w kalendarzu dla dziadkow
No to jak juz poruszylas temat, to kiedy szczazs ?malgos741, paszczakin, kkisia, moremi, efcia lubią tę wiadomość