X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    sprawdz czy stoi...bo moze juz sobie poszedl..;D
    Stoi skurwiel i sie nadyma.

iwcia77, moremi, SolarPolar, efcia, Dziobak, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    zostane, do jutra ci przejdzie http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
    Rozmienkczylas mnie. Niedobsz

iwcia77, moremi, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jeny.
    Ja mam tylko stuletni jogurt ze spuchnietym wieczkiem, ktory stoi od trzech dni na biurku O.o

...tiaaa co my tu mamy... cebula, majonez, musztarda, światło, cebula, światło, sos sojowy, światło
    wypas

iwcia77, Mimbla, moremi, SolarPolar, kkisia, efcia, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ...tiaaa co my tu mamy... cebula, majonez, musztarda, światło, cebula, światło, sos sojowy, światło
    wypas
    Co ty sobie w lodowce lampki choinkowe zainstalowalas? O.o

Reni, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, kkisia, efcia, Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuźwa znowu jestem w ciąży..drugi sut mnie pali

iwcia77, moremi, SolarPolar, dorbie, kkisia, efcia, Dziobak, Sabina, megan8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Hera, Twoje poczucie humoru jest grube jak noga u dupy.
    znowu szukasz plaskacza

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Co ty sobie w lodowce lampki choinkowe zainstalowalas? O.o

nie no jak patrzę na każdą półkę, to na każdej jest jasno

iwcia77, moremi, SolarPolar, kkisia, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie.
    Trzeba to powtorzyc :)
    rozmarzylam sie....

Simba, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

*** go przez okno , bo widze, ze sie stawia ;D

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 października 2015, 21:23

Simba, moremi, kkisia, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    pszebaczam i stron od kolacji
    A.
    Dobrze ojcze.

Heretyczka, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Nie pamietasz jak jeczalam z glodu na salacie i ogorkach? Potem troszke jednak chleb wlaczylam w diete bo nie dawalam rady myslec. Ja mam powazny problem ze slodyczami, ona rujnuja moja dupe wiec staram sie unikac ile sie da ale bywaja dni, ze grzesze - przyznaje dlatego idzie wolniej niz gdybym zastosowala diete np Dukana . Ale wlasnie mentalnie, psychicznie cwicze nad swoim nalogiem i chce nauczyc sie zdrowo jesc dlatego nie wprowadzam diety konkretnej .
    W wakacje tez praktykowalam nordictreacka i byly szybsze efekty a teraz znowu stoi i sie kurzy. Poza tym nie umiem wygospodarowac ani czasu ani checi by sie ruszac- wstaje o 5 - szukuje, biegam schodami w dol i w gore i wychodze obecnie o 6.45. Jade komunikacje - zmieniajac 5 razy i rowniez od schodow do przejsc i tak 1h 30 minut. W pracy pracuje chyba glowa ( choc sama juz nie wiem :-) ) potem powrot - podobnie jak rano i jestem o 18 w domu. Ogarniam kuchnie - bo maz rano wychodzi ostatni i zostAwia sajgon, robie obiad - szybki ale to i tak z godz zajmuje. Sprzatam a potem siadam z mlodym do lekcji. Konczymy miedzy 20 a 21 i wierz mi juz mi sie koorwa nic nie chce. A w sobote - sniadanka dla rodzinki, sprzatanko, pranko, prasowanko, zakupki, obiadek ( cwana jestem bo gotuje na niedziele) i tak caly dzien . W niedziele troche luzniej wiec spacer jakis zalicze . Wiec naprawde jak schudne jeszcze 11 kg moze wiecej energii w sobie znajde i czasu na sport. Oby.
    Praca zajmuje zdecydowanie zbyt duzo czasu i zabiera zbyt duzo energii, nie zabierajac kalorii. Na szczescie jest ovu i czlowiek juz nie ma takiego poczucia, ze traci na nia az 8 godzin dziennie :)

Reni, kkisia, efcia, iwcia77, Bozia3, macduska, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie jest stary kalosz?

efcia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Nie pamietasz jak jeczalam z glodu na salacie i ogorkach?
    starałam się o tym zapomnieć
    miałam nadzieję, że coś łatwiejszego
    no nic zjem Kukułkę, bo znalazłam w szufladzie. Ma jakiś nalot, ale jeszcze się nie rusza, więc zjem.

Mimbla, Simba, kkisia, SolarPolar, efcia, iwcia77, moremi, macduska, sandra80, paszczakin, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałyscie ta analizę proszków niemowlęcych? http://www.srokao.pl/2013/04/analiza-proszki-i-pyny-do-prania.html
    Ściągnęłam ze styczniówek
    Ale wychodzi na to, że Lovela wypada źle
    Lepiej Dzidziuś i Jeleń
    Ale ciekawe jak z dopieraniem, pewnie u noworodka to nie jest problem, potem jak wchodza papki, to jest juz problem
    Ale nawet dobrze wychodzi Vizir Sensitive (jego analiza jest w komenatrzach) pamiętam że prałam w nim dosyć szybko ubranka Huberta

Dziewczyny zza granicy, a w czym Wy pierzecie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 13:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ważniak jakiś.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 października 2015, 21:24

Simba, SolarPolar, sandra80 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Widziałyscie ta analizę proszków niemowlęcych? http://www.srokao.pl/2013/04/analiza-proszki-i-pyny-do-prania.html
    Ściągnęłam ze styczniówek
    Ale wychodzi na to, że Lovela wypada źle
    Lepiej Dzidziuś i Jeleń
    Ale ciekawe jak z dopieraniem, pewnie u noworodka to nie jest problem, potem jak wchodza papki, to jest juz problem
    Ale nawet dobrze wychodzi Vizir Sensitive (jego analiza jest w komenatrzach) pamiętam że prałam w nim dosyć szybko ubranka Huberta

Dziewczyny zza granicy, a w czym Wy pierzecie?
    Ja pralam przez pierwsze 4 miesiace w Le Chat, potem jak doszla marchewka to wszystko spryskiwalam Vanishem oraz posypywalam Fackelmannem (diable détacheur) = kupa chemii. Teraz piore wszystko razem w klasycznym arielu.

dorbie, iwcia77, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 października 2015, 21:24

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KKSIIIISIEEEEEL!
    Ty juz po??????
    CO?
    JAK?
    MOW!!!!!!

SolarPolar, efcia, moremi, Aasiula, macduska, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Tez tak mysle - a jakbym jeszzcze zaszla w ciaze to mialabym argument w ogole rzucic ja w .... A tak jakos glupio byc na utrzymaniu meza i lubie miec wlasna kase jednak.
    Mnie by nie bylo glupio. Tylko musialby mi dawac moja wlasna kase :)

SolarPolar, Reni, efcia, Bozia3, macduska, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 13:19 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 października 2015, 21:25

‹‹ 11750 11751 11752 11753 11754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ