35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Nadrobilam, posmialam sie i wracam do pracy.
O 17h kolejna przerwa. Mam nadzieje, ze sie Mimbla znajdzie do tej pory.
I gdzie Pani Butowa ?
Mimbla zyje, ale inkubuje trolla w spokoju.
kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Czapka dla Adasia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/80772c5b0b1f.jpg
hehe, tera moje dziecie bedzie mialo wszytkie najfajniejsze czapki swiata
a tak na serio to kupilam mu tez jedna normalna, bo ustatnio u nas troche pizdzilo po uszach.. w dokladnym jego rozmiarze, bo pediatra mierzyli.
I strasznie mu sie ta czapka nie podoba. Znaczy dusi go w pacyn chyba.
No i uszy mu zaslania, a on dziecko goracego lata, cale zycie ino w bodziaku, to nawet swetry mu przeszkadzaja.. W swetrze lezy lekko sparalizowany, co jest calkiem przydatnym rozwiazaniem na przyszlosc, jak mu nie przejdzie. Bo dzis wzial i spierdzielil nam z maty piankowej, na szczescie lezacej na podlodze, czolga sie mala menda na brzuchu jak rasowy zolnierz...
a czapke rozciagam. wsadzilam 3 paczki chusteczek dodupnych i 10 pampersow(nowych), moze sie rozciagnie.. no bo jak bedzie mroz to chyba musi miec normalna czapke, nie?
SolarPolar, kkisia, Bozia3, Dziobak, moremi, efcia, Mega, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
paszcza - zobacz jakie fajne świąteczne,
na miesiąc urodzin
i jesienny z żołędziem...:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d4f2324f3dc.jpgkkisia, BISCA, ania.g, dorbie, Dziobak, SolarPolar, moremi, efcia, paszczakin, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:A ja sie wybieram na film "mlodosc" - tez te starcze klimaty.
no za młodość można płacić ale za klimakterium?Bozia3, SolarPolar, moremi, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Bylam na usg. Nie wystymulowalam sie:-( są jakies dwa nedzne, malutkie pecherzyki, ktorym lekarz nie daje nadziei na wzrost. Wiec w przyszlym miesiacy innym stymulanetem zadzialamy ale szans duzych nie ma.
SolarPolar, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziobak wrote:Bozia, więcej nie zagrał??
Dziobak, moremi, SolarPolar, efcia, anna maria, kapturnica, caffe, Sabina, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dzwonili po niego, ale zaczął teraz gimnazjum i zakazałam mu takich zabaw....on miał tam więcej rólek, ale to w tle i szedł na jeden dzień. A taka rola wymaga zarwania kilku dni w szkole...więc musi sobie dać spokój - tym bardziej, że to nie jest jakieś ambitne zajęcie - jemu chodzi o kasę...
iwcia77 lubi tę wiadomość