35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Morka, może cię program na TVP 1 zainteresuje
Magdala, ja tez bym uciekła w Twoim przypadku.Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:I jeszcze sie wam wygadam.
Otoz rozmawialam z tym polskim ginem na temat laparo I hsg, ktore maja mi zrobic anglicy. Lekarz w szpitalu wypisalam skierowanie bez mrugniecia okiem, a ja bez mrugniecia wzielam.
W domu poczytalam, pomyslalam I ogarnely mnie watpliwosci. Lekarz polski je tylko potwierdzil.
Po pierwsze laparo nic nie wniesie nowego. Mojej wady nie da sie skorygowac. Bede za to pocieta I obolala.
Po drugie hsg. Wpadlam w panike. Jak oni w ogole mogli mi to zaproponowac. Moj lekarz powiedzial, ze do tego uzywa sie dlugiego, prostego I raczej niegietkiego przyrzadu. Natomiast moje macice siedza sobie tak bardziej horyzontalnie, czyli od szyjki pod katem ok 50-70 stopni rozgaleziaja sie w dwie srony. Nie ma takiej mozliwosci zeby udalo sie zrobic hsg bez WYSOKIEGO ryzyka przebicia mi macicy.
Takze wypisuje sie z tego interesu.
to ostro, nic nie możesz zrobić oprócz stymulacji..Magdala lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:Bozia widzialam ,podoba mi sie fajnie wygladal jakby nie mial tremy
.Jak bedzie kiedys aktorem wielkiego ekranu to powiedz mu ze bylam jego fanka jak zaczynal
wolałabym inną karierę dla niego - ale sam wybierze i tak
iwcia77, kapturnica, moremi, anna maria lubią tę wiadomość
-
to ja wasz stroz...szkoda , ze nie aniol...
dzieki wielkie, ze bylyscie dzis myslami ze mna podczas badania...jak nie wiecie to wam powiem: no lofciam was bardzo
doktorek caly czas twierdzi , ze to jest torbiel, ale ja wole na zimne dmuchac i wykluczyc rakulcowe sprawy..zwlaszcza , ze to trzustkazaraz przed oczami pojawia mi sie s.p Ania Przybylska i jej biedne osierocone dzieci
kroki sa nastepujace:
1. medyk rodzinny i konsultacja
2. telefon do szpitala w sprawie wizyty u specjalisty od trzustki na oddziale trzustkowym
3 badania zlecone przez specjaliste ( moze rezonans , moze beda mnie leczyc lekami)
4. kotrola efektow leczenia
Natka- najlepsze zyczenia z okazji rocznicy - spoznione ale szczere, slodkiego, milego zycia...
Magda*- gratuluje Sebastana Milosza vel Pudzianowski
Wacia
Bozia jak masz za duzo suszonych grzybkow to podam ci adresstrasznie zazdroszcze plodnego grzybobrania
ja sie nie znam na grzybach ale je uwielbiam w kazdej postaci
Polar-
mialam sie jeszcze do czegos odniesc ..ale zapomnialam
Magdala, kkisia, Sabina, SolarPolar, kapturnica, Mega, ania.g, macduska, moremi, ComeToMeBaby, paszczakin, Dziobak, Simba, anna maria, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Haha, ale sa tak wygodne I cieple, ze wlasnie nad nimi sie zastanawiam.
?
Masakra. Obrzydliwe aseksualne
Powinny być zakazane. Ktoś wymyślił dla surferow jakas celebrytka przytargala do miasta i teraz niestety widujemy to na ulicach. A najlepsze są podróbykapturnica, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:A ja widząc na ulicy to coś na nogach bab zastanawiam się czym się kierują wybierając takie buty? Dlaczego podeszwa idzie obok stopy
?
Masakra. Obrzydliwe aseksualne
Powinny być zakazane. Ktoś wymyślił dla surferow jakas celebrytka przytargala do miasta i teraz niestety widujemy to na ulicach. A najlepsze są podróby
Ale nie każdemu tak sie robi
Jak ktos koślawi stopę to tak sie dzieje, moje maja podeszwę na swoim miejscukapturnica, SolarPolar, Magdala, efcia lubią tę wiadomość