35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Masz Pms? Znalazłaś siwy włos na mymłonie? Nie dajesz rady z Koniowatą?
Co jest?
Kuzwa, moze to tarczyca??
Ja pierdziu, ale jestem miekka faja...SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
-
No Asiula, to trzymamy kciuki
to co będziemy robić podczas tego czekania? Jakieś propozycje?
jeśli chodź o prasowanie to ja się raczę eliksirem miodno cytrynowym z wyraźną nutą czosnku. Któraś się przyłączy?
Aasiula, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jesli mozna miec PMS zaraz po zakonczonej @, to mam go. Mam zmarchy, nie mam czasu na maseczke, nie mam sily na cwiczenia, nie mam czasu, prostytutka, na nic! Przychodze zjechana z roboty ( dzis malo nie zasnelam na lekcji... ), obiad na stole, chlop usmiechniety, dziecka zadowolone, a ja jak chmura gradowa. Adas nie chce jesc kaszki, to od razu wchodze na wysokie obroty. Wieczorem nie mam ochoty na nic, wiec siadam i wpierdaczam slodycze.
Ja pierdziu, ale jestem miekka faja...
Nigdy w życiu !!!
Chwilowy kryzysjesień
Dziobak, BISCA, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ty ????
Nigdy w życiu !!!
Chwilowy kryzysjesień
Aasiula, Dziobak, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Jesli mozna miec PMS zaraz po zakonczonej @, to mam go. Mam zmarchy, nie mam czasu na maseczke, nie mam sily na cwiczenia, nie mam czasu, prostytutka, na nic! Przychodze zjechana z roboty ( dzis malo nie zasnelam na lekcji... ), obiad na stole, chlop usmiechniety, dziecka zadowolone, a ja jak chmura gradowa. Adas nie chce jesc kaszki, to od razu wchodze na wysokie obroty. Wieczorem nie mam ochoty na nic, wiec siadam i wpierdaczam slodycze.
Ja pierdziu, ale jestem miekka faja...Dziobak, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze raz bo coś pokręciłam...
Proszę Pani..
19.10. wizyta podglądać będę jajka czy urosły..i zobaczymy czy będzie iui..
od środy zastrzyki Gonal..kkisia, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, pierwiastka, Reni, iwcia77, ania.g, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:Spać mi się chce, zimno, nie mam butów
moremi, iwcia77, kkisia, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:wg mnie to nie masz powazniejszych problemów
A ja narzekam. Fak, ide sie kopnac w dupe...
Zjem przy okazji Prince Polo.
Inna sprawa, ze naprawde czuje sie zmeczona. Nie mam polowy tyle energii, ktora mialam przy corce. Ale metryki nie oszukasz i tyle. Zjem sobie jeszcze witaminke i lykne tranu! O!ComeToMeBaby, Aasiula, Magda*, megan8, iwcia77, kkisia, BISCA, BISCA, Mega, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny