35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Bylam na usg. Nie wystymulowalam sie:-( są jakies dwa nedzne, malutkie pecherzyki, ktorym lekarz nie daje nadziei na wzrost. Wiec w przyszlym miesiacy innym stymulanetem zadzialamy ale szans duzych nie ma.
SolarPolar, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:piervole nie testuje, może gdyby nie sraczka, to bym sobie zaczęła wkręcać, ale sraczka i pryszcze u mnie bardziej wiarygodne jak test
uhu, my dokladnie w tym samym dniu cyklu!BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Polar ja nawet kiepsko przeszłam stymulację o większej mocy, więc takie Clo może jest dla Ciebie za słabe
nie załamujesz się? prawda?kapturnica, kkisia, BISCA, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bry w dołku
ja nie wiem kto te zime włączył ale na ten tychmiast domagam się uruchomienia funkcji jesiennej, normalnie jajka można odmrozić w takiej aurzedorbie, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
kkisia wrote:Bry
Ja tez juz tradycyjnie nie spiec
Dziabniecie zaliczonec, pierwsza porcja lutinusa tez
A na 8 do kliniki na kroplowke
Kiśka, gdzie kupowałas Lutinusa? Dowiedzialam się, że w Czechach prawie połowa taniej! Aaaaaa, i jest odpowiednik Lutinua - dziewczyny mieszkające w Niemczech będą wiedziały o czyn piszę, bo ta nazwa już tu padła, ale muszę jej poszukać w starszych postach. Ten odpowiednik też jest w Czechach połowę tańszy od Lutinusa. -
co z Mimblą?
Idę zobaczyć czy nie siedzi na IVFWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 15:20
macduska, Simba, kapturnica, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, efcia, gretka, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Witam się po weekendzie.
Powiedzcie - w którym tygodniu ciąży można zacząć tyć? Bo się zastanawiam, czy te 2kg, które mi w ciągu ostatnich 2 tygodni przybyły mogę już na ciążę zwalić, czy wciąż jeszcze niestety na obżarstwo.
Fajny suwaczek i nareszcie.
PowodzonkaAlis, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dziobak, myslisz, ze to dobry rozmiar na kote?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009935QAI?keywords=reindeer%20headband&qid=1444642988&ref_=sr_1_4&sr=8-4paszczakin lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jako, ze do pracy wdrazam sie powoli (bo i tak wpadam w depresje dziecko w domu zostawiajac) robie sobie kreatywne przerwy w pracy. I zaczynam kombinowac kalendarz dla dziadkow (wiem, wiem, oklepane, i co?!) ze zdjeciami Adasia.
oczywiscie- Adas w czapkach na kazdy miesiac roku.. i mam braki, licze jak zwykle na wasza kreatywnosc w zagospodarowaniu sensownym 3 miesiecy
maj moze furazerka jakas?
maj-
czerwiec-
pazdziernik-
Ale. Maj to narodowa czapka, flagi i takie tam, czerwiec, to świadectwo szkolne, coś z piateczka na czolku, pazdziernik miesiącem oszczędzania, więc kasa, ale ja bym grzyba przywalila.kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:no pełna synchronizacja :)ilu dniowe masz cykle?
nie wiem, wszytko sie poj***lo po ciazy.. pierwszy mial 34, drugi 27, srednio wyjdzie gdzies 30.. kiedys czulam owulacje (i fefnasie monitoringow do potwierdzenia moich odczuc), mialam objawy owu (sluz, itp), a teraz NIC. NADA..
temperatury tez nie mierzeiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny