35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla, nawet jak nie testujesz, nie wierzysz, nie chcesz kciukow, to nie znikaj tak.
Pogoda pod kotem. Za to jak ciepłoiwcia77, SolarPolar, kkisia, Mimbla, macduska, efcia, gretka, Magdala, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:a no to super! , bo juz chcialam na Kube leciec
..najsmieszniejsze jest to , ze bylam kiedys ale wtedy nie zbieralam jeszcze magnesow
Reni, iwcia77, moremi, paszczakin, kkisia, efcia, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja nie, moja kumpela z moimi przyszywanymi rodzicami. Takze zamowie. Chyba ze chcesz z nimi jechac?
z obcymi to nie, ale jak mnie zabiorą
w sumie nie musimy rozmawiać nie?Simba, moremi, iwcia77, kkisia, efcia, Bozia3, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:z obcymi to nie, ale jak mnie zabiorą
w sumie nie musimy rozmawiać nie?
Widzisz, mnie adoptowali, pomimo tego ze K (matka adopcyjna) jest ode mnie o 7 miesiecy mlodsza.Reni, moremi, kkisia, efcia, Bozia3, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Simba! ty mow kiedy jedziecie, ? gdzie? wakacje? praca?
ps. doczytalam...myslalm ze ty lecisz...no ale kiedys pojedziesz na Kube?
Jakos mnie tam nie ciagnie.
Mialam kiedys znajomego z Nepalu i on po dlugiej emigracji, wreszcie tam pojechal w odwiedziny. Pytam go jak bylo, czy chodzil w gory, a on na to: A po co? Przeciez tam nic nie ma.
Reni, Heretyczka, moremi, paszczakin, kkisia, Mimbla, macduska, efcia, Bozia3, Sabina, megan8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A po co?
Mialam kiedys znajomego z Nepalu i on po dlugiej emigracji, wreszcie tam pojechal w odwiedziny. Pytam go jak bylo, czy chodzil w gory, a on na to: A po co? Przeciez tam nic nie ma.
Simba, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:A po co?
taka przypadłośćiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:dekadencka atmosfera Havany jest- nie ma na swiecie drugiego takiego miejsca. nie ma w sensie zabytkowej architektury ale obserwowac zycie ludzi to tez jest "cos"
iwcia77, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Mimbla, nawet jak nie testujesz, nie wierzysz, nie chcesz kciukow, to nie znikaj tak.
Pogoda pod kotem. Za to jak ciepło
No kochana nic nie poradzę, że czwartek był dniem sponsorowanym przez literki K i O czyli książkowe objawy (krzyż, coś tam kłucie, fale ciepła, płaczliwość). To nie był dzień, kiedy przywalenie przez jakiegoś chama, jak cegłą w głowę, było mile widziane.
W dodatku oberwało się za to, że wspomniałam o słowie EMPATIA. Które każdej kobiecie zaprzyjaźnionej z PSYCHO-pseudo-logiem humanistą, powinno być znane.
No nie?
A poza tym, świat jest pełen złych ludzi, to nie ulega dla mnie najmniejszej wątpliwości. Nie wiem czy też to zauważyłyście.
Są takie chwile w życiu żółwia, kiedy ma ochotę dać komuś w mordę. Ale się powstrzyma, bo wie że to droga donikąd. Cóż komu jednak po moralnym zwycięstwie, gorycz w gardle zostaje...
Tym filozoficznym akcentem, umykam ogarnąć łazienkę - /dziś mnie nawiedza kuma z dwójką naturalnie spłodzonych dzieci. Nie pytajcie czemu pozwoliłam jej się wprosić. Sama tego już nie wiem.... Na pewno będzie przyjemnie, wesoło i uda mi się zagrać rolę kobiety która o niczym innym nie marzy tylko żeby być matką. No i wyznam, że jakże ja jej zazdroszczę. Jej wrzeszczące dzieciaki i srający na moją podłogę szczeniak, nie zakłócą dobrej atmosfery naszej rozkosznej rozmowy o wszystkim i o niczym. Wyżrą mi całą czeską czekoladę, a koleżanka wytrąbi cydr limonkowy i Desperados, bo tylko tym dysponuję...moremi, SolarPolar, paszczakin, ComeToMeBaby, iwcia77, Simba, kkisia, macduska, efcia, Bozia3, gretka, ania.g, Aasiula, Magdala, Sabina, Mega lubią tę wiadomość