35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewka to bylo napraaaawde ***
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 października 2015, 18:35
dorbie, Mimbla, Heretyczka, ComeToMeBaby, moremi, macduska, kkisia, Sabina, gretka, Natka_79, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pudło dobrze by zrobiło, ale nie w każdym przypadku można liczyć na wyrok bez względu na okoliczności łagodzące.
Wiem że Ty je posiadasz, dlatego w sumie jest to dla mnie żenujące, licytować się czy to na inteligencję, czy wiedzę... Wiem że masz przesrane, na dodatek dzisiaj dałaś mi pierwszego lajka - to już objaw że jest bardzo źle z Twoją mózgownicą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Pudło dobrze by zrobiło, ale nie w każdym przypadku można liczyć na wyrok bez względu na okoliczności łagodzące.
Wiem że Ty je posiadasz, dlatego w sumie jest to dla mnie żenujące, licytować się czy to na inteligencję, czy wiedzę... Wiem że masz przesrane, na dodatek dzisiaj dałaś mi pierwszego lajka - to już objaw że jest bardzo źle z Twoją mózgownicą. -
a propos żarcia
Reni wraca do domu z płaczem.
- Co się stało? - pyta mąż.
- Wszyscy się ze mnie śmieją, że bardzo dużo jem - mówi Reni.
- To bzdura! Tylko idź już zjeść, Duszko, bo mi wanna potrzebna.iwcia77, moremi, SolarPolar, Aasiula, Bozia3, macduska, kkisia, dorbie, Dziobak, Sabina, paszczakin, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy słyszałyście, że obecne wiatry i temperatura, to wina niżu znad Niemiec.
Reni, iwcia77, moremi, macduska, kkisia, Sabina, gretka, Natka_79, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny