35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest ok, chyba. Reaguje na imie, zjadl owoce, bawi sie z bratem.
Ja jestem w pracy.
Choooooooooooooooooooooooooooooooooj nie matka.
To ja go tak pieknie przypilnowalamkapturnica, moremi, Sabina, Dziobak, dorbie, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:zamów z netu?
Rozważam ten pomysł tylko, że ja mam ręce jak podolski złodziej, dłuda i chuda do tego a większosć kurtek szyta jest na góra 170 cm. Do tego dołóż jeszcze duże cycki.
I weź tu człowieku kup cos jak albo się w cyckach nie dopina, albo ma talię pod pavhami albo rękawy za łokcie. A najczęściej 3 w 1.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:54
kapturnica, iwcia77, Sabina, dorbie, efcia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jest ok, chyba. Reaguje na imie, zjadl owoce, bawi sie z bratem.
Ja jestem w pracy.
Choooooooooooooooooooooooooooooooooj nie matka.
To ja go tak pieknie przypilnowalam
Ale to też oznacza, że zaczał się przemieszczać. Czyli dobry znak.
Simba mi też spadli i jeden i drugi, a Młody dodatkowo dwa razy nam się zgubił.
Jesteś jak najbardziej normalną matką.Simba, kapturnica, moremi, iwcia77, Sabina, paszczakin, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Diete ciagne powoli ale z cwieniami mam mega lenia - fakt. Ale duzo chodze !
SolarPolar, megan8 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Natura nas skapo obdarowala w oczy i rece - tak jeszcze po dwie pary by sie przydalo a w Twoim przypadku jeszcze podwojnie. towarzystwo zrobilo sie aktywne . Miejmy nadzieje ze nic mu nie bedzie - apetyt ma to dobry znak.
Max nas po prostu przyzwyczail ze jest statyczny i leniwy. To za Leonem ostatnio nie mozna nadazyc. W niedziele bawili sie razem na macie, M przy stole czytal ksiazke, jak w kuchni, zerkalam co chwile na towarzystwo. W jednej chwili nie ma Leona - szukam, patrze a ten pod stolem stoi, jedna reka oparty o krzeslo, a druga majstruje przy mojej torebce. Nie wiem jakim cudem, ale M tego nie zauwazyl.
Na ten moment powinnam byc mucha.SolarPolar, kapturnica, moremi, Sabina, dorbie, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ale to też oznacza, że zaczał się przemieszczać. Czyli dobry znak.
Simba mi też spadli i jeden i drugi, a Młody dodatkowo dwa razy nam się zgubił.
Jesteś jak najbardziej normalną matką.
Tez pomyslalam ze dobry znak w tym calym pasztecie.moremi, Aasiula, macduska, Sabina, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Rozważam ten pomysł tylko, że ja mam ręce jak podolski złodziej, dłuda i chuda do tego a większosć kurtek szyta jest na góra 170 cm. Do tego dołóż jeszcze duże cycki.
I weź tu człowieku kup cos jak albo się w cyckach nie dopina, albo ma talię pod pavhami albo rękawy za łokcie. A najczęściej 3 w 1.
ComeToMeBaby, kapturnica, SolarPolar, macduska, Sabina, kkisia, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:wspieram cię
tak po swojemu, bo ja wolę działać.
kapturnica, SolarPolar, macduska, Sabina, Reni, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Dzieki za slowa otuchy.
Tez pomyslalam ze dobry znak w tym calym pasztecie.iwcia77, Sabina, Simba, dorbie, kkisia, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Koorwa no nawet w kurwidolku nie daja pojęczec i poużalac sie nad ciezkim losem
i kg.
Nosi mnie na słodkie tak ,że az mam trzęsionke.A u młodego w szafce jeszcze 2kit katy leża.I jak tu nie zeżreć ???Faken!!SolarPolar, iwcia77, Sabina, Reni, dorbie, kkisia, BISCA, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Tak, tylko wszyscy pamiętamy czemu. No a jak nie pamiętamy to trudno. Czepcie się tramwaju pani Morek.
I weź kilka wdechow, bo chyba coś nerwowa dzisia jesteś.Sabina, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Może sam powie ile to jest "co łaska "?
Simba - jestes dla swoich Twixow najlepsza, najwspanialsza matka na swiecie, jedyna do konca swiatanie win sie, ivo spadl Alojzowi 2 razy z sofy na kafle - lot z 30 cm ..dzieci w tym wieku ponoc sa gumowe i nic im sie raczej nie staje po takich udpadkach...sama widzisz , ze dzieci lataja same i wiekszosc z nas takiego spadachrona zaliczyla
kapturnica, Aasiula, Sabina, Simba, dorbie, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny