35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A tu tak na pokrzepienie
wszystkie rozczarowane po podgladach pamietajcie ze najpewniejsze sa cionże z bezowulacyjnychanna maria, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, pierwiastka, gretka, Dziobak, kapturnica, BISCA, Mega, malgos741, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:U mnie też słabo rósł na letrozolu, a i tak mnie zaskoczył. Trochę za wcześnie na bóle @.
Ja nie wiem, nie znam się... Trochę mnie brzuch tak @ pobolewa. Juz mam się pakować?
...a to jeszcze nie siedzisz na walizkach???!!! Bóle przepowiadające to podobnie jak @, "stawianie się" i mrowienie brzuszka. Pakuj bety MoremiMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem juz w domu. Kręgosłup mnie boli.
Chłopaki się uczą, Waciak podłacza nowy dekoder.
Uwaga! Będę marudzić!
Zmęczona jestem. Tyle drogi przejechane i takie chu.... wiadomości. Pogoda pod psem, wieje, zimno, ciemno, same wertepy.
Nie wiem czy mam jeszcze siłę tam jeździć.
Dziękuję za uwagę.
kapturnica, kkisia, Aasiula, Sabina, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, Heretyczka, malgos741, iwcia77, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
-
Dawaj, dawaj...
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 października 2015, 22:32
macduska, kkisia, moremi, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:.
Uwaga! Będę marudzić!
Zmęczona jestem. Tyle drogi przejechane i takie chu.... wiadomości. Pogoda pod psem, wieje, zimno, ciemno, same wertepy.
Nie wiem czy mam jeszcze siłę tam jeździć.
pierś do przodu i dajesz a nie tu morale podkopujesz
macduska lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Urodziła Magda, za chwilę przyjdzie czas na Moremi, trza uzupełnić luki w kurwidołku stetryczałych staraczek
pierwiastka, sandra80, kkisia, moremi, Aasiula, dorbie, efcia, Magdala, Dziobak, Mega, malgos741, iwcia77, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
Waciula u mnie bylo podobnie zdarzalo sie ,ze albo nie rosly zbyt szybko a nagle w 2dni okazywalo sie ,ze podgonily i jeszcze sie nowe pojawialy.Spokojnie moze pomysl o czyms innym niz clo jesli uposledza Ci endo .Wspieram
Morka walizki przewietrz i czekaj.
Byc może masz przepowiadające.Sprawdzaj czy zmienia sie śluz ajeśli go nie miałas to pojawił , może zacząc Ci czop odchodzic powoli.Chociaz wg statystyk wiekszośc pierworódek rodzi koło terminu albo lubi sie przeterminowac.ReNke trzymaj na pulsie .Będa emołszyn niedlugo.
macduska, Luna76, kkisia, BISCA, Aasiula, moremi, Sabina, dorbie, efcia, Mega, malgos741, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Urodziła Magda, za chwilę przyjdzie czas na Moremi, trza uzupełnić luki w kurwidołku stetryczałych staraczek
moremi, efcia, kkisia, Magdala, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
By wieczór
Ja tez byłam dzisiaj u gina
Owulacja była piatek /sobota
Od jutra lutka 3 razy dziennie
A 10 dnia test ...
Jajowod boli bardzo , gin powiedziała ze czasem moze bolec .moremi, pierwiastka, macduska, Sabina, dorbie, efcia, kkisia, Magdala, Dziobak, caffe, kapturnica, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, Bozia3, iwcia77, SolarPolar, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
Ty też nieźle . Ja miałam nawet plamienia. Jak co miesiąc przed @. Jasne, ze nie ma co nastawiać się, że to jest właśnie TEN cykl, ale nie ma co go skreślać.
Zima idzie. Trzy koty na mnie leżą.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 października 2015, 22:33
Sabina, efcia, kkisia, Magdala, Dziobak, kapturnica, Mega, BISCA, Aasiula, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:i bardzo dobrze naturalna sierść albo wełna sprzyja cionżom
Morce nie muszą sprzyjać.
Już bardziej w ciąży nie można być!Aasiula, Sabina, efcia, kkisia, moremi, kapturnica, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Morce nie muszą sprzyjać.
Już bardziej w ciąży nie można być!ale póki co cionże czeba dogrzac
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter