35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Ja mam depresje Ty nie czula! A jakbys kupowala stanik taki jak ja to bys miala ja przynajmniej miesiac.
trzeba było kupić płaszcz!SolarPolar, Simba, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny jak to jest z chrztem ile sie daje ksiedzu w łape ???
Planujemy w drugi dzien Swiąt zrobic chrzciny bo uda sie mojej sis przyjechac na pierwsze swieta Bozego Narodzenia od 6lat
to zależy co musi wyremontować i czy musi zmienić autoSolarPolar, Simba, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kometa przecież Polar JEST na diecie z tego co słyszałam.
I gdzie niby ma pomarudzić jak nie w kurwim dołku?!
a gdzie ją postawią do pionu jak nie w kurwimdole?jeszcze nam się do końca rozklei
SolarPolar, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Simba, iwcia77, Sabina, Dziobak, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
I gdzie niby ma pomarudzić jak nie w kurwim dołku?!Aasiula, macduska, Simba, iwcia77, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jestem - na sniadanie kanapka z orkiszu z rukola i pomidorem - jesc!!!! Miodu!!!!
Solar a próbowałaś z Gacą? z jego dietą?
Powiem Ci, że moja koleżanka w pracy (60+) schudła baaaardzo od czerwca!
może tam
co dwa tyg dostajesz dietę ułożoną pod Ciebie
i jak rejestrujesz się online, to masz taniej
może tam spróbuj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:36
SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to zależy co musi wyremontować i czy musi zmienić auto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 10:37
Reni, iwcia77, Sabina, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Obeszlam kilka sklepow i jakas nedza . Nawet Mark&Spenserze gowno nie plaszcze wiec kupilam tam staniki - bo tam jeszcze sa duze, gladkie staniki.
Weź nie mów. Ja dalej bez kurtki.Sabina, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny jak to jest z chrztem ile sie daje ksiedzu w łape ???
Planujemy w drugi dzien Swiąt zrobic chrzciny bo uda sie mojej sis przyjechac na pierwsze swieta Bozego Narodzenia od 6latdorbie lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
I gdzie niby ma pomarudzić jak nie w kurwim dołku?!
Pewnie że pomarudzić tutaj można. Nawet koniecznie. Tylko z tego marudzenia coś powinno dobrego wyniknąć. No to jak ktoś pisze: poruszaj się i dostaje odpowiedź: mi to już nic nie pomoże to stwierdzam brak chęci do zmiany a samą chęć pomarudzenia. No w sumie można i tak. Ale mnie to gryzie że ktoś może być z siebie wiecznie niezadowolony. Skoro coś się robi w tym kierunku to już samo to powinno cieszyć. A jeśli nie chce się robić więcej to dobrze by było się zaakceptować bo depresja gwarantowana. Ze szczególnym uwzględnieniem jesienno - zimowej aury. Solar - wspieram ciętak po swojemu, bo ja wolę działać.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam stare sfrustrowane cellulity
własnie przyszły karty do głosowania
słońce świeci, mały ma katar, mnie sie chce spaćReni, SolarPolar, Simba, macduska, kapturnica, iwcia77, Dziobak, dorbie, Bozia3, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Zaczne cwiczyc, a jak skoncza mi sie Prince Pola w domu, to i zrec nie bedzie co.
Moze zaczniemy razem machac nogami? Bedzie mi razniej myslec, ze Szaron tez sie poci
Eh...
RzycieDziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny