35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tesciowa juz po operacji...lekarz powiedzial , ze guz okazal sie duzo wiekszy niz to wygladalo na obrazach usg, tomo, rm..wycieli 4 cm...z wygladu - rak. material juz jest w laboratorium czekamy na werdykt.
Alojz wzial urlop... -
Mimbla wrote:Hera ma dziś dzień aktywności antyspołecznej.
Czy jest tu dyżurny spycholog?
codziennie tak ma
Bursztyn coś nie zaglądamoremi, iwcia77, kkisia, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ja uwazam, ze w demokracji powinno sie uczciwie zaglosowac na to kto sie na kogo obrazi dzisiaj
Ja sie obrazam na choojowy angielski szpital. Wynikow mojego badania krwi raczej nie zobacze bo 'skontaktujemy sie jak cos bedzie nie tak'
Nic nie bedzie nie tak wg ich norm!
Dziewczyny nie narzekajcie na nfz. Tutaj to jest dopiero masakra.
iwcia77, moremi, kkisia, Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak cytujecie posty z przekleńśtwami - to wykropkujcie je, żeby to zostało...bo tak to musi byc usunięty cały post z Waszą odpowiedzią...
ja pierdziu ile razy mozna tłumaczyć...
a z resztą więcej juz nie będę...tylko prosze nie płakać, że całe posty są usuwane...Simba, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia moja kumpela miała kłopoty z trzustką - to są ogromne bóle i nie jakies tam ćmienia....musiałabyś być na mega diecie - także to raczej u Ciebie nie to...ale sprawdź oczywiście wszystko....
iwcia77, moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość