X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ma dzisiaj 8 dzień po transferze i miała rano sikać. Bo termin na testowanie to 15 go.

Mimbla chyba się na nas obraziła i nie zamierza dzielić się z nami tą wiedzą, więc cóż Ci mogę rzec

kapturnica lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mimbla chyba się na nas obraziła i nie zamierza dzielić się z nami tą wiedzą, więc cóż Ci mogę rzec
    a czemu ? byl jakis dym? Nic nie wiem ...

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    a czemu ? byl jakis dym? Nic nie wiem ...

chyba Hera jej pocisnęła
    a już wiem
    wkurzyła się, że Hera nabijała się z ofiary przemocy
    Hera nie życzyła sobie pouczania
    Mimbla się sprzeciwiła i odeszła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 09:39

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie powoli zbliżają się dni płodne , ale tym razem nie mam zamiaru wariować i robić na siłę , bo to nie ma sensu , co ma być to będzie

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chyba Hera jej pocisnęła
    a już wiem
    A faktycznie ,pamietam.

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Jesli mozna miec PMS zaraz po zakonczonej @, to mam go. Mam zmarchy, nie mam czasu na maseczke, nie mam sily na cwiczenia, nie mam czasu, prostytutka, na nic! Przychodze zjechana z roboty ( dzis malo nie zasnelam na lekcji... ), obiad na stole, chlop usmiechniety, dziecka zadowolone, a ja jak chmura gradowa. Adas nie chce jesc kaszki, to od razu wchodze na wysokie obroty. Wieczorem nie mam ochoty na nic, wiec siadam i wpierdaczam slodycze.
    Kuzwa, moze to tarczyca?? ;)

Ja pierdziu, ale jestem miekka faja...
    Trzeba bylo do pracy wrocic w maju a nie jesienia :)
    Na mnie po powrocie do tyry czekaly jeszcze wakacje, a na ciebie juz tylko jesienna deprecha
    Hue hue hue

PS Nie jestes sama - ostatnio tez nie chodzilam na silke, tylko zarlam slodycze - Morek mnie pozbawila zludzen ze to tarczyca, wiec na razie do 21 pazdziernika tlumacze sie Mirena. A potem trza bedzie wziac dupe w troki.

Ale czasem trzeba sobie po prostu odpuscic.

Dzien dobry?

macduska, moremi, iwcia77, Aasiula, Dziobak, kapturnica, Sabina, paszczakin, Bozia3, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wiedzmy :)

zapomnialam wam napisac wczoraj ze obecnie operuja moja tesciowa...( od 7 rano) zabieg mial trwac 2 h ale moj maz nie odpowiada na sms , wiec moze cos sie przedluzylo

Polar, Bisca- ja pisalam kiedys ( w marcu), ze mi wykryli torbiel 4 cm na trzustce, wczoraj to byla kontrola , ktora wykazala , ze torbiel ma nadal te same rozmiary co w marcu. Nie jestem spokojna , chce wykluczyc raka, wiec musze troche pochodzic po lekarzach i sie pobadac.

co do uggs-ow to ja jestem tez na nie...nigdy one mi sie nie podobaly, tak samo jak croksy...:(

ja ostatnio jednak musialam zainwestowac w wygodne plaskie buty, bo mi Ivo za chwile pojdzie i bede musiala za nim biegac :) - kupilam geoxy na ksztalt conversow za kostke :)

moremi, kapturnica, Simba, dorbie, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, megan8, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Masakra ,ja bylam ostatnio ze swoim ,myslalam ze normalnie wyjde z siebie ,to za male to nie ladne a to juz nie modne,tego nie ubiore i tak caly czas.
    Kupilam na 4 godziny chodzenia tylko kurtke :/
    masakra ...
    Tak, tak, już tak będzie
    Najgorsze, że sam nie chce pojechać, bo móglby, ja mu kase przelewam na konto, ale on woli jak ja mu doradzę, a i tak wybiera swoje, ale czuje się chyba bezpieczny ze mną, może boi się że go posądzą o kradzież albo co. Niewysoki, to jeszcze traktuja jak gówniarza.
    Ale my mamy ulubione sklepy HM i Cubus czasami Kapphal i Sport Direct w Matarni i na szczęscie tam wszystko dajemy rade kupić.
    Ale jeszcze mały piszczy o nowe ciuchy.
    I mam dość, dokładnie dość. jakby mi tak dali święty spokój, to by było fajnie.
    Teraz to trochę zazdroszczę laskom co czekaja na pierwsze dziecko, tego spokoju im zazdroszczę, bo z dwójką nastolatków to nie jest już tak spokojnie

Aasiula, moremi, kapturnica, Sabina, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.

Ide troche krwi spuscic.

Polowa pazdziernika jest halo. Depresja to na pozny listopad jest przewidziana.
    Dupy w troki brac.

moremi, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala u mnie wręcz przeciwnie, jak zaczęłam ćwiczyć wszystko się odmieniło :) i jest super

Aasiula, Magdala, efcia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Trzeba bylo do pracy wrocic w maju a nie jesienia :)
    Na mnie po powrocie do tyry czekaly jeszcze wakacje, a na ciebie juz tylko jesienna deprecha
    Hue hue hue

Bujaj sie! :P
    Simba wrote:
    PS Nie jestes sama - ostatnio tez nie chodzilam na silke, tylko zarlam slodycze - Morek mnie pozbawila zludzen ze to tarczyca, wiec na razie do 21 pazdziernika tlumacze sie Mirena. A potem trza bedzie wziac dupe w troki.

Ale czasem trzeba sobie po prostu odpuscic.

Dzien dobry?
    Zaczne cwiczyc, a jak skoncza mi sie Prince Pola w domu, to i zrec nie bedzie co.
    Moze zaczniemy razem machac nogami? Bedzie mi razniej myslec, ze Szaron tez sie poci ;)

SolarPolar, macduska, Simba, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 15:21

iwcia77, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

moim zdaniem przesadzasz, wyolbrzymiasz swoją tuszę itd
    może i masz parę kilo nadwagi, ale weź się w garść okiej?

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 października 2015, 21:12

SolarPolar, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Simba, moremi, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 15:22

Reni, kapturnica, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Solar ćwiczenia i dieta MŻ robią cuda , wiem to po sobie, więc... do roboty!

ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chyba Hera jej pocisnęła
    a już wiem
    Noo, ale to się zbiegło jeszcze z weekendem podczas którego miała inne zajęcia. Poza tym,to oczekiwanie na objawy lub ich brak. Pewnie nie potrzebne jej w tym czasie przepychanki słowne na forum. Zobaczymy czy się odezwie. W każdym razie chciała dziś testować.

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie pierdol
    moim zdaniem przesadzasz, wyolbrzymiasz swoją tuszę itd
    może i masz parę kilo nadwagi, ale weź się w garść okiej?
    Ona nie chce się wziąć w garść, bo to by trzeba było coś robić. A co czytam Polara to wiecznie z siebie niezadowolona. Solar - weź się do roboty, a nie narzekasz ciągle. Jakbym słyszała własną matkę. Ona ma do tego jeszcze lenia. Nie widzi sensu zabierania się za ćwiczenia bo nie nauczona za młodu się ruszać. Też tak masz? Aaaa, no i slomiany zapał. Pierwsze niepowodzenie albo brak efektu i koniec przygody.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:23

SolarPolar, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to jest z chrztem ile sie daje ksiedzu w łape ???I kiedy sie placi przy zamawianiu terminu ?
    Planujemy w drugi dzien Swiąt zrobic chrzciny bo uda sie mojej sis przyjechac na pierwsze swieta Bozego Narodzenia od 6lat =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:53

dorbie, iwcia77, moremi, kkisia, Magdala, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa przecież Polar JEST na diecie z tego co słyszałam.
    I gdzie niby ma pomarudzić jak nie w kurwim dołku?!

SolarPolar, kapturnica, moremi, Sabina, Dziobak, gretka, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja mam depresje Ty nie czula! A jakbys kupowala stanik taki jak ja to bys miala ja przynajmniej miesiac.

kupowałam ostatnio i mam problem z zakupem, więc też nie pierdol
    proszę żadnych depresji! zero!

Pomyśl sobie, że przynajmniej Cię trudniej będzie uprowadzić.
    Kochana albo depresja albo nadwaga
    decyduj

kapturnica, Simba, moremi, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 11742 11743 11744 11745 11746 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ