X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do lotow dzieci z lozek badz innych wysokosci ,to tez mi Helcia raz spadla z lozka ,drugi raz leze sobie z nia na lozku i ja prawie spie a ona nagle wstaje na krawedzi lozka i oddaje skok do tylu ,w ostatniej sekunidzie zlapalam ja za stope co zamortyzowalo upadek ale i tak sie udezyla glowa o drwniana podloge ,nic jej nie jest skoki oddaje do dzisiaj :-)

paszczakin, Magdala, efcia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Andzej dzisiaj ratuje sytuacje cellulitem, ruchaniem, sraniem i sardynkami.

Alez tu wesolutko dzisiaj

O jakim ruchu my mowimy, skoro nawet higienistka oklapla...

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 października 2015, 21:18

SolarPolar, Reni, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, Bozia3, kkisia, Magdala, efcia, kapturnica, Dziobak, Sabina, BISCA, megan8, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:

srać mi sie chce

To jest wiadomość dnia!!!

Heretyczka, SolarPolar, Simba, Aasiula, iwcia77, efcia, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja moze puszcze piosenke

https://www.youtube.com/watch?v=ifCZgqQr8ik

iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnia nadzieja w Efci, bo biega to to jak kot z pecherzem i jeszcze ma z tego radoche.
    A idz Pan w pracie! Ja mam lewe zwolnienie z WF do konca roku

paszczakin, Heretyczka, macduska, iwcia77, kkisia, efcia, kapturnica, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa wiemy co to zły dotyk.
    Myslę, że niejedna z nas wie.

ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czy mi się wydaje czy mnie nie zauważasz???

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/98e82448a90f.jpg
    Zauważam, zauważam :-)
    Tylko to zrozumienie dotyczyło kliniki. No bo jak niby ktoś miał zrozumieć skoro nie mówiłam wprost. Starałam się uporać ze sobą sama.
    A kontekst ze sukienką wychwyciła wychwycilam.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:

srać mi sie chce

https://www.youtube.com/watch?v=Cmu5Air32mM ;-) a czy Ty się schylasz po swoją? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 11:48

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    No juz nie fochaj sie, juz nie narzekam. Bo w zasadzie to grzesze tym narzekaniem.
    Ale ja się nie focham, rili

efcia lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest mi bardzo przykro, ze tak zignorowalyscie pienknoù piosenke jak wam puscilam.
    Jedynym usprawiedliwieniem dla Was na brak oklaskow, jest tylko zbiorowe samobojstwo.

A tak Was lofcialam, sfrustrowane cellulity

macduska, iwcia77, moremi, Bozia3, kkisia, efcia, kapturnica, Dziobak, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    https://www.youtube.com/watch?v=Cmu5Air32mM ;-) a czy Ty się schylasz po swoją? ;-)
    nie moge wysłuchac bo mi mały zasnął na cycu

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ostatnia nadzieja w Efci, bo biega to to jak kot z pecherzem i jeszcze ma z tego radoche.
    A idz Pan w pracie! Ja mam lewe zwolnienie z WF do konca roku

Teraz nie ma zwolnień z WueFu, są tylko zwolnienia z niektórych ćwiczeń. Sesese....

kkisia, efcia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jest mi bardzo przykro, ze tak zignorowalyscie pienknoù piosenke jak wam puscilam.
    Jedynym usprawiedliwieniem dla Was na brak oklaskow, jest tylko zbiorowe samobojstwo.

Nie zignorowałam. Oniemiałam z zachwytu. :-P

Simba, efcia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 15:17

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej
    (u mnie dzisiaj 8dpt) postanowiłam wreszcie się tu wgramolić i coś skrobnąć, bo parę istot jest tak kochanych że nęka mnie o to na privy i kreśli coś do pamiętnika domagając się działania. Bardzo Wam dziękuję. istnieje jak widzę, nieformalne forumowe kółko, lobbujące za tym żebym już sikała na testy. No niestety, nie umiem spełnić jego życzenia. Boję się jak jasna cholera, odwlekam termin wyroku w czasie.. Przeczuwam go wszystkimi nerwowymi komórkami. Nie uda się.
    Moje magiczne objawy uspokoiły się i nadziei mam tyle ile śpiewał kiedyś Lady Pank a więc - mniej niż zerooooo :))! Naprawdę. Szczerze. Nie ściemniam. Tak właśnie..

A poza tym w nastroju więc jestem cała na NIE. Nieprzysiadalnym i niemożliwym zarazem do opisania. Jaka bym pragmatyczna i racjonalna nie była poza cyklami "transferowymi",w tej chwili wizja kolejnej (4) porażki, jest trudna..
    Dziś, zastanawiając się o godzinie 5:58 czy nasikać na test, pomyślałam że to i tak za wcześnie niż chciałby gin, nie ta metoda, i dodatkowe szprycowanie się PRG mi niezbyt zaszkodzi.. więc zrobię to najwcześniej jutro. Leki i tak biorę do czwartku...
    Ech.
    Bolesne jest to, że zima przyszła więc moja sobotnia pielgrzymka do krakowskich knajp 17-10 nie będzie tak przyjemna, jak mogłaby. Nie wiem ile tej tequili wytrąbię, ale na pewno tego w żadnym forum nie napiszę. Może będę pić sama, w hotelu, w końcu to jest mocno żenujące wszystko razem wziąwszy... Koleżanki są wstępnie zwerbowane, ale nie wiem czy chcę im truć dupę moim in-vitro?Łatwiej przyszłoby mi chyba, wystrzelić je obie w kosmos..

Czwarta porażka więc, no tak czuję, że tak będzie. Nie wstydźmy się nazwać pewnych rzeczy wprost...tak jak chamstwo należy nazywać chamstwem, prawda?
    Proszę nie trzymajcie kciuków żeby jednak się udało, nie piszcie że życzycie mi żeby kropek się utrzymał, ja chyba mam wątpliwości czy powinno się udać.... Może pora zabukować jakieś nasiona od dawcy. Zmienić klinikę, bo na in-v z dawcą wystarczyłyby mi Katowice....W dotychczasowej, mam do zabrania jedną ostatnią blastusię w tym podejściu... Odruch paraciążowy mam teraz tylko na wspomnienie mojego gina. Ot, takie zwykłe, puste beknięcie bo na rzyganie siły nawet nie mam.

Simba, dorbie, paszczakin, Reni, iwcia77, SolarPolar, macduska, ComeToMeBaby, moremi, Heretyczka, kkisia, efcia, ania.g, kapturnica, Sabina, beates, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cwiczenia fizyczne typu silownia to marnowanie energii- ogrod by ktoras mi przyszla skosic, albo kilka metrow przekopac i wygladzic.. okna na werandzie takie kilkumetrowe mam tez do umycia..
    lepiej sie rozejrzec, moze jakies starej sasiadce zakupy trzeba przytargac? chalupe odkurzyc?
    a moze z dzieckiem w pilke pograc lub kasztany pojsc pozbierac..

a nie, jak te chomiki w obreczy...

dorbie, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Magdala, efcia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    to teraz ja:

jestem chuda, pryszczata , plaska z odstajacymi uszami...no!
    Nie prawda!!!

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Hej hej
    (u mnie dzisiaj 8dpt) postanowiłam wreszcie się tu wgramolić i coś skrobnąć, bo parę istot jest tak kochanych że nęka mnie o to na privy i kreśli coś do pamiętnika domagając się działania. Bardzo Wam dziękuję. istnieje jak widzę, nieformalne forumowe kółko, lobbujące za tym żebym już sikała na testy. No niestety, nie umiem spełnić jego życzenia. Boję się jak jasna cholera, odwlekam termin wyroku w czasie.. Przeczuwam go wszystkimi nerwowymi komórkami. Nie uda się.
    Moje magiczne objawy uspokoiły się i nadziei mam tyle ile śpiewał kiedyś Lady Pank a więc - mniej niż zerooooo :))! Naprawdę. Szczerze. Nie ściemniam. Tak właśnie..

A poza tym w nastroju więc jestem cała na NIE. Nieprzysiadalnym i niemożliwym zarazem do opisania. Jaka bym pragmatyczna i racjonalna nie była poza cyklami "transferowymi",w tej chwili wizja kolejnej (4) porażki, jest trudna..
    Dziś, zastanawiając się o godzinie 5:58 czy nasikać na test, pomyślałam że to i tak za wcześnie niż chciałby gin, nie ta metoda, i dodatkowe szprycowanie się PRG mi niezbyt zaszkodzi.. więc zrobię to najwcześniej jutro. Leki i tak biorę do czwartku...
    Ech.
    Bolesne jest to, że zima przyszła więc moja sobotnia pielgrzymka do krakowskich knajp 17-10 nie będzie tak przyjemna, jak mogłaby. Nie wiem ile tej tequili wytrąbię, ale na pewno tego w żadnym forum nie napiszę. Może będę pić sama, w hotelu, w końcu to jest mocno żenujące wszystko razem wziąwszy... Koleżanki są wstępnie zwerbowane, ale nie wiem czy chcę im truć dupę moim in-vitro?Łatwiej przyszłoby mi chyba, wystrzelić je obie w kosmos..

Czwarta porażka więc, no tak czuję, że tak będzie. Nie wstydźmy się nazwać pewnych rzeczy wprost...tak jak chamstwo należy nazywać chamstwem, prawda?
    Proszę nie trzymajcie kciuków żeby jednak się udało, nie piszcie że życzycie mi żeby kropek się utrzymał, ja chyba mam wątpliwości czy powinno się udać.... Może pora zabukować jakieś nasiona od dawcy. Zmienić klinikę, bo na in-v z dawcą wystarczyłyby mi Katowice....W dotychczasowej, mam do zabrania jedną ostatnią blastusię w tym podejściu... Odruch paraciążowy mam teraz tylko na wspomnienie mojego gina. Ot, takie zwykłe, puste beknięcie bo na rzyganie siły nawet nie mam.
    Lubie cie i ciesze sie, ze przyszlas, nawet beknac :)
    Chcesz posluchac fajnej piosenki? ;)

iwcia77, SolarPolar, macduska, moremi, Bozia3, ComeToMeBaby, Mimbla, kkisia, efcia, kapturnica, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

yyy sorry ale ja nie jestem w depresji
    za 2 tyg mogę zostać bez pracy
    jesień przyszła, ale będzie mniej spacerowiczów pod oknami, więc jestem szczęśliwa, że już się skończą te tłumy
    niedługo moje urodziny i gwiazdka, sylwester i znowu wakacje
    a może będę w ciąży, a może nie
    życie jest za krótkie, żeby się pogrążać w nicości

"Reach the stars, fly a fantasy
    Dream a dream, and what you see will be" 806016ng266zidkx.gif

paszczakin, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, kkisia, Magdala, efcia, sandra80, kapturnica, Dziobak, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, super, że jesteś!
    Po cichutku trzymam kciuki ;-)

Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 11746 11747 11748 11749 11750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ