35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Ma dzisiaj 8 dzień po transferze i miała rano sikać. Bo termin na testowanie to 15 go.
Mimbla chyba się na nas obraziła i nie zamierza dzielić się z nami tą wiedzą, więc cóż Ci mogę rzeckapturnica lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:a czemu ? byl jakis dym? Nic nie wiem ...
chyba Hera jej pocisnęła
a już wiem
wkurzyła się, że Hera nabijała się z ofiary przemocy
Hera nie życzyła sobie pouczania
Mimbla się sprzeciwiła i odeszła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 09:39
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Jesli mozna miec PMS zaraz po zakonczonej @, to mam go. Mam zmarchy, nie mam czasu na maseczke, nie mam sily na cwiczenia, nie mam czasu, prostytutka, na nic! Przychodze zjechana z roboty ( dzis malo nie zasnelam na lekcji... ), obiad na stole, chlop usmiechniety, dziecka zadowolone, a ja jak chmura gradowa. Adas nie chce jesc kaszki, to od razu wchodze na wysokie obroty. Wieczorem nie mam ochoty na nic, wiec siadam i wpierdaczam slodycze.
Kuzwa, moze to tarczyca??
Ja pierdziu, ale jestem miekka faja...
Na mnie po powrocie do tyry czekaly jeszcze wakacje, a na ciebie juz tylko jesienna deprecha
Hue hue hue
PS Nie jestes sama - ostatnio tez nie chodzilam na silke, tylko zarlam slodycze - Morek mnie pozbawila zludzen ze to tarczyca, wiec na razie do 21 pazdziernika tlumacze sie Mirena. A potem trza bedzie wziac dupe w troki.
Ale czasem trzeba sobie po prostu odpuscic.
Dzien dobry?
macduska, moremi, iwcia77, Aasiula, Dziobak, kapturnica, Sabina, paszczakin, Bozia3, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
hej wiedzmy
zapomnialam wam napisac wczoraj ze obecnie operuja moja tesciowa...( od 7 rano) zabieg mial trwac 2 h ale moj maz nie odpowiada na sms , wiec moze cos sie przedluzylo
Polar, Bisca- ja pisalam kiedys ( w marcu), ze mi wykryli torbiel 4 cm na trzustce, wczoraj to byla kontrola , ktora wykazala , ze torbiel ma nadal te same rozmiary co w marcu. Nie jestem spokojna , chce wykluczyc raka, wiec musze troche pochodzic po lekarzach i sie pobadac.
co do uggs-ow to ja jestem tez na nie...nigdy one mi sie nie podobaly, tak samo jak croksy...
ja ostatnio jednak musialam zainwestowac w wygodne plaskie buty, bo mi Ivo za chwile pojdzie i bede musiala za nim biegac- kupilam geoxy na ksztalt conversow za kostke
moremi, kapturnica, Simba, dorbie, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Masakra ,ja bylam ostatnio ze swoim ,myslalam ze normalnie wyjde z siebie ,to za male to nie ladne a to juz nie modne,tego nie ubiore i tak caly czas.
Kupilam na 4 godziny chodzenia tylko kurtke
masakra ...
Najgorsze, że sam nie chce pojechać, bo móglby, ja mu kase przelewam na konto, ale on woli jak ja mu doradzę, a i tak wybiera swoje, ale czuje się chyba bezpieczny ze mną, może boi się że go posądzą o kradzież albo co. Niewysoki, to jeszcze traktuja jak gówniarza.
Ale my mamy ulubione sklepy HM i Cubus czasami Kapphal i Sport Direct w Matarni i na szczęscie tam wszystko dajemy rade kupić.
Ale jeszcze mały piszczy o nowe ciuchy.
I mam dość, dokładnie dość. jakby mi tak dali święty spokój, to by było fajnie.
Teraz to trochę zazdroszczę laskom co czekaja na pierwsze dziecko, tego spokoju im zazdroszczę, bo z dwójką nastolatków to nie jest już tak spokojnieAasiula, moremi, kapturnica, Sabina, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobry.
Ide troche krwi spuscic.
Polowa pazdziernika jest halo. Depresja to na pozny listopad jest przewidziana.
Dupy w troki brac.moremi, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Trzeba bylo do pracy wrocic w maju a nie jesienia
Na mnie po powrocie do tyry czekaly jeszcze wakacje, a na ciebie juz tylko jesienna deprecha
Hue hue hue
Bujaj sie!
Simba wrote:PS Nie jestes sama - ostatnio tez nie chodzilam na silke, tylko zarlam slodycze - Morek mnie pozbawila zludzen ze to tarczyca, wiec na razie do 21 pazdziernika tlumacze sie Mirena. A potem trza bedzie wziac dupe w troki.
Ale czasem trzeba sobie po prostu odpuscic.
Dzien dobry?
Moze zaczniemy razem machac nogami? Bedzie mi razniej myslec, ze Szaron tez sie poci
SolarPolar, macduska, Simba, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
moim zdaniem przesadzasz, wyolbrzymiasz swoją tuszę itd
może i masz parę kilo nadwagi, ale weź się w garść okiej?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 października 2015, 21:12
SolarPolar, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Simba, moremi, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:chyba Hera jej pocisnęła
a już wiem
wkurzyła się, że Hera nabijała się z ofiary przemocy
Hera nie życzyła sobie pouczania
Mimbla się sprzeciwiła i odeszłamoremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie pierdol
moim zdaniem przesadzasz, wyolbrzymiasz swoją tuszę itd
może i masz parę kilo nadwagi, ale weź się w garść okiej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:23
SolarPolar, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak to jest z chrztem ile sie daje ksiedzu w łape ???I kiedy sie placi przy zamawianiu terminu ?
Planujemy w drugi dzien Swiąt zrobic chrzciny bo uda sie mojej sis przyjechac na pierwsze swieta Bozego Narodzenia od 6latWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:53
dorbie, iwcia77, moremi, kkisia, Magdala, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Ja mam depresje Ty nie czula! A jakbys kupowala stanik taki jak ja to bys miala ja przynajmniej miesiac.
kupowałam ostatnio i mam problem z zakupem, więc też nie pierdol
proszę żadnych depresji! zero!
Pomyśl sobie, że przynajmniej Cię trudniej będzie uprowadzić.
Kochana albo depresja albo nadwaga
decyduj
kapturnica, Simba, moremi, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość