35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:....i to oznacza ,że każdy ma coś za uszami.
Więc namawiam do działania. W przypadku własnej kondycji i figury to akurat wiem, że jeśli chcę efektu to muszę o niego sama zadbać, bo inaczej za parę lat będę narzekać. -
Simba wrote:Jest ok, chyba. Reaguje na imie, zjadl owoce, bawi sie z bratem.
Ja jestem w pracy.
Choooooooooooooooooooooooooooooooooj nie matka.
To ja go tak pieknie przypilnowalam
Jesli upadek jest ponizej 1 m, to nic stac sie nie powinno. Przy powyzej albo upadku ze schodow nalezaloby kontaktowac sie z lekarzem.
Wyluzuj, bo sie zajedziesz psychicznie. A ze to Twixy, to upadkow bedzie podwojnie.Aasiula, moremi, macduska, iwcia77, Sabina, Simba, kkisia, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Koorwa no nawet w kurwidolku nie daja pojęczec i poużalac sie nad ciezkim losem
i kg.Reni, SolarPolar, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Tylko w moim przypadku skończyło się tak, że po pierwsze się ogarnęłam a po drugie przelamałam i zadziałałam. W moim przypadku rzecz jest bardziej skomplikowana niż mogłabym wam powiedzieć. I nie chcę już do tego wracać.
Więc namawiam do działania. W przypadku własnej kondycji i figury to akurat wiem, że jeśli chcę efektu to muszę o niego sama zadbać, bo inaczej za parę lat będę narzekać.Sabina, SolarPolar, iwcia77, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Koorwa no nawet w kurwidolku nie daja pojęczec i poużalac sie nad ciezkim losem
i kg.ja też nie lubię ćwiczyć, dieta się brzydze. Jesteś moim idolem, że tyle czasu wytrzymujesz
Ps. Ja dziś na śniadanie w pracy mam salatke warzywna. Zjem i za Ciebiemoremi, SolarPolar, Simba, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:A 500 stron o sukience slubnej?
ale ona się chyba nie użalała tylko szukała tej wymarzonej na ten najważniejszy dzień w życiu
było minęło
a u Ciebie od jęczenia tusza nie minie, więc ma Kometa rację
wiem na własnym przykładzie, kurwami rzucam na lewo i prawo w przymierzalni, ale ruszyć srakę, żeby to zrzucić to ni chu chu
bo sie nie chce, bo milion rzeczy do zrobienia np można poleżeć na kanapie i pooglądać milion dwieście pięćdziesiąty odcinek serialu
mnie do ćwiczeń tylko zajebisty ból kręgosłupa mobilizuje
a teraz zaczyna się sezon na niechcemisie
, http://naforum.zapodaj.net/thumbs/95d6cc0b1d80.jpgSolarPolar, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Sorry, ale nie ma u nas tramwajów, a marudzenie Miśka niczym nie odbiega od sytuacji z przekladaniem rozmowy telefonicznej. Tez wymyslałaś powody, które dla reszty były niezrozumiałe. Daj Miskowi ponarzekac chwilę, tak jak Tobie odpuszczano.
I weź kilka wdechow, bo chyba coś nerwowa dzisia jesteś.
Przecież dałam ponarzekac. Ponarzekała tu już wiele razy. I teraz też. No i dobrze. Solar - narzekaj sobie ile wlezie. Co mi tam do tego w sumie. Człowiek się raz odezwie i chce coś poradzić to go zjedzą. Do dupy z taką robotą. Jedne głaszczą po głowie, drugie kopią w tyłek. I tak i tak źle. -
ComeToMeBaby wrote:Poużalaj się ale się weź w garść. Jak myślisz o sobie jak o grubej starej babie to się tak czujesz. Zmień nastawienie i dalej dbaj o dietę,w końcu doczekasz się efektów. Daj sobie czas.
o i właśnie o to chodzi
najważniejsze jest podejścieComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale ona się chyba nie użalała tylko szukała tej wymarzonej na ten najważniejszy dzień w życiu
było minęło
a u Ciebie od jęczenia tusza nie minie, więc ma Kometa rację
To tak w kontekście "wolę działanie". Nie wytyka się komuś, jeżeli ma się trochę za uszami.SolarPolar, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:No trudno, nie liczę na zrozumienie.
Przecież dałam ponarzekac. Ponarzekała tu już wiele razy. I teraz też. No i dobrze. Solar - narzekaj sobie ile wlezie. Co mi tam do tego w sumie. Człowiek się raz odezwie i chce coś poradzić to go zjedzą. Do dupy z taką robotą. Jedne głaszczą po głowie, drugie kopią w tyłek. I tak i tak źle.Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To nie tak. Chodzi o to, że Kometa odkladala telefon do kliniki, bo... sukienka, fotograf, fryzjer itp., a nie że się uzalała.
To tak w kontekście "wolę działanie". Nie wytyka się komuś, jeżeli ma się trochę za uszami.
ja odniosłam się do wypomnienia komecie szukania sukienki "A 500 stron o sukience slubnej?"
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:To daj też innym się ogarnąć. Misiek jest na diecie już dłuższy czas i chyba przeoczyłaś jej parę postów w tym temacie. Byłaś wtedy dość mocno zajęta.
Aaa i bardzo spokojna dziś jestem. -
ComeToMeBaby wrote:No trudno, nie liczę na zrozumienie.
czy mi się wydaje czy mnie nie zauważasz???
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/98e82448a90f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 11:32
Aasiula, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja odniosłam się do wypomnienia komecie szukania sukienki "A 500 stron o sukience slubnej?"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 11:33
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Nie, nie przeoczylam. Ale sama dieta to nie wszystko. Dużo, ale nie wszystko. Zachęcam do reszty, ruchu i zmiany nastawienia.
Aaa i bardzo spokojna dziś jestem.
srać mi sie chceSolarPolar, Aasiula, iwcia77, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość