35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Kieruje sie niewyobrazalna wygoda. Jedyne buty, ktore ukladaja sie do stopy, sa miekkie, lekkie i cieple - kwestia co kto lubi - luksus dla stopy ( uggsy) czy luksus do oka (szpile) - glownie meskiego. Ja osobiscie przeszlam na druga strone mocy i cenie sobie komfort - szczegolnie stop choc w pracy przez 8 godzin na obcasach choc wolalabym w trampkach..
masz rację
ale to, że but ma być wygodny i ciepły nie oznacza, że ma wyglądać jak walonki u Sybiraków
w dzisiejszych czasach jest tyle wygodnych, ciepłych a zarazem ładnych butów, że bez przesady
nie, nie, nie
poza tym szkodzą zdrowiu i sprzyjają grzybicom
może jak już będę na emeryturze, to sobie je kupię na działkę, bo tam mi wiecznie nogi marzną
z resztą noście co chcecie
ja wyraziłam swoje zdanie na temat
p.s. asiula a mogłabyś zrobić fotę pięty swojego buta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 08:51
kapturnica, iwcia77, moremi, Simba, Bozia3, efcia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:masz rację
ale to, że but ma być wygodny i ciepły nie oznacza, że ma wyglądać jak walonki u Sybiraków
w dzisiejszych czasach jest tyle wygodnych, ciepłych a zarazem ładnych butów, że bez przesady
nie, nie, nie
poza tym szkodzą zdrowiu i sprzyjają grzybicom
może jak już będę na emeryturze, to sobie je kupię na działkę, bo tam mi wiecznie nogi marzną
z resztą noście co chcecie
ja wyraziłam swoje zdanie na temat
p.s. asiula a mogłabyś zrobić fotę pięty swojego buta?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Mnie się one też nie podobają. I ortopedzi przed nimi ostrzegają.
Reni, ComeToMeBaby, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ty nic nie musisz. Kobieto odpocznij troche.
A syn starszy mnie męczy, że nie ma ubrań i na zakupy mnie chce wyciągnąć. Buu, a mi się nie chce -
Aasiula wrote:Proszsz
no u Ciebie akurat się nie wykoślawił (bo szarpnęłaś się na oryginały)
szczerze? ja na ulicy w wwie uggs nie widziałam w ogóle
czasami emu
ale najczęsciej podróby
MASAKRA!
P.S. Asiulate buty mają kilka lat? czy tak się zniszczyły po jednym sezonie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 09:06
kapturnica, Aasiula, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No to jest to o czym pisalam to nie sa buty dla ludzi z problemami koslawienia stop,kolan itp.Wtedy wlasnie podeszwa idzie obok stopy
hahahaah to jest straszne
ostatnio widzałam laskę gdzie podeszwa była z boku a ona szła na tej bocznej części nad kostką
kurwa ślepa jest czy jak
chyba zacznę zbierać materiał dowodowydorbie, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, moremi, SolarPolar, Simba, kkisia, efcia, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Niestety zawieźć 2 chłopów do szkoły, ten co dalej ma na 7.40 ( i tak go podwoze do tramwaja) i do pracy na 7,5 godz. Potem zebrać towarzystwo i do domku.
A syn starszy mnie męczy, że nie ma ubrań i na zakupy mnie chce wyciągnąć. Buu, a mi się nie chce
Kupilam na 4 godziny chodzenia tylko kurtke
masakra ...Sabina, iwcia77, dorbie, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
3 lata
Reni, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 09:09
Aasiula, paszczakin, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, macduska, moremi, SolarPolar, Dziobak, Simba, Bozia3, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hahahaah to jest straszne
ostatnio widzałam laskę gdzie podeszwa była z boku a ona szła na tej bocznej części nad kostką
kurwa ślepa jest czy jak
chyba zacznę zbierać materiał dowodowyReni, efcia lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
kawa zrobiona czas zacząć nowy dzień
Kisia trzymam wszystko co się da ...Aasiula, Sabina, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Doobry,
Widze ze nastroje jesienne. Mnie tez ta pogoda rozwaliła, czuje sie jakby mnie ktoś z ciepełka w środek zimy wrzucił. Ciemności za oknem tez nie nastrajają dobrze. Cóż, taka pora roku.
Zaczynam sie tez czuć jak na końcówce, zmęczenie, boleści w plecach i skurcze. W sobotę niezle mnie ścisnęłowczoraj delikatniej ale całe popołudnie miałam wyjęte z życiorysu.
Oczywiście kciuki zaciskam i trzymam mocno
To tyle, dzis dluuugi dzien przede mną, chciałabym juz wrócić do domu ale to dopiero za 7hSabina, kapturnica, moremi, Dziobak, ania.g, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
ej no reni, daj zyc.. chcom nosic bambosze, niech nosza
mi w nieladnych butach spada samopoczucieod kiedy przeprowadzilam sie na wioche i skonczylo sie latanie w szpilkach do pracy mam -5 samopodobania za latanie w balerinach. No ale co zrobic, ze 3 pary szpilek rozpieprzylam sunac po kocich lbach pod gore na dworzec w tempie "nie zdarze na pociag"..
ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, Magdala, moremi, gretka, Dziobak, Simba, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość